Θετικός στον κορωνοϊό Έλληνας ποδοσφαιριστής: «Αδέλφια μου συνωμοσιολόγοι, ό,τι κορόιδευα τα λούστηκα»

Κοινοποίηση:
drama

Ποδοσφαιριστής του Πανδραμαϊκού βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και έστειλε μήνυμα στα «αδέλφια συνωμοσιολόγους», όπως γράφει χαρακτηριστικά.

Με ανάρτησή του στο Instagram αναφέρει πως «να προσέχετε όλοι γιατί εγώ δεν το έκανα. Η υγεία είναι το παν» έγραψε ο Δημήτρης Κονταξής, αναρτώντας και μια φωτογραφία του μέσα από το νοσοκομείο.

Κάλεσε, δε, όλους να μην αντιμετωπίζει κανείς όσους νοσούν με κορωνοϊό ως λεπρούς γράφοντας πως «όλοι όσοι περνάνε ή πέρασαν από όλο αυτό αντιμετώπισαν μια γρίπη και όχι λέπρα».

«Αδέλφια μου συνωμοσιολόγοι, ό,τι κορόιδευα λούστηκα. Θετικός λοιπόν. Ολα καλά, ευτυχώς. Να προσέχετε όλοι, γιατί εγώ δεν το έκανα. Η υγεία είναι το παν. Να προσέχετε εσάς και τους ανθρώπους γύρω σας. ΥΓ. Ολοι όσοι περνάνε ή πέρασαν από όλο αυτό, αντιμετώπισαν μία γρίπη και όχι λέπρα. Προς αποφυγή κοινωνικού ρατσισμού. Να προσέχετε. ΥΓ2. Ούτε στους λεπρούς κάτι τέτοιο» αναφέρει στην ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

dram

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Aκόμα και αλήθεια να λέει αν είναι σαν γρίπη τότε είναι ασήμαντος ο ιός και δεν χρειάζονται όλα αυτά τα μέτρα. Μέσα στα ψέματα τους φαίνονται και κάποιες αλήθειες, πως κάνανε την τρίχα τριχιά με σκοπό την παγκόσμια δικτατορία.

  2. ΕΝΑΣ ΨΕΥΤΗΣ ΠΑΝΤΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΦΡΑΣΗ….¨ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΜΑΤΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ….Η ΣΑΣ ΛΕΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ…¨ MONO TA ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΑ ΣΑΤΑΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΝΕΟΤΑΞΙΚΑ ΖΩΑ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΔΗΘΕΝ ΜΠΑΛΑΔΟΡΕ ΠΑΣΟΚΝΔΟΥΛΕ ΣΥΡΙΖΟΚΚΕΧΑΦΙΕ ΝΕΟΝΑΖΙ

  3. Αφου ρε τρομπα κολλησες κοροιδοιο και ειναι σαν να εχεις γριπη τι βγηκες να μας πεις? Αει στο διαολο και εσυ απο δω μαλακα.

  4. Ναι ενταξει μας επεισες με τον κοροδοιο.τρρμουμε τωρα παω να φορεσω μασκα .αντε να πουμε με την απατη να πατε να πνιγειτε ρε η

  5. Γιατί σε οποίους δεν συμφωνούν με κάτι τους βάζετε ταμπέλες φασίστες,συνωμοσιολόγους,ρατσιστές και άλλα;Πάντως απο την φώτο φαίνεσαι πολυ καταβεβλημένος απο την αρρώστια.

  6. ΑΔΕΡΦΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΟΚΟΥΜΟΥΝΑΖΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΥΣ ΣΑΤΑΝΑΖΙΣΤΕΣ ΠΑΣΟΚΟΝΔΟΥΛΟΥΣ ΣΥΡΙΖΟΚΚΚΕΧΑΦΙΕΔΕΣ ΨΕΥΤΗ ΥΠΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΚΟΥΡΑΔΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΘΗΚΕΣ ΑΠΟ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ ΝΕΟΝΑΖΙ ΝΑ ΛΕΣ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΥΜΟΥΝΟΙΟΥ

    1. Θα σε μαζευουν συντομα εσενα, μπας και ξεβρωμισει ο τοπος.

      1. ΠΑΙΔΟΦΙΛΕ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΕ ΝΕΟΝΑΖΙ ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΜΥΡΙΖΕΙ ΠΟΥΤΣΙΛΑ..ΣΚΑΣΕ ΠΑΓΑΝΙΣΤΙΚΟ ΓΟΥΡΟΥΝΟΕΙΔΕΣ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΛΥΠΗΘΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΓΤ Η ΚΟΛΑΣΗ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΙΩΝΙΟ ΠΑΡΤΥ ΣΤΗΝ ΛΙΩΜΕΝΗ ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΣΚΑΤΟΨΥΧΕ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ ΝΔΟΥΛΕ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ

    2. Φίλε, με κάλυψες άψογα👍
      ΥΓ. Πόσα “πήρες” ρε καημένο για να “κολλήσεις” κοροϊδοιό?🤑

Comments are closed.