Ινδοί και Τούρκοι εναντίον του Τριντό: «Το αεροπλάνο του ήταν γεμάτο κοκαΐνη»

Κοινοποίηση:
ΚΑΝΑΔΑΣ

Σοβαρός ισχυρισμός για τον Καναδό πρωθυπουργό: Το αεροπλάνο του ήταν γεμάτο κοκαΐνη, δεν βγήκε από το δωμάτιο του ξενοδοχείου του για δύο μέρες. Έτσι παρουσιάστηκε στην Τουρκία η είδηση.

«Ο ισχυρισμός του Ινδού διπλωμάτη Deepak Vohra για τον Καναδό πρωθυπουργό Τζάστιν Τριντό έπεσε σαν βόμβα. Ενώ η Vohra ισχυρίστηκε ότι το αεροπλάνο του Trudeau ήταν γεμάτο ναρκωτικά, το γραφείο του καναδικού πρωθυπουργού αρνήθηκε τον ισχυρισμό.

Ο Καναδός πρωθυπουργός Τζάστιν Τριντό περνά δύσκολες στιγμές με αλλεπάλληλες κρίσεις.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Ουκρανού Προέδρου Ζελένσκι, ο Τριντό, ο οποίος έγινε στόχος κριτικής αφού αποκαλύφθηκε ότι ένας Ουκρανός που παρουσιάστηκε ως «ήρωας» και δέχθηκε χειροκροτήματα στο καναδικό κοινοβούλιο, είχε πολεμήσει στη μονάδα των Ναζί , παραδέχτηκε ότι το περιστατικό ήταν «μεγάλη ντροπή» για τη χώρα του και ζητήστε συγγνώμη.

Μετά την απολογία του Τριντό, ο πρόεδρος του καναδικού κοινοβουλίου Άντονι Ρότα ανακοίνωσε επίσης την παραίτησή του.

ΜΕΓΑΛΗ ΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗ: ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΤΟΥ ΓΕΜΙΣΕ ΚΟΚΑΪΝΗ, ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΟΥ

Ενώ συνεχίζονται οι επιπτώσεις του σκανδάλου των Ναζί, που προκάλεσε αντιδράσεις σε όλο τον κόσμο, μια σοβαρή καταγγελία για τον Καναδό πρωθυπουργό έχει δημιουργήσει πλήρη σύγχυση.

Ο Ινδός διπλωμάτης Deepak Vohra είπε στην ινδική κρατική τηλεόραση ότι το αεροπλάνο του Καναδού πρωθυπουργού ήταν γεμάτο κοκαΐνη όταν έφτασε στην Ινδία για το συνέδριο των G20 αυτόν τον μήνα και ο Trudeau δεν έφυγε από το δωμάτιό του για δύο ημέρες.

Φαινόταν ΚΑΤΑΠΛΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΣΤΡΩΜΕΝΟΣ

«Η γυναίκα μου τον είδε στο αεροδρόμιο του Δελχί», είπε ο Βόχρα, υποστηρίζοντας ότι ο Τριντό φαινόταν καταθλιπτικός και αγχωμένος:

«Δεν ξέρουμε γιατί, αλλά ο Τριντό έμεινε μόνος. Προσπαθεί να δείξει ότι είναι Καναδός Ράμπο και ότι τίποτα δεν μπορεί να πάει στραβά υπό την προεδρία του. Η Ινδία έκανε το σωστό, ανέστειλε τις υπηρεσίες βίζας στον Καναδά». Η δήλωση που έγινε στην ινδική τηλεόραση ξεπέρασε τα σύνορα της χώρας και έγινε θέμα εφημερίδων στα δυτικά μέσα ενημέρωσης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Βρίσκουν διαφθαρμενα ανίκανα κοπρόσκυλα τούς προμοτάρουνε με τά χίλια νά αναλάβουν την ηγεσία κρατών καί μετά τούς εκβιάζουν ώστε σαν πιόνια νά ακολουθούν τις εντολές τους. Ποιοί τό κάνουν αυτό; Οι εβραιομασονική ελίτ με τά σκυλιά τους Σβαμπ Σόρος.

  2. Πείτε ρε καθαρά ότι είναι πούστης με λοφίο.

Comments are closed.