Θυμωμένη αναγνώστρια τα… χώνει στον Μητσοτάκη

Κοινοποίηση:
μουρ

Η αναγνώστρια είναι αρκετά θυμωμένη με όσα παρακολουθεί τις τελευταίες ημέρες αλλά και τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα. Επειδή, όμως, θεωρεί πως με τα σχόλια στα social media, τίποτα δεν γίνεται, αποφάσισε να στείλει mail στον Κυριάκο Μητσοτάκη μπας… και τον πιάσει το φιλότιμο και ξεκουμπιστεί!

Διαβάστε τι μάς γράφει: “Παραιτησου όσο είναι νωρίς ακόμα πριν σε παραιτήσει ο λαός. Δεν είσαι πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων, πολύ δε περισσότερο διότι δεν είσαι Έλληνας. Μόνο δεινά έχεις φέρει στην ήδη επιφορτισμενη με προβλήματα χώρα . Δεν σε θέλουμε…καιρός να το κατανοήσεις. Στην πολιτική ιστορία της χώρας δεν υπήρξε πιο μισητός πρωθυπουργός από εσένα” γράφει προς τον Μητσοτάκη και προσθέτει:

“Αντί να αναλωνω τον θυμό μου στα σοσιαλ, στέλνω απ’ ευθείας mail στον πρωθυπουργό καταδεικνύοντας την αηδία μου στο πρόσωπο του.
Γνωρίζω πως δεν τα διαβάζει καν, όμως αν του έστελναν όλοι καθημερινά μηνύματα δυσαρέσκειας και αηδιας ίσως τον έπιανε το φιλότιμο να μας αδειάσει την γωνιά”.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Αν έχουνε αυτοί φιλότιμο τότε σίγουρα είμαστε σε άλλο παράλληλο σύμπαν, ανέκδοτο δηλαδή.
    Είναι ξεπουλημένοι τι ψάχνετε να βρείτε. Το τελευταίο που τους ενδιαφέρει είναι το συμφέρον της Πατρίδας μας και του λαού της. Και έχει δίκιο η κυρία, δεν είναι Έλληνες καν. Επίσης το διαίρει και βασίλευε το έχουν πάει σε επίπεδα πολύ παραπάνω και από τον Γκέμπελς.

  2. “””…. πριν σε παραιτήσει ο λαός. ””” ποιος λαος;;; Εαν εγραφε πλεμπα θα αξιζε ολα τα ευγε…….η πλεμπα αποκλειεται να κουνηθει….ειναι απλα τα κατοικίδια, η προίκα, η ιδιοκτησία, οι πληβείοι του τακουλα εκ γενετης …..κ ξερουν τι πρεπει νακανουν…..

  3. Επίσης εγώ θα πρότεινα στην κυβέρνηση να παραιτηθεί διότι 3 συνεχόμενα καλοκαίρια μας έχει κάψει. Βλέπε ,: Ροδο. Εύβοια Έβρο Βόλος & Αττικη…..Επίσης κάθε χειμώνα. αποκλειστηκανε από τα χιόνια μέσα στο κέντρο της Αθήνας και φυσικα τις πλημμύρες στη Θεσσαλία κλπ. δεν βάζω ακριβείες φτώχειες κλπ……ούτε Τέμπη……ούτε υποκλοπές ούτε βενζίνη 2 € Ευρώ το λίτρο….ίσως είναι η χειρότερη κυβέρνηση που πέρασε από ποτέ στη χώρα μας……

  4. Σσσσσ, ησυχία μην ξυπνήσετε τους κοιμισμένους….ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ.

  5. μπραβο στην κυρια με βρισκει απολυτα συμφωνο

Comments are closed.