Θρίλερ στην Κίναρο: Αγνοείται η μοναδική κάτοικος του νησιού

Κοινοποίηση:
image.ashx

Ένα θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη με επίκεντρο την Κίναρο. Η μοναδική κάτοικος του νησιού δεν έχει δώσει κανένα σημείο ζωής εδώ και τρεις ημέρες. Από χθες βρίσκονται σε εξέλιξη επιχειρήσεις για τον εντοπισμό της. Ένα ελικόπτερο του ΠΝ πέταξε στην Κίναρο, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Σήμερα ετοιμάζεται νέα αποστολή με Super Puma, που θα μεταφέρει και δυνάμεις για να αποβιβαστούν στο νησί και να ψάξουν.

Στις 28 Δεκεμβρίου ο ΥΦΕΘΑ Αλκιβιάδης Στεφανής είχε επισκεφθεί την Κίναρο για να ευχηθεί στη μοναδική κάτοικο του νησιού.

Πηγή: militaire.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. «Φοβάμαι πως αν κλείσω τα μάτια μου το νησί θα το πάρουν οι Τούρκοι. Ο Ερντογάν άλλωστε κατά το παρελθόν είχε δηλώσει πως η Κίναρος προορίζεται για χώρο λατρείας.

    Ρε στείλτε ΟΥΚαδες να φυλάνε το νησί καλού κακού.

  2. ΤΗΝ ΞΕΠΡΟΒΟΔΗΣΕ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ…………………….
    Α,ΡΕ ΕΛΛΗΑΝΑΚΟ ΧΑΑΑΑΧΧΧΑΑΑΑΑ

  3. ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ………………………………..ΒΕΒΑΙΑ…………….
    Α,ΡΕ ΕΛΛΗΝΑΚΟΟΟ ΧασσααΧΧΑΑ

  4. Μήπως έκαναν ντου τίποτα «Τούρκικα βατράχια» και την βούτηξαν, ώστε η Ελληνική Κίναρος αφού τώρα βρίσκετε χωρίς κανένα κάτοικο και οικονομική δραστηριότητα, μετατρέπεται αυτόματα σε ΓΚΡΙΖΑ ΖΩΝΗ.
    Και αν έχω άδικο, ας μου εξηγήσει ο αρχηαπατεώνας που οδήγησε στην εξαπάτηση των δύο εκατομμυρίων Ελλήνων στο χρηματιστήριο, ο άρχοντας της μίζας, ο εμπνευστής των ΠΛΑΣΤΩΝ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΩΝ, ο απατεώνας των Swaps, ο αρχηγός της εκσυγχρονιστικής Συμμορίας ΠΑΣΟΚ, ο αρχηγός του Τσοχατζόπουλου Παπαντωνίου Τσουκάτου Μαντέλη κ των άλλων καλόπαιδων, ο αρχηγός του κόμματος που έπαιρνε μαύρα εκατομμύρια από τον Χριστοφοράκο, ο εγκληματίας των Ιμίων, ο “ευχαριστούμε τους Αμερικανούς” που τα Ιμια έγιναν Γκρίζα ζώνη….. δηλαδή σε απλά Ελληνικά ο πολιτικός σκελετός Σημίτης, ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΚΙΝΑΡΟΣ ΧΩΡΙΣ ΑΤΟΜΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΕΠΑΝΩ ΤΗΣ ; ; ;
    β. τεζαρης
    ϶ϵλληνας ψηφοφόρος, βαναύσως φορολογούμενος και 365 ημέρες τον χρόνο, όμηρος των καθεστώτων των Αθηνών !

Comments are closed.