ΙΝΤΡΑΚΑΤ: Έχουμε και λέμε, για να μην τα ξαναλέμε – Η μεγάλη φούσκα

Κοινοποίηση:
XAA2121

Κεφαλαιοποίηση 510 εκατ. + Καθαρή θέση περίπου 165 εκατ. ευρώ, με καθαρά κέρδη όπως κατ’ εκτίμηση ενημέρωσε η διοίκηση στο παρελθόν μετά βίας 8 εκατ. και ανεκτέλεστο μετά την υποτιθέμενη εξαγορά της ΑΚΤΩΡ περί τα 4,8 δις.

Μέχρις εδώ κύριοι, να το καταλάβω ότι έχει εξαντλήσει όλη την προεξόφληση στην τιμή των 3,1600 ευρώ και με το παραπάνω!

Τι γίνεται όμως, όταν ξαφνικά με την απόφαση της Επιτροπής Ανταγωνισμού την Παρασκευή 1/9/2023 και μάλιστα μετά το κλείσιμο της Αγοράς (sic) όλο το σχέδιο εξαγοράς της ΑΚΤΩΡ και το Ανεκτέλεστο των 4 περίπου δις τίθεται υπό εξέταση και αμφισβήτηση από την ΕΠ. Ανταγωνισμού;

  • Δηλαδή ευθέως θέτω το ερώτημα:

Ποια είναι η πραγματική αξία της Ιντρακάτ μετά από την εξέλιξη και τα θέματα που έθεσε η απόφαση της Επιτροπής Ανταγωνισμού που δημοσιεύθηκε την 1/09/2023 και μάλιστα μετά το κλείσιμο της Αγοράς;

  • Το ερώτημα μου είναι εύλογο…

Μήπως λοιπόν το πουλόβερ αγαπητοί μου παραπλέχτηκε και ξεχείλωσε; Και θα είμαι πολύ αιχμηρός κι ευθύς…

Αν υποθέσουμε ότι ακόμα και στην θετική περίπτωση των ενστάσεων που έθεσε η ΕΠ. Ανταγωνισμού, με τι κεφάλαια η εταιρεία θα ανταποκριθεί στο θηριώδες ανεκτέλεστο; Με δανεικά, όπως μας διαβεβαίωσε ο Δ/νων Σύμβουλος;

Με τι κόστος δανεισμού αυτές τις δύσκολες εποχές και με τι επίπτωση στα καθαρά αποτελέσματα;

Αν τελικά η ΕΠ. Ανταγωνισμού αποτρέψει με απόφαση της την Εξαγορά της ΑΚΤΩΡ από την ΙΝΤΡΑΚΑΤ ποια θα πρέπει να είναι η δίκαιη τιμή της μετοχής της ΙΝΤΡΑΚΑΤ στο ΧΑΑ;

Τελειώνοντας, μήπως πρέπει να συνέλθουμε βρε αδέλφια γιατί ##ο σανός## αρχίζει και τελειώνει και θα πρέπει να προσγειωθούμε στα πραγματικά γεγονότα.

Θα επανέλθω σύντομα, μιας και παρακολουθώ στενά την εταιρεία στην υπερβολή της στο ταμπλό με νεότερα οικονομικά στοιχεία! Α και να μην ξεχάσω… Οπως δημοσίευσαν πολλά οικονομικά sites, αν οι βασικοί μέτοχοι προχωρήσουν σε αγορές άνω των 50.000 τεμαχίων θα υποχρεούνται σε δημόσια πρόταση.

Ας το κάνουν, για να μας αποδείξουν ότι πιστεύουν τόσο πολύ στην εταιρεία και εμείς τότε μαζί τους. Εκτός κι αν με το ένα χέρι αγοράζουν και με το άλλο πουλάνε! Εδώ είμαστε και τους παρακολουθούμε, ας το γνωρίζουν!!

Με εκτίμηση

Καλή εβδομάδα

Ο Θεσμικ-άριος

***

Τα παραπάνω εκφράζουν προσωπικές απόψεις, και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν προτροπή για αγορά, πώληση ή διακράτηση οποιασδήποτε κινητής αξίας.

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς τους. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες των συνεργατών της.

***

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: