Θρήνος για τον ηθοποιό Πάνο Νάτση:Τι λένε οι φίλοι του-Παραβίαση STOP από το φορτηγό που τον χτύπησε

Κοινοποίηση:
ΨΣΨΨ

Θρήνος για τον γνωστό ηθοποιό. Πώς έγινε το τροχαίο , τι λένε οι φίλοι του στο Sputnik.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Sputnik , φαίνεται πως υπήρξε παραβίαση προτεραιότητας στο φονικό τροχαίο με θύμα τον αγαπητό και ταλαντούχο ηθοποιό, Πάνο Νάτση.
Πηγές αναφέρουν πως ο ηθοποιός κινούνταν με τη μηχανή του στο Μεταξουργείο. Ξαφνικά, λίγο μετά τις 6:30 το πρωί συγκρούστηκε με φορτηγό που μάζευε τα μπάζα από τους δρόμους της περιοχής στη συμβολή των οδών Δεληγιώργη και Κεραμεικού.
Το φορτηγό κατέβαινε τη Δεληγιώργη και η μηχανή του ηθοποιού κινούνταν σύμφωνα με πληροφορίες στην οδό Κεραμεικού. Στο σημείο που συναντιούνται οι δρόμοι υπάρχει «STOP» το οποίο, σύμφωνα με πηγές από την αστυνομία, δεν τηρήθηκε.

Διενεργείται προανάκριση από την τροχαία Αθηνών για να καταλήξει στις συνθήκες του τροχαίου που κόστισε τη ζωή στον ηθοποιό που αγαπήθηκε τόσο μέσα από το θέατρο όσο και από επιτυχημένες δουλειές του στην τηλεόραση.
Ο οδηγός του φορτηγού έχει συλληφθεί και αυτήν την ώρα είναι στον εισαγγελέα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Φορούσε κράνος αλλά εκτινάχτηκε πολλά μέτρα μακριά, άρα το φορτηγό είχε μεγάλη ταχύτητα!

  2. Το ΣΤΟΠ ειναι στην Κεραμεικου,απο εκει που ερχοταν ο ηθοποιος,οχι στην Δεληγιωργη.Υπαρχει ξεκαθαρα και στο google street view.Αρα ο ηθοποιος παραβιασε το stop,οχι το φορυηγο.

    1. Και το χειροτερο που με ενοχλει ακομη περισσοτερο ειναι οτι δεν αναφερεται πουθενα αν φορουσε κρανος η αν ειχε πιει ο οδηγος της μηχανης κλπ κλπ για να συνετιστουν και οι υπολοιποι οδηγοι.Εδω στο Μεξικο σιτυ εγινε μια τεραστια καμπανια πριν μερικα χρονια με φωτογραφιες σκοτωμενων που δεν φορουσαν κρανη η ζωνες ασφαλειες σε γιγαντο οθονες και τεραστια πανο παντου μεσα στη πολη. Μειωθηκαν τα ατυχηματα κατα 55% τα θανατηφορα και 30% ολα τα ατυχηματα με μηχανες και αυτοκινητα μεσα στη πολη.Εκει στο Ελλαδισταν ειναι ταμπου να πεις οτι ο κακομοιρης δεν φοραγε κρανος η ετρεχε υπερβολικα η παραβιασε το ΣΤΟΠ . Παντα ειστε υπερ του νεκρου και ποτε υπερ της προστασιας του ζωντανου που θα καταληξει νεκρος ακριβως με τον ιδιο τροπο. Μηπως σας εχουν πει οτι το κεφαλι του Ελληνα δεν σπαει αν συγκρουστει με σιδερα και κολωνες με 100 χιλ.?

Comments are closed.