Ισραήλ: Νεκρή εντοπίστηκε 24 μέρες μετά την εξαφάνισή της η Shani Louk που ήταν στο μοιραίο φεστιβάλ

Κοινοποίηση:
2023-10-10_10-29-29_635940

Εντοπίστηλε νεκρή τελικά η 22χρονη Shani Louk που βρισκόταν στο μοιραίο φεστιβάλ κοντά στη Λωρίδα της Γάζας, όταν τρομοκράτες της Χαμάς εισέβαλλαν και σκότωσαν περίπου 260 νέους που διασκέδαζαν στο μουσικό φεστιβάλ το πρωί του Σαββάτου της 7ης Οκτωβρίου.

Σημειώνεται πως η Shani Louk, ισραηλογερμανίδα, ήταν σε ένα από τα φρικιαστικά βίντεο με τις θηριωδίες της Χαμάς. Συγκεκριμένα φαινόταν στο πίσω μέρος ενός φορτηγού λιπόθυμη.

Αρχικά συγγενείς και φίλοι πίστευαν ότι είναι νεκρή, ωστόσο στη συνέχεια η μητέρα της είχε πληροφορίες ότι η Σάνι νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο της Γάζας.

Ωστόσο, 24 μέρες μετά την εξαφάνισή της η Σάνι εντοπίστηκε νεκρή.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα περισσότερες λεπτομέρειες.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Το ανώμαλο ανθελληνικό τόξο της μίζας που παρουσιάζει αγωνιστές τους μουσουλμάνους τζιχαντιστές, πως δικαιολογεί που την περιέφεραν γυμνή πάνω στην καρότσα; Που να φανταζόταν η κοπέλα τι θα γινόταν σε φεστιβάλ Ειρήνης από τους Αλάχου Ακμπαρ τζιχαντιστές! Τι ειρήνη ρε με αυτούς που θέλουν να βάλουν μαντίλα και στις Ευρωπαίες και κόβουν λαρύγγια;

  2. Η κοπέλα δεν ήταν “λιπόθυμη”, είχε στο πίσω μέρος του κρανίου της μια εμφανής μεγάλη τρύπα από πυροβόλο όπλο, σπασμένα πόδια και χέρια και το πτώμα της το περιέφεραν, το πάταγαν οι πίθηκοι με τις παντόφλες και το έφτυναν και το χτύπαγαν άλλοι πίθηκοι όπου σταματούσε το ντάτσουν

Comments are closed.