Θλίψη στη Θεσσαλονίκη: Χάθηκε νέος άνδρας από τρομοκρατική επίθεση στο Τελ Αβίβ

Κοινοποίηση:
keri-penthos-e1562274121425

Στη διάρκεια μιας φονικής τρομοκρατικής επίθεσης που σημειώθηκε το βράδυ της προηγούμενης ημέρας στο Τελ Αβίβ, ένας 26χρονος Έλληνας έχασε τη ζωή του. Ο νεαρός, ο οποίος κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη, βρισκόταν στην περιοχή Γιάφα όταν οι δράστες επιτέθηκαν με πυροβόλο όπλο και μαχαίρι σε πολίτες, προκαλώντας τον θάνατο τουλάχιστον επτά ατόμων και τραυματίζοντας δέκα άλλους.

 

Η Θεσσαλονίκη ήταν η πόλη καταγωγής του θύματος, το οποίο είχε επισκεφθεί πρόσφατα την οικογένειά του εκεί. Ειδικότερα, είχε περάσει περίπου ένα μήνα στη Θεσσαλονίκη για να απολαύσει τις διακοπές του και να συναντήσει συγγενείς και φίλους.

Ο πατέρας του, Ιωνάς Καρούσης, μίλησε στο ΕΡΤΝews για την απώλεια του γιου του και την τραγική κατάσταση που προκλήθηκε από την επίθεση. Η οικογένεια βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και πένθους λόγω της ξαφνικής απώλειας ενός αγαπημένου τους προσώπου.

Από την πλευρά του, ο θείος του 26χρονου τόνισε: «Ο Ιωνάς ήταν αριστούχος φοιτητής της Αρχιτεκτονικής. Πήγε να καταγράψει στάσεις του τραμ για πανεπιστημιακή εργασία και βρέθηκε στο τραγικό σημείο. Ήταν ένα παιδί γεμάτο ζωή και καλοσύνη. Μορφωμένος και ευγενικός, δεν προκάλεσε ποτέ κάποιον. Πριν από λίγο καιρό ήταν στη Θεσσαλονίκη, την οποία επισκεπτόταν συχνά και έμενε για εβδομάδες. Ήταν ένας εντελώς άδικος θάνατος».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Ετσι ειναι ο πολεμος οταν οι εβραιοι αφανιζουν εκατομμυρια μουλαδες εκει γιατι δεν λεμε τιποτε???

Leave a Response