Ιερέας ελληνικής ορθόδοξης εκκλησίας θύμα ισραηλινής επίθεσης στον Λίβανο

Κοινοποίηση:
Lebanese army soldiers gather over the rubble of a levelled buildings as people flight the flames, following Israeli air strikes in the Haret Hreik neighbourhood of Beirut's southern suburbs on September 27, 2024. A source close to Hezbollah said the massive Israeli strikes on Beirut's southern suburbs flattened six buildings. (Photo by Ibrahim AMRO / AFP)

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ανταποκρίτρια του Εθνικού Πρακτορείου Ειδήσεων του Λίβανου, μια ισραηλινή αεροπορική επιδρομή είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο τριών ατόμων που χαρακτηρίζονται ως «μάρτυρες» στο χωριό Ibel al-Saqi.

 

Από την ίδια επιδρομή, σοβαρά τραυματίστηκε ο ελληνορθόδοξος ιερέας πατήρ Γρηγόριος Σαλλούμ, ο οποίος υπηρετεί στην ενορία του Αγίου Γεωργίου στο εν λόγω χωριό. Ο ιερέας μεταφέρθηκε στο Κυβερνητικό Νοσοκομείο Marjayoun για να λάβει ιατρική φροντίδα.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Δεν έχουν τον Θεό τους τυφλά χτυπήματα βλέπουμε και από τους Ουκρανούς, το αποτέλεσμα είναι γνωστό πάνω από 1 εκ. νεκροί και τραυματίες… Δεν είναι δύσκολο όπως στέλνουν όπλα στην Ουκρανία να κάνουν το ίδιο και οι Ρώσοι στον Λίβανο οπότε ο πόλεμος δεν θα τελειώσει ποτέ…

  2. φιλελληνες οι εβραιοι……….. οπως μας λενε οι συνεργατες τους Δεξιοι………

Leave a Response