Θρίλερ στην Χειμάρρα – Συνεχίζεται ο διωγμός των Ελλήνων!

Κοινοποίηση:
μπελερη

Tην Τρίτη 27 Ιουνίου θα συγκροτηθεί το νέο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Χειμάρρας, σύμφωνα με πληροφορίες της τελευταίας στιγμής.

Παραμένει άγνωστο εάν το καθεστώς Ράμα θα δώσει την άδεια στον εκλεγμένο δήμαρχο Φρέντι Μπελέρη να παρευρεθεί, ώστε να ορκιστεί μαζί με τους δημοτικούς συμβούλους.

Είναι ίσως η πιο κρίσιμη μέρα για την ελληνική εθνική κοινότητα της Βορείου Ηπείρου, καθώς έχει εξαντληθεί όλο το νομικό οπλοστάσιο, προκειμένου να λάβει τέλος το πραξικόπημα της αλβανικής κυβέρνησης που συνιστά ντροπή όχι μόνο για την Ευρώπη, αλλά για ολόκληρη την ανθρωπότητα.

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με το himara.gr, ο δικηγόρος του ομογενή δημάρχου κατέθεσε αίτηση για χορήγηση αδείας ειδικού σκοπού προκειμένου ο Μπελέρης να παραστεί στην ορκωμοσία συνοδευόμενος από αστυνομικούς και στη συνέχεια να επιστρέψει στη φυλακή. Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, κάτι τέτοιο προβλέπεται από την αλβανική νομοθεσία και δεν δικαιολογείται να απορριφθεί το αίτημα!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Γιατί κανένας τους δεν πάει στη Βόρεια Ήπειρο και την ίδια ώρα παλεύουν να βάλουν Αλβανία και Σκόπια στην Εοκ; Και φωνάζει ο φυλακισμένος Ηλίας για τη Βόρεια Ήπειρο και οι 301 θέλουν να βάλουν την Αλβανία στην Εοκ με φυλακισμένο τον Έλληνα Δήμαρχο Χειμάρρας! Ξύπνα ρε Ελληνα που τους αφήνεις να σου τα κάνουν αυτά και να δίνουν επιδόματα σε μετανάστες και όχι σε Έλληνες με χρέος 400 δις!

  2. Αυτο θα μπορουσε να γινει με τουρκο της μιτ κομοτηνης; Πως θα αντιδρουσε η υψηλη πυλη; Ντροπη μας ραγιαδες, αυριο απελαση ολων των αλβανων και πογκρομ θα ηταν η σωστη απαντηση αλλα οταν εισαι δεσμιος των βρυξελλων και τηρεις μονομερως τους νομους τους εναντιων των συμφεροντων της χωρας σου εισαι περιγελος ολου του κοσμου και αδυναμος κρικος.

Comments are closed.