Ιερώνυμε στις πόσες «ιερές μπίζνες» ξεκουμπίζεσαι; Το Colpo Grosso του εφοπλιστή Ρέστη και του μεγαλοξενοδόχου των Brown με κοινό παρονομαστή το τσάμπα!

Κοινοποίηση:
ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ

Ο Βίκτωρ πλήρωσε τελικά τα 8.000.000 ευρώ που χρώσταγε στην εκκλησία για το «φιλέτο των φιλέτων» που πήρε στην Βουλιαγμένη με λεφτά που του έδωσε ο ανταγωνιστής (!) που είχε στον διαγωνισμό Tamir Weizman.

Δείτε περισσότερα ΕΔΩ 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. λαμογια μιζα και ρουσφετι τα τρια επαγγελματα του Ιερωνυμου

  2. Ο/Η κυβέρνηση ανθελλήνων σατανιστών-εκκλησία ιερόδουλου κουράδας λέει:

    Η επέλαση των ΖΟΜΠΙ άρχισε από το εωσφορικό ραμολιμεντο που έχει ψοφήσει εδώ και πολλά χρόνια αλλά το μασωνικό αδελφάτο του έχει χορηγήσει τα κατάλληλα φάρμακα νεκροφάνειας ώστε η ανθελληνική εκκλησία να είναι υπό τον έλεγχο τους.
    ΕΩΣΦΩΡΟΝΥΜΟΣ με τ’ όνομα.

  3. Όπως πολλά επαγγελματα, έτσι και οι παπάδες είναι εδώ για να καπελώσουν την πίστη και όχι να την προάγουν

  4. Άλλο “μπουμπουκι”ο Ιερωνυμος παπάδες:ανώμαλοι παιδεραστές, φουστηδες, ότι χειρότερο υπάρχει μετά τους πολιτικους απατεώνες” ουνα φάτσα ουνα ράτσα”. Έχουνε κάνει τον οίκο του Θεού ένα ατελείωτο μαγαζί μπιζνας,χρημα διαφθοράς.
    Να προσεύχεστε μόνοι σας με την καρδιά και την ψυχή σας,με αγάπη για τον συνανθρωπο ο οίκος του Θεού είναι μέσα μας και όχι στις εκκλησίες και στους παπάδες αυτοί δεν έχουν πίστη στο θεο αλλά στο χρήμα.

  5. Οι θρησκευτικοί ηγέτες είναι παιδιά του εωσφόρου και συνεργάτες με τον παπα.

  6. Ιερώνυμε, έρχεται η τιμωρία σου. Από σας θα ξεκινήσει η εκκαθάριση του οίκου του Κυρίου που τον καταντήσατε σπήλαιο ληστών, όπως λέει ο Ιεζεκιήλ.

Comments are closed.