Θρίλερ με το τεμαχισμένο πτώμα στα Χανιά: Δράστης ο Μπαγκλαντεσιανός συγκάτοικος του θύματος, όλα τα στοιχεία

Κοινοποίηση:
asca

Συγκάτοικος και ομοεθνής του 26χρονου Μπαγκλαντεσιανού, που βρέθηκε διαμελισμένος σε σακούλες στο εργοστάσιο διαλογής απορριμμάτων στα Χανιά, εκτιμάται ότι είναι ο δολοφόνος.

Σύμφωνα με το neakriti, ο δράστης τεμάχισε και πέταξε στα σκουπίδια τη σορό του Μπλαγκαντεσιανού ενώ το κεφάλι και τα πόδια του βρέθηκαν στην Ανακύκλωση.

Η αστυνομία ταυτοποίησε τον νεκρό παρά τα ελλιπή στοιχεία και την κακή κατάσταση που βρέθηκε το πτώμα το οποίο ήταν τεμαχισμένο και μοιρασμένο σε σακούλες.

Σύμφωνα με το neakriti, στις σακούλες βρέθηκε απόδειξη ταμειακής μηχανής και κάποιου είδους σπρέι. Αυτά οδήγησαν στο συμπέρασμα ότι η δολοφονία και ο τεμαχισμός δεν είχε γίνει στα Χανιά όπου βρέθηκε το κεφάλι στο εργοστάσιο ανακύκλωσης αλλά στο Ρέθυμνο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι σακούλες με τα μέλη του νεκρού όπως το κεφάλι που βρέθηκε πρώτο, τεμαχίστηκε στην περιοχή των Περιβολίων στο Ρέθυμνο, απορρίφθηκε σε κάδους ανακύκλωσης και οι κάδοι ανακύκλωσης μεταφέρθηκαν στα Χανιά. Το κεφάλι βρέθηκε πάνω στους ιμάντες κατά τη διαδικασία της διαλογής.

Σύμφωνα με το neakriti, η Αστυνομία στρέφει τις υποψίες της σε ομοεθνή του νεκρού και πιο συγκεκριμένα σε κάποιον συγκάτοικό του ο οποίος δεν έχει εντοπιστεί, και εκτιμάται ότι έχει φύγει από το Ρέθυμνο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Πού είσαι Τασία μέ τά άπλυτα μαλιά που έλεγες τί μάς κάνουν οί άνθρωποι έρχονται νά λιαστούνε. Φτούς κομμούνι. Θέλω νά μπεί σπίτι σου ένας ημιάγριος μαύρος καί νά σέ κάνει κιμά. Άπλυτοι κομμούνια φτούςςς.

  2. Πλακα πλακα οι Μπαγ-κλαν-τεσιανοι πηδανε, δερνουνε και….καθαριζουνε μια για παντα! Εισαγωγεα Μυταρακη ακους? Γιομωσες τη Πατριδα μπουμπουκια καραγκιοζη σιωνιστη!

  3. … οι Μπαγκλαντεσιανοί θα φάνε το … ψωμί των Αλβανών!

  4. Δηλαδή ένας λαθρό που κόβει κεφάλια και τον αγαπάει η αριστερή πανούκλα, κυκλοφορεί ελέυθερος στη Κρήτη;

Comments are closed.