ΙΤΑΛΟΣ ΑΡΧΙΜΑΦΙΟΖΟΣ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ. ΔΡΑΠΕΤΗΣ ΕΠΙ 11 ΕΤΗ – Η ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΥΛΛΗΨΗΣ

Κοινοποίηση:
Screenshot 2023-08-05 130817

Ένα από τα «κεφάλια» της Καμόρα, με ειδικότητα στο ξέπλυμα χρήματος, το όνομα οποίου του συμπεριλαμβάνεται στη λίστα με τους 100 μεγαλύτερους καταζητούμενους Ιταλούς μαφιόζους συνελήφθη στην Κέρκυρα.

Για τη σύλληψή του, οργανώθηκε μυστική ομάδα της ΕΛ.ΑΣ με Ιταλούς Καραμπινιέρι, ώστε να στήσουν μπλόκο και πιάσουν τον 60χρονο Ναπολιτάνο μαφιόζο στο ελληνικό νησί.

Όπως προκύπτει, είναι δραπέτης από το 2012 με ένταλμα σύλληψης που εκκρεμούσε από τη Γενική Εισαγγελία Νεάπολης – για συνολική ποινή φυλάκισης 14 ετών και 4 μηνών.

Η ανακοίνωση:
Συνελήφθη τις απογευματινές ώρες χθες, (Παρασκευή 4 Αυγούστου 2023) σε περιοχή της Κέρκυρας, από αστυνομικούς, 60χρονος αλλοδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης της Εισαγγελίας της Νάπολη, για εγκληματική οργάνωση και οικονομικά αδικήματα.

Όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο Τύπου: «Ο εντοπισμός και η σύλληψή του είναι αποτέλεσμα επιχείρησης που συντονίστηκε από τη Διεύθυνση Διεθνούς Αστυνομικής Συνεργασίας του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριακών στοιχείων και τη συνδρομή των Ιταλικών Αρχών».

Ο 60χρονος αλλοδαπός παραπέμφθηκε στην αρμόδια εισαγγελική αρχή.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Ε που αλλού θα πήγαινε να κρυφτεί,στο κ#λοχανείο,όλοι οι μαφιόζοι εδώ έρχονται,είναι ο παράδεισός τους

  2. Έχουμε γεμίσει δραπέτες λαθρομουσουλμάνους εγκληματίες τι να κλάσει ο φλωροΙταλός

  3. χαλασε και η μαφια….
    ο ηλι8ιος γεμισε το μπαλκονι με σημαιες της ναπολι?

  4. Άσυλο έχει γίνει η Ελλάδα έχει μαζευτεί η σαρα και η μαρα και κάνουν οτι θελουν να τα βλέπει αυτα το 41%

Comments are closed.