Ιδανικός αυτόχειρας ο Ολυμπιακός, τον … ξέρανε ο Άρης (2-2)

Κοινοποίηση:
Ολυμπιακός - Άρης 2-2

Παλικάρι ο Άρης, αυτόχειρας ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» πίστεψαν ότι «καθάρισαν» το ματς με τους «κίτρινους» όταν προηγήθηκαν με 2-0 και οι Θεσσαλονικείς τους τιμώρησαν φεύγοντας με το 2-2 από το Φάληρο με τρομερή επιστροφή στην τελική ευθεία.
Η ομάδα του Μίτσελ άνοιξε το σκορ στο 36’ με τον Χουάνγκ και πήρε ακόμα πιο ισχυρό προβάδισμα στο 52’ με τον Παπασταθόπουλο, ενώ θα μπορούσε να είχε σημειώσει κι άλλα γκολ νωρίτερα. Στη συνέχεια όμως κατέβασε στροφές, λόγω και του γεγονότος ότι οι αλλαγές του Ισπανού τεχνικού την έβγαλαν εκτός ρυθμού και οι φιλοξενούμενοι το εκμεταλλεύτηκαν.

Ο Ιτούρμπε αξιοποίησε το «δώρο» του Ρέτσου και μείωσε στο 70’, δίνοντας το σύνθημα για αντεπίθεση, ενώ ο συνήθως μοιραίος Καμάτσο έγινε ωραίος για τον Άρη που έκανε ζημιά στους «ερυθρόλευκους».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Ναι μωρέ ,”αυτοκτόνησε” ο Ολυμπιακός,”αυτοκτόνησε” ο Παναθηναϊκός”,εε??είδατε πόσο όμορφα τα στήνουν τα ματσάκια για να στέλνουν τους παίκτες στο κουβά??Δεν είμαστε τόσο χαζοί να μη ξέρουμε το παιχνιδάκι τους.κρίμα σε αυτούς που πάνε κάθε Κυριακή στο γήπεδο χαλάνε τα λεφτά τους και το χρόνο τουςνα βλέπουν στημένα ματς..

    1. Πες τα. Ειδικά ο δεύτερος χάνει πέναλτι στο 97. Στην Τούμπα για δύο πεντακάθαρα γκολ της ΑΕΚ, χρειάστηκε το βαρ. Όμως και έξω δεν είναι καλύτερα τα πράγματα. Σε Παρίσι και Νάπολι ακριβώς το ίδιο μοτίβο. Αν αναφερθώ αναλυτικά σε ματς αρκετών πρωταθληματων όλο το Σαββατοκύριακο, είναι για πολλά γέλια και για κλάματα. Πλησιάζει το τέλος και θα γίνει του ξεπλυματος το κάγκελο ως συνήθως. Με τους Άραβες, Ρώσους, Κινέζους,Ταιλανδους, Μαλαισιανους, Εβραίους και Αμερικανούς που παντελώς άσχετοι από μπάλα, απέκτησαν ομάδες και με τους νέους νόμους που έχει FIFA και UEFA…. ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΤΟ ΜΟΝΤΈΡΝΟ ΠΟΔΌΣΦΑΙΡΟ!!!! Το Economical Fair Play είναι για να γελάμε μεταξύ μας. Juventus, Barcelona και Paris Saint Germain θα έπρεπε να έχουν αποκλειστεί εδώ και κάποιους μήνες και από Ευρώπη και να πέσουν κατηγορία στις χώρες τους. Αποδεδειγμένα σκάνδαλα για υπερτιμησεις συμβολαίων σε Ιταλούς και Γάλλους, αποδεδειγμενο σκάνδαλο για δωροδοκία επί ετών στον πρόεδρο της διαιτησίας της Ισπανικής Λίγκα από τους Καταλανούς. Ένα Football Manager στην πραγματική έκδοση και όχι για play station,έχουν γίνει σχεδόν όλα.

Comments are closed.