Ισλανδές την… έπεσαν σε ποδοσφαιριστές της Εθνικής Αγγλίας (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
phil-foden-mason

Δύο ξαδέρφες από την Ισλανδία ήταν αυτές που «ξεμυάλισαν» τον Φιλ Φόντεν και τον Μέισον Γκρίνγουντ, αφού όπως αποκαλύφθηκε πήγαν στο ξενοδοχείο που διέμενε η εθνική Αγγλίας για να συναντηθούν μαζί τους.

Οι δύο νεαροί ποδοσφαιριστές της Εθνικής Αγγλίας παραβίασαν τους κανόνες καραντίνας και κάλεσαν τα κορίτσια στο δωμάτιο ξενοδοχείου πριν τον αγώνα με την Ισλανδία για το Nations League. Η συνάντησή τους με δύο ξαδέρφες από την Ισλανδία, η μία εκ των οποίων και φιναλίστ πέρυσι στα καλλιστεία για την ανάδειξη της Μις Υφήλιος, έγινε θέμα παγκοσμίως.

Οι δύο ποδοσφαιριστές αποβλήθηκαν από την Εθνική Αγγλίας, καθώς έσπασαν την καραντίνα στο Ρέικιαβικ για το παιχνίδι του Nations League και δεν πρόκειται να κληθούν για τα τέσσερα επόμενα παιχνίδια των «λιονταριών».

«Ήταν μια ωραία βραδιά»

Η μία Ισλανδή είναι η 20χρονη Νάντια Σιφ Λίνταλ Γκουναρσντότιρ και η 19χρονη ξαδέρφη της Λάρα Κλάουσεν, η οποία σπουδάζει νομική. Το 20χρονο μοντέλο αποκάλυψε πως γνωρίστηκε online με τον Μέισον και μιλούσαν μερικές ημέρες πριν πάνε στην Ισλανδία.

«Νιώθω άσχημα γι’ αυτόν και δεν ήθελα να τον φέρω σε αυτή τη θέση. Αν γνωρίζαμε πως ήταν σε καραντίνα, δεν θα πηγαίναμε. Δεν γνωρίζαμε καν ποιος ήταν ο Φιλ. Τον ρώτησα ποιος είναι. Δεν μου αρέσει πολύ το ποδόσφαιρο. Δεν παρακολουθώ. Δεν ξέραμε πως ο Μέισον παίζει στη Γιουνάιτεντ. Ήταν μια ωραία βραδιά, σίγουρα. Οι τέσσερίς μας περάσαμε ώρες μαζί, γνωριστήκαμε. Ήταν καλά παιδιά. Πολύ πολύ καλά» είπε η Νάντια.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: