Ιερά Μονή Εσφιγμένου: Οι οπαδοί της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ στο πλευρό των μοναχών

Κοινοποίηση:
ωδσδσδφσασφ

Σε δύο διαφορετικά γήπεδα στην Ελλάδα, οπαδοί από δύο διαφορετικές ομάδες εξέφρασαν την υποστήριξή τους προς την Ιερά Μονή Εσφιγμένου, η οποία φαίνεται να βρίσκεται σε προετοιμασία για αστυνομική επιχείρηση με σκοπό τη βίαιη απομάκρυνση των μελών της παλαιάς αδελφότητας από τις εγκαταστάσεις της στο Άγιο Όρος.

Οι οπαδοί της ΑΕΚ στην Opap Arena, στον αγώνα για τα προκριματικά του Conference League, αλλά και οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, στο ματς για τα προκριματικά του Champions League, ύψωσαν πανό συμπαράστασης στη Μονή Εσφιγμένου, σε μια άτυπη «συμμαχία» των δύο συλλόγων που έχουν ως έμβλημά τους τον Δικέφαλο Αετό!

Δείτε τις φωτογραφίες: 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Ενα μεγάλο μπράβο στα παιδιά που δε μασάνε από τον τραμπουκισμό της δωσίλογης κυβέρνησης του μιζοτάκουλα και στηρίζουν τους γνήσιους μοναχούς

  2. Συγχαρητήρια στα νέα παιδιά των δύο ομάδων, που ενωμένοι αντιδρούν στα άνομα σχέδια της Κυβέρνησης (+κάποιον κομμάτων αντιπολίτευσης) & του Κων/πόλεως Βαρθολομαίου, που λερώνει την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΑΞΙΟΙ -ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΗΣ ΝΤΠ, ΛΕΣΧΗΣ ΜΠΙΛΤΕΜΠΕΡΓΚ-ΣΟΡΡΟΣ, Κ.Λ.Π.!

  3. Ρε σεις αφειστε τη Κουλαρα να κανει το μεγαλο….πηδημα στις…. φιλελληνικες μεταρρυθμισεις της μπας και καρφωθει σε κανα παλουκι και ησυχασουμε!

  4. τι μπλέκετε την μπάλα με την Θρησκεία ωρε; πόσοι από τους παίκτες που χειροκροτάτε είναι Μουσουλμάνοι; Ειδικά οι παοκσίδες τι πανό ανεβάσατε για την δολοφονία του Αλκη; Αντιθέτως ζητοκραυγάζεται σε κάθε τοπικό ντέρμπι υπέρ των δολοφόνων.

  5. Αν μπορούσα να διαλέξω θα ήμουνα με τους ξεσφιγμενους.

  6. Τα βάζει με το Άγιο Όρος ο Μητσοτάκης;;; Μα πως γίνεται αυτό ρε παιδιά αφού ο Μητσοτάκης είναι μέγας χριστιανός και πάνω απ’όλα πατριώτης δεξιός…….
    Για να δείτε τι πάτε και ψηφίζετε γίδια κάθε φορά παθαίνεται αμνησία στις εκλογές.

  7. Όλοι οι πραγματικοί Έλληνες στο πλευρό των μοναχών. Κάτω τα χέρια μην σας πάρει κανένας διάολος.

  8. Ενα μεγαλο μπραβο και στις δυο ιστορικες ομαδες.

Comments are closed.