ΙΔΟΥ ΟΙ ΝΕΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ: “Βαράτε στο ψαχνό ό,τι κινείται”

Κοινοποίηση:
thessaloniki_epeisodia_arthro_new

Πρωτοφανείς εικόνες έζησε χθες η Θεσσαλονίκη με εκτεταμένα επεισόδια, ενώ σοκ προκαλούν τα βίντεο από τη χθεσινή συγκέντρωση που βλέπουν το φως της δημοσιότητας και δείχνουν μικρά παιδιά να κλαίνε από τα δακρυγόνα και γυναίκες τραυματίες στο έδαφος.

 

Τις πρακτικές των ΗΠΑ άρχισαν να εφαρμόζουν οι κατασταλτικοί μηχανισμοί των κομμουνιστών μετά και τις εντολές των νέων “αφεντικών” των Αμερικανών.

Μια πρώτη γεύση είδαμε χθες όπου οι έμμισθοι ταγματασφαλίτες του ΣΥΡΙΖΑ δεν δίστασαν να ρίξουν δακρυγόνα και κροτίδες σε σημεία που υπήρχαν οικογένειες και παιδιά.

Οι αστυνομικές δυνάμεις δεν σταμάτησαν να ρίχνουν χημικά ακόμη και κατά μικρών παιδιών και ηλικιωμένων που συμμετείχαν στη διαμαρτυρία κατά της συμφωνίας των Πρεσπών ή απλά έτυχε να περνάνε από το σημείο! Φωτορεπόρτερ που καλύπτουν πορείες επί χρόνια δήλωσαν ότι αυτό που έζησαν χθες ήταν πρωτόγνωρο και πως ποτέ δεν έχουν ξαναδεί τόσο εκτεταμένη χρήση χημικών.

20180908210012_NIK_8255

Το ΕΚΑΒ παρέλαβε αρκετά άτομα με αναπνευστικά προβλήματα ή τραύματα. Άγνωστοι προκάλεσαν σημαντικές υλικές ζημιές σε καταστήματα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: