Θρήνος στα Χανιά: Τρία παιδιά σκοτώθηκαν σε τροχαίο – Κρίσιμη η κατάσταση 22χρονης

Κοινοποίηση:
0440ekabnea0710

Σήμερα, 17 Αυγούστου, η πόλη των Χανίων βυθίστηκε σε πένθος καθώς θρηνεί τον θάνατο τριών νεαρών ανδρών. Η τραγωδία αυτή συνοδεύεται από την αγωνία για τη ζωή μιας 22χρονης κοπέλας, η οποία νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ).

 

Η σοκαριστική σύγκρουση σημειώθηκε το πρωί στην Εθνική Οδό Χανίων – Ρεθύμνου, κοντά στον κόμβο του Γαλατά. Το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι τέσσερις νέοι (τρεις άνδρες και μία γυναίκα) συγκρούστηκε με ένα τουριστικό βανάκι. Η σφοδρότητα της σύγκρουσης ήταν τέτοια που ο ένας από τους νεαρούς βρέθηκε νεκρός εκτός του οχήματος, ενώ οι υπόλοιποι τρεις εγκλωβίστηκαν στα συντρίμμια.

Η κατάσταση της 22χρονης κοπέλας είναι κρίσιμη και οι γιατροί καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να την κρατήσουν στη ζωή. Ολόκληρη η τοπική κοινωνία παρακολουθεί με αγωνία την εξέλιξη της υγείας της και εκφράζει τα συλλυπητήριά της στις οικογένειες των θυμάτων.

Τα δύο αγόρια σκοτώθηκαν ακαριαία, ενώ ο τρίτος νεαρός, παρά τις προσπάθειες των ιατρών, κατέληξε στο νοσοκομείο Χανίων.

Οι πληροφορίες από αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο οδηγός φέρεται να έχασε τον έλεγχο και έπειτα από πρόσκρουση στο ρείθρο της οδικής αρτηρίας, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με τουριστικό VAN στο οποίο επέβαιναν τουρίστες.

Στον τόπο του πολύνεκρου δυστυχήματος εκτός απο το ΕΚΑΒ, μετέβη η πυροσβεστική υπηρεσία Χανίων με 5 πυροσβέστες και 2 οχήματα και η Τροχαία ΒΟΑΚ για να διερευνήσει τα αίτια του θλιβερού συμβάντος.

 

Πηγή: newsbomb.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ΚΑΚΟΨΟΦΟ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΝΑ ΚΑΛΟΖΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ

Comments are closed.