Θηλυκός φύλακας – άγγελος στην ομάδα ασφαλείας που «έσωσε» τον Τραμπ

Κοινοποίηση:
woman-bodyguard-768x432

Μία εντυπωσιακή καστανόξανθη γυναίκα, συμπεριλαμβάνεται στην ομάδα σωματοφυλάκων και πρακτόρων που απαρτίζουν την ομάδα ασφάλειας του Ντόλναντ Τραμπ. Μάλιστα η γυναίκα φύλακας – άγγελος του υποψήφιου Ρεπουμπλικάνου προέδρου, που ανήκει στα εκπαιδευμένα στελέχη για τη φύλαξη υψηλών προσώπων, τα οποία παίζουν καθημερινά κορώνα – γράμματα τη ζωή τους,  εικονίζεται να τον αγκαλιάζει αμέσως μετά την επίθεση.

Δείτε τις φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Μετά από λίγο καιρό θα τον κατηγορήσει για σεξουαλική παρενόχληση

  2. Μην γράφετε βλακείες οι φρουροί πήγαν κοντά αφού ενημερώθηκαν ότι ο ύποπτος έπεσε νεκρός.

  3. Ειμαστε τοσο ηλιθια ανοητοι οι ανθρωποι να νομιζουμε οτι τον καθε εναν τον σωζει ειτε η τυχη ειτε καποια ξανθια γυναικα ή αντρας σωματοφυλακας? Βρε πανηλιθιοι αρθρογραφοι ποση πιθανοτητα εχει μια σφαιρα να σου ξυρισει το αυτι και να μη καρφωθει στο κεφαλι σου αντι αυτου? Η Θεια προνοια δεν επετρεψε να σκοτωθει για τον δικο Της λογο. Ο κοσμος ελεγχεται πληρως απο τον Τριαδικο Θεο, οσα γινονται απλως επιτρεπονται για να εξυπηρετηθει το παγκοσμιο Θειο σχεδιο.

  4. Ποιος θα έψαχνε να φορέσει τα γυαλιά ηλίου του εν μέσω απόπειρας δολοφονίας? Αυτός που έχει να κρύψει κάτι… και αυτό που έπρεπε να κρύψει ήταν το βλέμμα της, αυτό το βλέμμα που περίμενε να δει έναν νεκρό στο έδαφος αλλά αντιθέτως είδε έναν ζωντανό άνθρωπο να την κοιτάζει. Το βλέμμα δεν κρύβεται

Comments are closed.