Ινδονησία: Μαχαίρωσε 15 φορές τον 47χρονο φίλο του επειδή διαφωνούσαν για το εάν «η κότα έκανε το αυγό ή το αυγό την κότα»

Κοινοποίηση:
aima_maxairi

Ένας άνδρας από την Ινδονησία, μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον φίλο του επειδή διαφωνούσαν στο… εάν «η κότα έκανε το αυγό ή το αυγό την κότα».

Συγκεκριμένα ο ύποπτος —ο οποίος αναγνωρίστηκε ως DR— μαχαίρωσε 15 φορές τον 47χρονο Kadir Markus αφού διαπληκτίστηκαν στις 24 Ιουλίου, με αφορμή το αιώνιο ερώτημα.

Ο DR κάλεσε τον Markus, ο οποίος είχε πάει στο σπίτι του πρώτου για να εξοφλήσει ένα χρέος, να πιουν ένα ποτό και άρχισε να του θέτει μία σειρά από γρίφους, όπως αναφέρουν τοπικά δημοσιεύματα.

Ο Markus έφυγε όταν άρχισε ο καυγάς, αλλά ο DR άρπαξε ένα στιλέτο και τον κυνήγησε με το ποδήλατό του και στη συνέχεια με τα πόδια πριν τον μαχαιρώσει πολλές φορές, ανέφερε η Αστυνομία.

Ο ύποπτος συνελήφθη, δήλωσε ο αρχηγός της αστυνομίας, Iptu Abdul Hasan, σύμφωνα με τους Strait Times.

«Ο ύποπτος κατηγορείται για δολοφονία και αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης έως και 18 ετών εάν καταδικαστεί», δήλωσε ο Hasan.

Ο DR φέρεται να χρησιμοποίησε ένα badik, το παραδοσιακό στιλέτο των παράκτιων φυλών του νότιου Σουλαουέζι, όπως οι Bugis και οι Makassarese, για να διαπράξει τη δολοφονία.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: