Θρασύς ο χειριστής του παιχνιδιού όπου σκοτώθηκε η Σεραϊνα: «Ήταν απλά μια άτυχη στιγμή»

Κοινοποίηση:
420978-758x520

Έξι μέρες μετά το τραγικό περιστατικό, ο 27χρονος χειριστής απο το Μπαγκλαντές έδωσε τις δικές του εξηγήσεις για το τι συνέβη στο “ιπτάμενο χαλί” και είχε σαν αποτέλεσμα να εκσφενδονιστεί η Σεραϊνα και να χάσει τη ζωή του. «Είχε την εμπειρία καθώς είχε χειριστεί το συγκεκριμένο μηχάνημα χωρίς να υπάρχει κανένα πρόβλημα, έχοντας παρελάσει εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι. Επρόκειτο για μια κακιά στιγμή και τίποτα άλλο από μια άτυχη στιγμή.Εξ’ όσων μου ανέφερε υπάρχουν δύο κουμπιά που στρέφουν το μηχάνημα δεξιά και αριστερά. Δεν έχει τη δυνατότητα να αυξομειώσει την ταχύτητα. Λέγεται ότι η ταχύτητα αυξήθηκε αυτόματα, αυτό είναι ανακριβές» επισήμανε ο δικηγόρος του, Χρήστος Νάστος.

Ο 27χρονος από το Μπαγκλαντές εμφανίστηκε στο αστυνομικό τμήμα του Αλμυρού λίγο μετά τις 19.00 χθες το απόγευμα και όσα ανέφερε ο δικηγόρος αποτελούν κομμάτι της κατάθεσης του.

Κι εγώ αναρωτιέμαι. Χάθηκε μια ψυχή. Ένα κοριτσάκι ανήλικο και καταθέτουμε απλά πώς ήταν μια κακιά στιγμή;

Οι γονείς του παιδιού αυτού που το έθαψαν θα παρηγορηθούν με αυτη την κατάθεση;

Είναι τουλάχιστον θρασύτατη η στάση του χειριστή…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΜΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΘΡΟΑΠΛΥΤΟ ΑΡΑΠΗ???? ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΠΑΝΤΟΥΣΕ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗ ΒΡΩΜΟΧΩΡΑ ΤΟΥ ΓΕΝΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΝ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΟΠΟΤΕ ΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΤΙ ΧΑΣΑΜΕ !!!!! ΑΥΤΗ Η ΒΡΩΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΣΚΟΤΩΣΤΡΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΤΣΑΚΙΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΒΡΩΜΟΑΡΑΠΙΑ ΝΑ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΕΦΟΣΟΝ ΕΧΟΥΝ IQ ΡΑΔΙΚΙΟΥ !!!!! ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΓΟΜ\ΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΣΤΑ ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΡΑΠΗ ΜΑΚΡΙΑ!!!! Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΛΑΘΡΟΑΠΛΥΤΟ!!!!!!

  2. Στην χώρα του ούτε καν θα ασχολιόταν κάνεις…Εκεί όλοι είναι αναλώσιμοι … 1 δολλάριο μεροκάματο 1 πιάτο ρύζι και 2 ψαράκια..

Comments are closed.