Θρήνος στη Λάρισα: Αυτός είναι ο 21χρονος που βρήκε τραγικό θάνατο το βράδυ της Πέμπτης

Κοινοποίηση:
larisa

Ανείπωτη θλίψη επικρατεί στη Λάρισα με το χαμό του μόλις 21 ετών Χρήστου Πινάτση, που λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Πέμπτης, βρήκε τραγικό θάνατο όταν παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα στη συμβολή της περιφερειακής οδού Α. Παπανδρέου με την οδό Πάρνηθας, πίσω από το Αλκαζάρ, τον παρέσυρε ΙΧ αυτοκίνητο.

Το μοιραίο όχημα οδηγούσε ένας 27χρονος Έλληνας, ο οποίος κινούταν στο ρεύμα από Νέα Σμύρνη προς το Κολυμβητήριο και κάτω από συνθήκες που ερευνά η Τροχαία Λάρισας παρέσυρε και σκότωσε τον 21χρονο.
Ο 27χρονος συνελήφθη για ανθρωποκτονία από αμέλεια και διενεργείται προανάκριση.

Η κηδεία του άτυχου Χρήστου έγινε χθες το απόγευμα από τον Ιερό Ναό της Αναστάσεως του Λαζάρου, στο Νέο Κοιμητήριο της Λάρισας.

Ο 21χρονος αφήνει πίσω του τους γονείς του Παναγιώτη και Φωτεινή, τα τρία του αδέλφια Νίκο, Ευάγγελο και Σταυρούλα, παππούδες, και θείους.
Πηγή: onlarissa.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Κρίμα το παλικάρι. Αφανίζεται η νεολαία της Ελλάδας.

  2. Βλεπω οτι μιλησατε για Ελληνα που χτυπησε τον νεαρο και οχι ημεδαπο. Κατι ειναι κι αυτο μεσα στη θλιψη για τον νεαρο που εφυγε. Μεθυσμενος Ελληνας τον εφαγε τον νεαρο. Ο ενας στο χωμα και ο αλλος εξω με τις τυψεις του αν εχει . Ριξτου 100.000 ευρω προστιμο ,βαλτον και 5 χρονια μεσα να δεις οταν θα βγει πως θα ειναι με τους συνανθρωπους του. Που περνουν ενα τιμονι και οποιον παρει ο χαρος.

    1. οταν γραφουν ελληνας να ξερετε εναι ειτε γιούφτ@ς ή αναρχοκομουνιστης!

  3. Ο Θεός να τον αναπαύσει.Κουράγιο στην οικογένεια του.ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΣΟΧΗ στους δρόμους είτε είσαστε οδηγοί είτε πεζοί.Πολλοί στις μέρες μας οδηγούνε από συνήθεια δεν κοιτάνε μπροστά τους.Τα προβλήματα έχουν τρελάνει τον κόσμο.Και πολλά παιδιά επίσης χαζεύουν στα κινητά,ακούνε μουσική και περπατάνε χωρίς να κοιτάνε γύρω τους.ΠΡΟΣΟΧΗ είναι κρίμα να χάνονται νέοι έτσι,ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ

    1. ΟΤΑΝ ΣΕ ΧΟΥΝ ΤΡΕΛΑΝΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΝΑ ΚΑΘΗΣΕΙΣ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ , ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΚΩΛΟΑΜΑΞΟ ΜΕ ΤΗΝ ΒΥΖΙΤΑ ΔΙΠΛΑ ΝΑ ΠΑΣ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ ΓΙΑ ΠΟΤΑΡΕΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΧΑΡΟΣ. ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΓΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΤΛ. ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ. ΟΤΑΝ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙΣ 10 ΠΟΤΗΡΙΑ ΤΖΟΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΡΕΧΕΙΣ, ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΣΕΠΟΥΛΑ ΓΕΜΑΤΗ. ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ.

Comments are closed.