Θύμα αιματηρής επίθεσης από τον “σαμουράι”: «Μου κάρφωσε το σπαθί κάτω από τον αφαλό»

Κοινοποίηση:
thyma_epithesi

Τη στιγμή που ο δράστης τον κάρφωσε στην κοιλιά με σπαθί τύπου Κατάνα περιέγραψε στο GRTimes ο 48χρονος που έπεσε θύμα επίθεσης από έναν 65χρονο, τον περασμένο Μάιο, εντός του πρώην στρατοπέδου Μεγάλου Αλεξάνδρου, στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης. (Δείτε ΕΔΩ το περιστατικό).

Ο φερόμενος ως δράστης δικάζεται στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο για απόπειρα ανθρωποκτονίας και για παράβαση του νόμου περί όπλων. Η σημερινή ακροαματική διαδικασία διακόπηκε, στο στάδιο της εξέτασης μαρτύρων, λόγω παρελεύσεως του ωραρίου και θα συνεχιστεί στις αρχές Μαΐου. Ο κατηγορούμενος παραμένει κρατούμενος μετά την προφυλάκιση του.

Κατά την έξοδο του από Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, ο παθών δήλωσε στο GRTimes τα εξής:

«Την ώρα που μάζευα κάποια σάπια κρέατα, τον άκουσα να φωνάζει «τώρα θα δεις».

Γυρνώντας, τον βλέπω να βγάζει ένα σπαθί τύπου Κατάνα και να ορμάει προς τα πάνω μου. Στην προσπάθειά μου να αποφύγω τα χτυπήματα έπεσα πίσω ανάσκελα, αυτός ήρθε από πάνω μου και λέγοντας «τώρα σε γ….», μου κάρφωσε το σπαθί κάτω από τον αφαλό. Μάζεψε κάποια πράγματα που είχε στον σάκο του και έφυγε».

Ο Φώτης Τούνας, μιλώντας στο GRTimes για την αιματηρή επίθεση εις βάρος του από τον 65χρονο αναφέρει ότι ζητά δικαίωση και τονίζει ότι φοβάται πως αν αφεθεί αν ελεύθερος ο κατηγορούμενος θα του επιτεθεί ξανά και θα του προκαλέσει κακό.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Βάλε κάποιους επαγγελματίες να τον σκοτώσουν, μην περιμένεις να τον μαζέψει το κράτος που μοιράζει υπηκοότητες σε αφρικανούς, πακιστανούς, αφγανούς, άραβες και αλβανούς, δηλαδή σε εγκληματίες που έκαναν κακό στους Έλληνες και στον Ελληνισμό.

  2. ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΡΑΒΑΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΣΦΙΞΟΥΝ ΟΙ ΚΩΛΟΙ ΜΕΤΑ.
    ΡΙΞΤΕ ΤΟΥ 2.000.000 ΒΟΛΤ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ

    1. γιατι, στην Αμερικη που εχουν ηλεκτρικη καρεκλα εχουν σφιξει?

Comments are closed.