ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΦΥΛΛΟ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ! «Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΗΡΩΑ» – ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ: ΕΦΥΓΕ ΠΤΩΧΗ, ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΣΤΗΝ «ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ» ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΗΣ! ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΣΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΧΙΟ!

Κοινοποίηση:
im_teaser_27-11-2023

Διαβάστε σήμερα στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ για την Εθνική Απελευθέρωση:

«Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΗΡΩΑ». Δέσποινα Παπαδοπούλου- Γάσπαρη. ΕΦΥΓΕ ΦΤΩΧΗ, ΠΙΣΤΗ @ ΠΕΡΗΦΑΝΗ στην «Επανάσταση της 21ης Απριλίου 1967» και στον σύζυγό της. Ο θυελλώδης έρωτας με τον δικτάτορα, το εξώγαμο τέκνο, το διαζύγιο εξπρές, ο θρυλικός γάμος, η ΚΥΠ, τα μυστικά της εξουσίας και ο θάνατος. Το πρώτο μέρος της μοναδικής πολιτικής συνέντευξης στον Στέφανο Χίο

1.indd

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

18 Σχόλια

  1. Αυτή πέθανε πτωχή γιατί δεν ήξερε να κλέβει όπως τα κωλόσογα και τα τζάκια της μεταπολήστευσης

  2. Απατεωνες ακροδεξιοι, με προσχημα το καλο του … Εθνους, ξεπουλησαν την Κυπρο κατακλεψαν το δημοσιο κ προδωσαν καθε τι ελληνικο

    1. Αγαπά πρώτα το μέλλον των παιδιών σου, τον τόπο σου και μετά την Κύπρο. Βλέπουμε τώρα και την Μακεδονία, έπεται και το Αιγαίο, που είναι 100% Ελληνικά και όχι 99%, αλλα η καραμέλα καραμέλα.

      1. H Kυπρος δεν ειναι ελληνικη λοιπον κατ εσε κ καθε χουντοσπερμα. Πες το και στους αλλους ομοιους σου, οτι την προδωσατε γιατι δεν ειναι ελληνικη. Αλλα την προδωσατε, αυτο μας λες.

    2. Εσύ ποιό κάθαρμα είσαι και τι αντιπροσωπεύει;
      Η συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού είχε συνταχθεί με το εθνικό επαναστατικό καθεστώς, πού έφερε ο ένδοξος Ελληνικός Στρατός.

    3. Ενώ η μεταπολήστευση ε;Κάτσε να πληρώνεις μια ζωή,πάγια,λογαριασμούς και φόρους,ραγιά,καλά σε κάνουν,τρόμπα

    4. Διάβασε ιστορία γιατί δεν νομίζω να πιστεύεις ότι το η Κύπρος κείται μακράν το είπε ο ηγέτης Γιώργης. Επίσης σίγουρα θα έχεις ακούσει για τον κυβερνήτη Μεταξά που είπε ΌΧΙ και πρόβλεψε την νίκη των συμμάχων και όλοι, γιατί τους είχε προετοιμάσει, δέχθηκαν την απόφαση του με ενθουσιασμό. Όσο για τον μεγάλο ήρωα και στρατιωτικό Θοδωρή θα έχεις ακούσει το φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους. Βγάλε λοιπόν τα χρωματιστά γυαλιά σου και πάψε να λες πράγματα που δεν μπορείς να αποδείξεις.

  3. Συγχαρητηρια για το εξωφυλλο σας! Ελλας Ελληνων Χριστιανων με το κεφαλι παντα ψηλα!

  4. ΑΘΑΝΑΤΗ ΑΞΙΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ!! ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ.

  5. Αληθινός πατριώτης είχε χαρίσει τότε στους αγρότες δάνεια.

  6. ΕΧΕ ΠΕΙ ΜΙΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ ΑΛΗΘΙΝΗ 7 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΒΡΙΖΑΤΕ 100 ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΑΣΤΕ

  7. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ. ΕΥΧΟΜΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΤΑΞΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΣ. ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΑΓΑΠΗΤΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ

  8. Συγγενής της Δέσποινας κ ο καλύτερος παίκτης της ΑΕΚ και της Εθνικής Γάσπαρης με τόνομα.
    Το αυτόματο διαζύγιο αναγκαίο, διότι η διαδικασία εκείνη την εποχή χρονοβόρος. Η πρώτη σύζυγος, δυστυχώς, έγκλειστη σε ψυχιατρείο με βαρειά μορφή ψυχωσικής διαταραχής.
    Με αυτήν απέκτησε τον υιό Χαράλαμπο, χημικό μηχανικό, και μία κόρη.

  9. Στην επταετία ο κόσμος είχε λεφτά, δουλειές, όπου και να πήγαινες έβρισκες δουλειά, δεν υπήρχε ανεργία και φτώχεια, η Ελλάδα είχε βιομηχανία. Οι μόνοι που δεν πέρασαν καλά στην επταετία ήταν οι κομμουνιστές που θέλανε να κάνουν την Ελλάδα κομμουνιστική μπανανία της Μόσχας. Μακάρι να ξαναείχαμε κάποιον σαν τον Παπαδόπουλο. Είδαμε και τα χάλια της δημοκρατίας. Φτώχεια, ανεργία, πείνα, 400 δις χρέος και η χώρα υποθηκευμένη στους αμερικανοεβραίους για 99 χρόνια.

    1. Συν το ότι τότε ήξεραν οι άνθρωποι τι γίνεται και εάν δεν ήταν όπως αυτοί που λες φαντασιοπληκτοι κόκκινοι τότε ευημερούσαν. Τώρα δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει. Ο λογικός που έλεγε έχουμε στρατιωτικό νόμο άρα επαναστατική διάθεση δεν, τότε είχε ότι ήθελε για να ζει καλά. Όσοι κατηγορούν είναι αυτοί που για δεύτερη φορά νόμιζαν ότι θα γίνουμε σοβιέτ. Ας πρόσεχαν γιατί γνώριζαν τι τους περιμένει. Τώρα αν είσαι Έλληνας, χριστιανός και θέλεις να ζήσεις με αξιοπρέπεια σε σκίζουν όλοι καθημερινά. Μιλάμε δημοκρατία για γέλια και για κλάματα.

Comments are closed.