Θυμάστε τον Τίμο Δράκο της Λάμψης; ΔΕΙΤΕ τι κάνει σήμερα! (φωτο)

Κοινοποίηση:
drakos

Το τηλεοπτικό κοινό γνώρισε τον Ανδρέα Ανδρεόπουλο και τον αγάπησε μέσα από την συμμετοχή του στην σειρά του ΑΝΤ1, «Λάμψη». Ο ηθοποιός, επί χρόνια ενσάρκωσε με επιτυχία τον Τίμο Δράκο -τον γιο του Γιάγκου Δράκου στη θρυλική σειρά του Νίκου Φώσκολου.

Τα τελευταία χρόνια έχουμε χάσει τα ίχνη σας…

«Λείπω από την Αθήνα περίπου 10 χρόνια, τα 4 τελευταία μένω στη Ζάκυνθο. Πριν ήμουν στη Λάρισα για επαγγελματικούς λόγους, έμεινα εκεί με το «θέατρο Τεχνών», έπαιξα και σκηνοθέτησα διάφορες παραστάσεις.

Μετά αυτονομήθηκα κι έκανα ένα θεατρικό εργαστήρι, σκηνοθετούσα παραστάσεις διάφορων θιάσων από πολιτιστικούς συλλόγους. Με την κρίση, το 2013, αναγκάστηκα να φύγω από εκεί και αποφεύγοντας την Αθήνα, επέλεξα τη Ζάκυνθο, όπου συνεργάστηκα με θιάσους – έκανα τρία έργα τους χειμώνες που πέρασαν.

Τώρα, στη Λάρισα, θα κάνω 3 έργα, το παιδικό «Μικρός Πρίγκιπας», το «Μιας πεντάρας νιάτα» των Παλαμά- Πρετεντέρη και το «Κέικ» του Βαγγέλη Χατζηγιαννίδη», τόνισε στο “Λοιπόν”.

drakos2

— Καταφέρνατε να ζείτε μόνο από το θέατρο;

«Τα καλοκαίρια ανακατεύτηκα και με τον τουρισμό, δούλευα σε ρεσεψιόν ξενοδοχείων, στην υποδοχή, σε υπεύθυνη θέση, καθώς μιλάω και συνεννοούμαι  σε  τρεις ξένες γλώσσες. Τώρα ήρθε η εποχή να εγκαταλείψω το νησί και να γυρίσω πάλι στη Λάρισα, με νέες προοπτικές, και να συνεργαστώ πάλι με το «θέατρο Τεχνών», θα παίξω σε δύο έργα και θα σκηνοθετήσω άλλο ένα. θέλω να φύγω από τη Ζάκυνθο, ήρθε το πλήρωμα του χρόνου, δεν έχει κάτι άλλο.»

Γίνατε ευρύτερα “γνωστός» μέσα από το σίριαλ «Λάμψη», ενώ ακολούθησαν διάφορα άλλα στη συνέχεια.

«Στη «Λάμψη» ήμουν τα πρώτα 3 χρόνια και τον τελευταίο χρόνο.»

Σημειώσατε μια μεγάλη απουσία, σας χάσαμε, γιατί;

«Έλα ντε, γιατί; Δεν ήταν δική μου θέληση, αλλά με διάφορες πράξεις και συμπεριφορές, κάποια στιγμή γίνεται και επιλογή δική μου. Μετά τη «Λάμψη» συνέβη όλο αυτό το πράγμα με όλους εμάς στην Ελλάδα ήταν δύσκολο μετά από ένα τέτοιο σίριαλ, με την επιτυχία του και την ταύτιση των ηθοποιών με τους ρόλους, να μεταπηδάς κάπου αλλού. Είναι σχεδόν αδύνατο και λειτούργησε σαν κατάρα αυτό κάποια στιγμή.

Περνώντας και τα χρόνια, το παρουσιαστικό αλλάζει. Ξεκίνησα 21 χρονών, μετά τα 35 δεν μπορείς να κάνεις το παιδί, αλλά παραμένεις με νεανικό προφίλ. Έρχονται νέες γενιές, που είναι πιο φιλόδοξα παιδιά, πιο φθηνά στο οικονομικό κομμάτι, είναι συνδυασμός πραγμάτων. Η αποχή είναι μέρος μιας δραστηριότητας, γιατί σε κάνει να σκέφτεσαι και να αναλογίζεσαι λάθη που πιθανόν να έχεις κάνει.»

gossip-tv.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: