ΙΣΤΟΡΙΑ ΒΓΑΛΜΕΝΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ. ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΒΕΝΖΙΝΗ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΨΕΙ. ΝΟΣΗΛΕΥΕΤΑΙ ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΜΕΝΟΣ ΣΤΗ ΜΕΘ

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

Μια απίστευτη τραγική ιστορία βρίσκεται πίσω από την επίθεση με εύφλεκτο υλικό συζύγου επιχειρηματία που τον περιέλουσε και του έβαλε φωτιά, στη Μυτιλήνη. Η μοίρα είχε χτυπήσει άσχημα την οικογένεια όταν έχασε σε διαφορετικούς χρόνους τα δύο από τα τρία παιδιά της.

Το ένα από τα παιδιά της οικογένειας πνίγηκε στη θάλασσα και το άλλο σκοτώθηκε σε τροχαίο με μηχανή. Σύμφωνα με πληροφορίες η μητέρα εμφάνιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα εξαιτίας της απώλειας των παιδιών της μη μπορώντας να διαχειριστεί τον θάνατό τους. Όπως λένε γείτονες εξαιτίας των προβλημάτων αυτών ξεσπούσε συχνά πάνω στον άνδρα της και τον κακομεταχειριζόταν.

Πριν από λίγες ημέρες ο επιχειρηματίας, ο οποίος διαθέτει ουζερί, έφυγε από το σπίτι και εξαφανίστηκε μέχρι που επέστρεψε. Το ζευγάρι βρισκόταν σε διάσταση μέχρι το σοβαρό επεισόδιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το συμβάν φέρεται να εκτυλίχθηκε στην ταβέρνα της οικογένειας, όπου η γυναίκα περιέλουσε με βενζίνη τον άντρα της και του έβαλε φωτιά.

Το θύμα νοσηλεύεται διασωληνωμένο στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης, καθώς κρίθηκε επιβεβλημένη η διακομιδή του. Αρχικά, οδηγήθηκε στο νοσοκομείο Μυτιλήνης, όπου εισήχθη στη ΜΕΘ. Η διασωλήνωσή του έγινε άμεσα, καθώς φέρει μεγάλο εύρος εγκαυμάτων πρώτου, δευτέρου και τρίτου βαθμού σε λαιμό, θώρακα, πλάτη και πόδια, ενώ δυσκολευόταν να αναπνεύσει.

Λόγω της σοβαρής κατάστασης της υγείας του, έγινε η διακομιδή του στη Θεσσαλονίκη. Τα εγκαύματα καλύπτουν το 45% της επιφάνειας του σώματος του. Η γυναίκα συνελήφθη αμέσως και σχηματίζεται δικογραφία εις βάρος της για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη. Η ίδια ανακρίνεται και αναμένεται να οδηγηθεί στην Εισαγγελία.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

16 Σχόλια

  1. Ανδροκτονια και κανεις απο τα συστημικα φερεφωνα δεν μιλαει, γιατι ολοι κρεμονται απο το μ2ΘΝΙ
    της γυναικας τους , μη τυχον τους διωξει κα ιμεινουν μονοι!!! το me too τι εχει να πη επ’αυτου?

  2. Η γυναίκα είχε ανάγκη από βοήθεια προφανώς….
    Αλλά στις κλειστές κοινωνίες ποιος ασχολείται…
    Μόνο να τα κρύβουν… μέχρι που τους πνίγουν..
    Και μην βιάζεστε να κρίνεται το ίδιο πιστεύω και για τους άνδρες με ανάλογη συμπεριφορά…
    Υποφέρει πολύς κόσμος από ψυχολογικά…

  3. Ζήτω η 21η Απριλίου! Καλή Λευτεριά Έλληνες Πατριωτες απο τα σημερινά κα8ίκια!

  4. O ανδρας της φταιει,
    διοτι βρεθηκε σε λαθος τοπο την λαθος στιγμη,
    διοτι βρεθηκε στην πορεια της βενζινης,
    διοτι την παντρευτηκε,
    διοτι επεμενε να ειναι παντρεμενος μαζι της.

  5. Μα ναι, όταν κακοποιεί επι χρόνια, βάναυσα, λυσσαλέα και ελεεϊνά, ψυχοσυναισθηματικά και σωματικά μια γυναίκα έναν άντρα, υπάρχει πάντα σοβαρή δικαιολογία και ΠΑΝΤΑ μα πάντα, έχει “ψυχολογικά προβλήματα” που αν το προχωρήσεις κι άλλο τα προβλήματα αυτά προέρχονται ΠΑΝΤΑ από άντρα πάλι….. ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΑΗΔΙΑ, ΕΧΩ ΣΙΧΑΘΕΙ ΤΟ ΦΥΛΟ ΜΟΥ, ντρέπομαι που κυκλοφορώ και είμαι γυναίκα

  6. ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΡΧΙΚΑΡΙΟΛΑΣ.
    ΖΕΜΑΤΑΓΕ ΚΑΙ ΕΚΑΙΓΕ Η ΜΟΥΝΑ ΤΗΣ.

