Ιβάν Σαββίδης: «Είμαι εδώ» – Συνάντηση του ηγέτη του ΠΑΟΚ με τον Μάκη Γκαγκάτση στην Χαλκιδική

Κοινοποίηση:
453880408_1073303727493387_521262362172422604_n (1)

Ο Ιβάν Σαββίδης βρίσκεται εδώ και κάποιο καιρό στην Ελλάδα και συναντήθηκε με τον Μάκη Γκαγκάτση στη Χαλκιδική, δίνοντας μάλιστα στη δημοσιότητα μια φωτογραφία της συνάντησης του από το Πόρτο Καρράς. Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θέλησε να ευχαριστήσει τον μέχρι πρότινος CEO και  συνεργάτη του με τον οποίο κατέκτησαν πρωταθλήματα και κύπελλα.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση στα επίσημα social media του ΠΑΟΚ στην οποία αναφέρεται ότι: «Συνάντηση με τον νέο Πρόεδρο της ΕΠΟ και επί 12 χρόνια στενού του συνεργάτη, Μάκη Γκαγκάτση είχε ο Πρόεδρος της ομάδας μας στη Χαλκιδική. Ο Ιβάν Σαββίδης ευχαρίστησε από κοντά τον Μάκη Γκαγκάτση, για την προσφορά του όλα αυτά τα χρόνια στον ΠΑΟΚ και του ευχήθηκε τα καλύτερα στην δύσκολη και σημαντική νέα αποστολή του στην κεφαλή της Ομοσπονδίας».

Ο κ. Σαββίδης επέλεξε φέτος να κάνει μια τρόπον τινά δημόσια εμφάνιση δηλώνοντας «είμαι εδώ» μέσω της έκφρασης ευχαριστιών στον κ. Γκαγκάτση, νέο πρόεδρο της ΕΠΟ και επί δωδεκαετία στενό συνεργάτη του, «για την προσφορά του όλα αυτά τα χρόνια στον ΠΑΟΚ και του ευχήθηκε τα καλύτερα στη δύσκολη και σημαντική νέα αποστολή του στην κεφαλή της Ομοσπονδίας», όπως ανέφερε σε ανάρτησή της στον επίσημο λογαριασμό της η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Σημειώνεται πως ο Μάκης Γκαγκάτσης ως νέος πρόεδρος της ΕΠΟ κάνει επαφές με όλους τους ιδιοκτήτες των ΠΑΕ της Stoiximan Super League. Μάλιστα, ο κ. Γκαγκάτσης σκοπεύει να πραγματοποιήσει περισσότερες ανάλογες κατ’ ιδίαν συναντήσεις στο άμεσο αλλά και στο απώτερο μέλλον. Σκοπός του κ. Γκαγκάτση είναι να βελτιώσει την εικόνα του ελληνικού ποδοσφαίρου μέσα από την ενίσχυση της ενότητας μεταξύ των συλλόγων.

Η συγκεκριμένη φωτογραφία πυροδότησε συζητήσεις, αλλά και σενάρια τόσο για τις επόμενες επιχειρηματικές κινήσεις του όσο και για το μέλλον υφιστάμενων επενδύσεών του.

Στο πλαίσιο αυτό, η πιο πολυσυζητημένη επένδυση Σαββίδη είναι το κανάλι του, το OPEN, το οποίο μοιάζει να αποτελεί και το μόνο asset που ο επιχειρηματίας θα ήθελε να ξεφορτωθεί, αφού είναι βαθύτατα παθητικό, ακόμη και για το μέγεθός του.

Όπως και να έχει η εμφάνιση και παρουσία του Ιβάν Σαββίδη στην Ελλάδα μετά από 4 χρόνια θα σηματοδοτήσει εξελίξεις, επιχειρηματικές, μιντιακές και αθλητικές.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. ΡΩΣΟΠΟΝΤΙΚΑΣ ΜΕ ΓΕΝΙΑ ΕΑΜΙΤΗ ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΟΥΣΤ

Comments are closed.