Ισραήλ: Η συγκλονιστική διάσωση μητέρας και του γιου της (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
Polemos-st-

Συνεχίζεται το «σφυροκόπημα» της Γάζας από το Ισραήλ μετά την αιφνιδιαστική επίθεση της Χαμάς το πρωί του Σαββάτου, καθώς τα ξημερώματα της Τρίτης νέο μπαράζ ρουκετών εκτοξεύτηκε προς τη Λωρίδα, ενώ έπληξαν και κατοικημένες περιοχές στην πόλη Χαν Γιουνίς.

Βίντεο το οποίο έχει δει το φως της δημοσιότητας στο οποίο απεικονίζεται ένα παιδί, το οποίο αγκαλιάζει τη μητέρα του, αφότου έχουν διασωθεί και οι δύο από τα συντρίμμια κτηρίου, συγκλονίζει.

Η αιματηρή σύγκρουση ξεκίνησε το πρωί του Σαββάτου, όταν η παλαιστινιακή οργάνωση Χαμάς επιτέθηκε στο Ισραήλ εκτοξεύοντας ρουκέτες, δηλώνοντας πως η επίθεση έγινε ως απάντηση στην έφοδο Ισραηλινών στο τέμενος Αλ-Άκσα αλλά και στην αυξημένη βία κατά των Παλαιστινίων.

Ο ισραηλινός στρατός ξεκίνησε την επιχείρηση «Σιδερένια Ξίφη» κατά της Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας, με τους νεκρούς Παλαιστινίους να ανέρχονται σε 704, εκ των οποίων 143 είναι παιδιά και 105 γυναίκες, όπως ανακοίνωσε νωρίς το πρωί της Τρίτης το υπουργείο Υγείας της Γάζας.

Σύμφωνα με την ίδια ενημέρωση, ο αριθμός των τραυματιών έχει φτάσει περίπου τους 4.000, ενώ 900 τουλάχιστον είναι οι νεκροί Ισραηλινοί και περισσότεροι από 2.600 έχουν τραυματιστεί σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας του Ισραήλ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: