Θλίψη στο Μεσολόγγι: Νεκρή η Βάλια Γρίβα – «Έσβησε» πρόωρα η 31χρονη κόρη του Δημάρχου

Κοινοποίηση:
ΓΡΙΒΑ

Η νεαρή γυναίκα, κόρη του πρώην δημάρχου Αιτωλικού, Αντώνη Γρίβα, είχε έρθει για το τριήμερο της 25ης Μαρτίου στο Αιτωλικό και χθες τα ξημερώματα ένιωσε αδιαθεσία.

Η Βάλια Γρίβα άφησε την τελευταία της πνοή τα ξημερώματα σήμερα στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου όπου διακομίσθηκε εσπευσμένα έχοντας νοιώσει αδιαθεσία.

Η αδικοχαμένη νεαρή ήταν δικηγόρος στην Αθήνα και είχε έρθει με τον μνηστήρα της στο Αιτωλικό για να περάσει το τριήμερο στο πατρικό της με τους οικείους της.

Αμέσως διακομίστηκε στο νοσοκομείο Μεσολογγίου όπου κατέληξε πάρα τις προσπάθειες των γιατρών.

Για τα αίτια του τραγικού συμβάντος θα διενεργηθεί νεκροψία-νεκροτομή στην ιατροδικαστική υπηρεσία της Πάτρας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

31 Σχόλια

  1. …..ΗΘΙΚΟΙ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ:…ΚΟΥΛΗΣ,ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ,ΠΟΡΔΟΣΑΛΤΕ,ΤΖΑΝΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ…ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΜΑΦΙΟΖΙΚΟΙ ΙΑΤΡΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ!!….ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ!!!…ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ-ΕΝΑΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ….

  2. Το έκανε ο πατέρας μου, δεν με άκουσε, φοβήθηκε από τα βρωμοκάναλα, ξύπνησε ο καρκίνος μετά από 8 χρόνια και τώρα δίνουμε ξανά μάχη, τρέμουν οι γιατροί όταν ευθέως το συνδέω με τα εμβόλια, κιχ, ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΘΙΞΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΑΣ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ

  3. Δυστυχώς το μπόλι δεν κάνει διακρίσεις.
    Για κάποιο λόγο κάνει ζημιά καρδιακής φύσης στους κάτω των 60. Στους άνω τους στέλνει από άλλα..

  4. Moderna εκανε? Κλασσικη περιπτωση βλαβης…

  5. Μαλακές μπολιασμένοι ξυπνήστε επιτέλους, έχασα φιλο μέσα σε ενα μηνα απο την στιγμη που έκανε το μπόλι απο καλπαζων καρκινο, του τα έλεγα αλλά δεν με άκουγε

  6. Οταν κανουν το μπολη πρεπει να περνουν και νουμερο προτεραιωτητας Παιρνουν????

  7. ΑΠΟ ΜΠΟΛΙ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΡΗΜΑ………………

  8. καλο παράδεισο να έχει.η κοπέλα ελαφρύτο χωμα της. Απλά καιωεγω θα συμφωνήσω,οσοι κάνανε εμβολιο θα πέφτουνκατω και θα παιθανουν. Αυτα ειπε και ο Luc Montagnier.Επισης είπε οσοι κάνανε και το τρίτο εμβόλιο, να πανε να δουν αν έχουνε AIDS .

  9. ΕΜΕΝΑ ΜΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΡΓΙΟΛΙΑ ΟΙ ΜΠΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ………
    ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ!!!!

  10. Κλασική περίπτωση Εμβολίου. Καταργήστε τα εμβόλια αμέσως…πεθαίνει κόσμος ρεεεεε!!!!!!!!!!!!

  11. Νεα, αθλητικη πλην ομως εμβολιασμενη. Οι θρομβοι εκαναν την δουλεια τους… Τωρα σκεφτονται πως θα το πνιξουν να το ριξουν αλλου…

  12. Εχουν παρει πολυ κοσμο στο λαιμο τους οι ψεκασμενοι μπολιασμενοι καραντινακηδες.

  13. .Ρε φαφλαταδες , ειπε κανεις αν η ατυχη κοπελα ειχε κανει το εμβολιο η οχι;;;;;;; Ξετετε την αιτια θανατου …ιατροδικαστες εξ αποστασεως;;;;;;; Το μπολι και το μπολι…ξεκολατε!!!!!!!!

    1. Οσο δεν δίνονται στατιστικά στοιχεία, θανάτων από κάθε αιτία, εμβολιασμένων και μη, αυτά θα συμβαίνουν. Την ευθύνη τη έχουν οι κυβερνήσεις, όχι ο κόσμος που δικαίως αναρωτιέται.

      Συλλυπητήρια στους δικούς της.

  14. καλό παράδεισο να έχει, είχε κάνει το εμβόλιο η κοπέλα ?

  15. Παει η κοπελλα προφανως απ το μπολι αν το ειχε κανει! Της ξυπνησε τα κακα γονιδια και τη μετακομισε στη γειτονια των Αγγελων! Ο Θεος να αναπαυσει τη ψυχη της και να δινει κουραγιο στην οικογενεια της!

  16. …του κοβιντ που ειχε περασει η γειτονησα της θα ειναι, αποκλειεται να ειναι το εμβολιο. αφου αυτο ειναι ασφαλες και αποτελεσματικο…

  17. οποιος παρακολουθει τοπικα νεα γιατι στα πανελλαδικα καναλια δεν ακουγεται τιποτα, θα δει οτι ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ υπαρχουν ξαφνικοι θανατοι 1-2 νεων ανθρωπων. Ας μας πει καποιος ειδικος που οφειλετε αυτο. Οποιος θελει ας κανει οσα εμβολια θελει αλλα να μην κλαιει μετα

  18. Αχ άρχισαν τα όργανα το βολι δείχνει τα δόντια του και μεταγενεστερα 23 χρονων πολίστες στη Βουλγαρία αδιαθεσία και τέλος καλύτερα άνεργος παρα πεθαμενος

  19. ΞΑΦΝΙΚΙΤΙΣ ΚΑΙ ΣΚΟΤΟΔΙΝΙΑΣΙΣ = ΕΜΒΟΛΙΣΜΕΝΗ !
    ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ !!!

  20. Είχε κάνει τα εμβόλια;;; Ας μας απαντήσει κάποιος!

    1. Λες να ήταν δικηγόρος και να μπορούσε να ασκεί το επάγγελμα χωρίς το μπόλι;

  21. Το μπολι εκανε καλα την δουλειά του και οπως λεει και ο γκαντεμης το μπολι προστατεύει όσοι κάνατε το μπολι παρτε νούμερο η σειρά σας έρχεται!!!

Comments are closed.