ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ! Σιωνιστής Ισραηλινός επιτέθηκε σε γυναίκα με τσεκούρι γιατί την θεώρησε χριστιανή! ΦΩΝΑΖΕ ”Χριστιανή χριστιανή” και την πετσόκοβε!

Κοινοποίηση:
ΩΔΣΩΣΔΩΣ

Σιωνιστής Ισραηλινός επιτέθηκε σε 50χρονη γυναίκα με τσεκούρι γιατί την θεώρησε χριστιανή! ΦΩΝΑΖΕ ”Χριστιανή χριστιανή” και την πετσόκοβε!

Χθες μια Ισραηλινή γυναίκα στην Ιερουσαλήμ τραυματίστηκε σοβαρά μετά από επίθεση με τσεκούρι από άλλο Ισραηλινό ύποπτο που νόμιζε ότι ήταν χριστιανή.

Ο δράστης φώναξε: “Χριστιανή! Χριστιανή!” πριν της επιτεθεί με τσεκούρι. Ένα ακόμη έγκλημα τυφλού θρησκευτικού μίσους, μισαλλοδοξίας και θρησκευτικού φονταμενταλισμού..

Η αιματηρή στοχευμένη επίθεση κατά ”χριστιανής” στα Ιεροσόλυμα επέρχεται καθώς το Αρμενικό Πατριαρχείο Ιεροσολύμων κατηγόρησε τις ισραηλινές αρχές ότι του επιβάλλουν άδικους, στοχευμένους και βρώμικους φόρους με σκοπό να υφαρπάξουν μέρος των ακινήτων της δικαιοδοσίας του. Σχετικό κοινό ανακοινωθέν έκαναν κι όλα τα πατριαρχεία Ιεροσολύμων.
Ο δήμος της Ιερουσαλήμ επιδιώκει να δεσμεύσει περιουσία που ανήκε στο Αρμενικό Πατριαρχείο Ιεροσολύμων για αιώνες και να τα δημοπρατήσει για να ανακτήσει κοινοτικά χρέη που φέρεται να έχουν συσσωρευτεί από το 1994.
Εάν η αίτηση του Αρμενικού Πατριαρχείου Ιεροσολύμων απορριφθεί, ο Δήμος Ιεροσολύμων θα κατάσχει ακίνητα που ανήκουν στο Πατριαρχείο και θα τα δημοπρατήσει για να ανακτήσει φερόμενα αμφισβητούμενα χρέη που δεν έχουν αποδειχθεί ποτέ στο δικαστήριο, πρόσθεσε το Πατριαρχείο στην ανακοίνωσή του.

H επίθεση δύναται να μην είναι ασυσχέτιστη με το κλίμα που δημιουργείται κατά των χριστιανικών κληροδοτημάτων και της κόντρας που έχει ξεσπάσει. Το κράτος του Ισραήλ απαλλοτριώνει το χριστιανικό έδαφος ώστε να δημιουργήσει το ζωτικό χώρο για τις δικές του προοπτικές που σχετίζονται με μεσσιανισμό Μεγάλη Ιδέα Μεγάλο Ισραήλ. Ανάλογες διεκδικήσεις εγείρονται και κατά Ορθόδοξου Πατριαρχείου.

Είναι έτσι ακριβώς η επίθεση έγινε στην συνοικία Αρμενίων στην Ιερουσαλήμ.

Μια γυναίκα γύρω στα 50 δέχτηκε επίθεση στο σπίτι της στην Αρμενική Συνοικία της Παλιάς Πόλης της Ιερουσαλήμ, ανακοίνωσε ο Magen David Adom το βράδυ της Τετάρτης.

Η γυναίκα δέχθηκε επίθεση με τσεκούρι από έναν άνδρα που εισέβαλε στο σπίτι της, σύμφωνα με το Rescue Judea and Samaria Without Borders.

Η γυναίκα βρέθηκε σε σοβαρή κατάσταση, με διαπεραστικά τραύματα στο πάνω μέρος του σώματος και στα άκρα της, σύμφωνα με την ανακοίνωση του MDA.

Οι ανταποκριτές MDA, μαζί με επιπλέον EMT από την United Hatzalah, της παρείχαν αρχική ιατρική βοήθεια για να σταματήσει η αιμορραγία και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Shaare Zedek έχοντας τις αισθήσεις της και σε μέτρια κατάσταση, σύμφωνα με τη δήλωση MDA.
Η αστυνομία του Ισραήλ δήλωσε ότι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο λίγο μετά τη φυγή του ύποπτου. Η αστυνομία ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι αστυνομικοί από την υποπεριφέρεια Ντέιβιντ της περιφέρειας της Ιερουσαλήμ κατάφεραν να εντοπίσουν τον ύποπτο, ο οποίος είχε διαφύγει στο βόρειο Ισραήλ.

Αστυνομικοί του αστυνομικού τμήματος Τιβεριάδας τον συνέλαβαν και θα μεταφερθεί για ανάκριση στην Υποπεριφέρεια Δαυίδ αναφέρει η JP.

ΠΗΓΗ: dimpenews.com

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response