  7. Άρχισαν τα φεμινιστικα πλυντήρια. Σα δεν ντρέπεστε ρε. Λες και πίσω από κάθε περιστατικό ενδοοικογενιακης βίας δεν υπάρχει μία τραγική ιστορία. Αν ήταν γυναίκα το θύμα, τώρα θα μας ενδιέφερε μόνο ότι την σκότωσε, όχι το γιατί. Χυδαία υποκρισία.

  8. από την Πανδημία και τα εμβόλια και από την πολλή Κλεισούρα απομόνωση και όλοι μέσω ενός κινητού τα λένε και έχουν πάρει και από ένα σκύλο και κάνουνε βόλτα υπάρχει πάρα πολλή μοναξιά εδώ στην Ελλάδα και όταν βγαίνεις έξω δεν βλέπεις και τίποτα όλο αλλοδαπούς και όλο τροχαία και διάφορους τσακωμούς Η τρέλα δεν πάει στα βουνά στους ανθρώπους

  9. Για ποια ??? Για βαριά σκοπουμενη σωματική
    βλάβη ? Ρε φρενοβλαβοποιητες εκεί στον Άρειο Πάγο είσαστε με τα καλά σας ? Δολοφονία εκ προμελέτης και σε ήρεμη ψυχική κατάσταση είναι σαφέστατα το γεγονός… έχετε τρελαθεί εντελώς ?
    Οράματα βλέπετε.. τρώγοντας πατατάκια και πίνοντας μπυρακια ? Κανονίστε στις 5 του Μάη να πάτε να ψηφίσετε και να είστε κομοδίνα..!!

  10. Φυσικά αν το είχε κάνει άντρας σε γυναίκα, θα το είχαν όλες μα όλες οι εφημερίδες πρωτοσέλιδο και θα γινόταν κάτι σαν μάρτυρας του metoo, ενώ αν το κάνει μια γυναίκα σε ένα άντρα, είναι μια συνηθισμένη Πέμπτη.

    Στην Ιωάννα που κάηκε έκαναν 1000 πλαστικές έγινε πρώτο θέμα και ηρωίδα, αυτός δυστυχώς θα μείνει παρατημένος γιατί δεν είχε κάλυψη από τα μήντια, δεν πουλάει όταν ένας αντρας παθαίνει κάτι από γυναίκα…

  11. Κοίτα οι Έλληνες από εξωτερικό είναι περισσότερο ενημερωμένοι και ας μην μένουν Ελλάδα κλπ αν και δεν έχουν πάει ποτέ Λιόσια ζεφυρι ξέρουν τη υπάρχει μέσα ακόμη και στα μαγαζιά μου είπαν γύφτοι Ιρανοί τα υπόλοιπα τα καταλαβενεις κλπ ,,αυτήν την πληροφορία μου έδωσαν μπορεί και αυτοί να ψάχνουν κάτι άλλο η Ιρανοί έχουν μέσα και κούρου από Ιράν όμως σαν φυλή κλπ τα μαγαζιά τα κρατάνε Ιρανοί για αυτό λέω ότι ουδέποτε παγκόσμια φαγώθηκε τόσο πολλή η μαφία όσο η ελληνική κλπ

    1. Πόσο βόδι είσαι να λες τέτοιες ασυναρτησίες άσχετες ρε τούβλο…σε τόσο δοβαρά θεματα ???
      Αι σιχτιρ

  12. Κοίτα οι Έλληνες από εξωτερικό είναι περισσότερο ενημερωμένοι και ας μην μένουν Ελλάδα κλπ αν και δεν έχουν πάει ποτέ Λιόσια ζεφυρι ξέρουν τη υπάρχει μέσα ακόμη και στα μαγαζιά μου είπαν γύφτοι Ιρανοί τα υπόλοιπα τα καταλαβενεις κλπ ,,αυτήν την πληροφορία μου έδωσαν μπορεί και αυτοί να ψάχνουν κάτι άλλο η Ιρανοί έχουν μέσα και κούρου από Ιράν όμως σαν φυλή κλπ τα μαγαζιά τα κρατάνε Ιρανοί

  13. Έλεος άλλο και αυτό πάλι να φοβάσαι να κοιμηθείς με την ίδια σου την γυναίκα στην Ελλάδα.Μου φαίνεται πως ξέφυγε εντελώς η ιστορία.Τι άλλο θα δούμε ακόμα απορώ.Πολύ ορθά τα χώσατε στο Μαμάτσειο νοσοκομείο διότι πήγα άρρωστος μία φορά σας το δίνω όρκο Πάσxα που πέρασε βλέπει και ακούει ο Θεός και ας με κρίνει και οι γιατροί αντί να δουλεύουν πουλούσαν κουπόνια του ΚΚΕ στους ασθενείς.

Comments are closed.