Ισραηλινά ΜΜΕ: ”Στην Ελλάδα εξασκήθηκαν τα ισραηλινά μαχητικά που βομβάρδισαν την Υεμένη!” ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΣΤΟΧΟΠΟΙΟΥΜΑΣΤΕ!

Κοινοποίηση:
ΚΓΞΚΓ

Ισραηλινά ΜΜΕ: Στην Ελλάδα εξασκήθηκαν τα ισραηλινά μαχητικά που βομβάρδισαν την Υεμένη! ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΣΤΟΧΟΠΟΙΟΥΜΑΣΤΕ! για να προσφέρουμε καλές υπηρεσίες στο ξένο παράγοντα σε Ισραήλ και στο Μεγάλο Ισραήλ στις ΗΠΑ. Αλλά όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες.

Για μια ακόμη φορά δίνουμε απροσχημάτιστα προσχήματα, πατήματα, ερείσματα στο μουσουλμανικό κόσμο εναντίον μας που στην περίπτωση μας έχει την Τουρκία αιχμή του δόρατος στραμμένη σταθερά κατά πάνω μας.

Και βέβαια ο Ερντογάν δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω καθώς σήμερα είπε: : «Το να είσαι συμβαλλόμενο μέρος στη σφαγή στο Ισραήλ δεν θα ωφελήσει ούτε τους Έλληνες ούτε την Ελλάδα».

Οι ελληνικές φρεγάτες

αντί να πάνε χθες στην Κύπρο έτσι για την τιμή των όπλων όταν ο άλλος έστειλε το μισό του στόλο .. λοξοδρόμησαν για Ερυθρά Θάλασσα για να υπερασπιστούν τα συμφέροντα 5 εφοπλιστών που έχουν πλοία με Λιβεριανές σημαίες και που έχουν κέρδη αφορολόγητα για ελληνικό δημόσιο. Αντί να υπερασπιστούν εθνικά συμφέροντα κάνανε το στρατό σεκιουρητάδες του κεφαλαίου.. Η ταξική αντίληψη επικράτησε ως και στο στράτευμα. Είναι εθνικός ή ιδιωτικός στρατός..

O Δένδιας

ηρωοποιήθηκε γιατί είπε το αυτονόητο και έτσι ξεπλύθηκε που αντί να οδηγήσει τις φρεγάτες χθες στην Κύπρο τις έριξε μίλια μακριά …… στην ξέρα της Υεμένης !

Oι φίλοι μας οι Ισραηλινοί

μας δίνουν πρώτους και καλύτερους..

Πως είμαστε υπέρ της ειρηνικής συνύπαρξης

όταν συμμετέχουμε να πάρει φωτιά όλη η Αν Μεσόγειος η Μέση Ανατολή και η Ερυθρά Θάλασσα..; To ”μακρύ χέρι” μας έφθασε ως την Υεμένη!

Ισραηλινές στρατιωτικές πηγές αναφέρουν ότι στην επιχείρηση με την κωδική ονομασία «Μακρύ Χέρι», κατά την οποία βομβαρδίστηκαν θέσεις των Χούθι στο λιμάνι της Χουντέιντα στην νότια Ερυθρά Θάλασσα, συμμετείχαν «δεκάδες μαχητικά αεροσκάφη», σημαντικός αριθμός των οποίων είχε συμμετάσχει στην κοινή αεροπορική άσκηση του Ισραήλ με την Ελλάδα στον εναέριο χώρο του Αιγαίου πριν από ενάμισι μήνα, σύμφωνα με εκτενές δημοσίευμα της ισραηλινής εφημερίδας ευρείας κυκλοφορίας «Γιεντιότ Αχαρονότ».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, στην επιχείρηση «Μακρύ Χέρι» συμμετείχαν τα ισραηλινά μαχητικά F-35 τύπου «Αντίρ» καθώς και μαχητικά «Ραμ» τύπου Boeing 707 που χρησίμευσαν στον εναέριο ανεφοδιασμό, τα οποία και είχαν συμμετάσχει στην πρόσφατη τακτική κοινή ελληνοϊσραηλινή αεροπορική άσκηση. Όπως προσθέτουν οι ίδιες πηγές, τις οποίες επικαλείται η ισραηλινή εφημερίδα, η κοινή αεροπορική άσκηση Ελλάδας-Ισραήλ περιλάμβανε σενάριο πτήσεων μεγάλου βεληνεκούς προκειμένου να βληθούν στόχοι που θα βρίσκονταν σε χώρες πέρα από την ισραηλινή επικράτεια, συμπεριλαμβανομένης και της Υεμένης. Κατά την επιχείρηση κατά των Χούθι, οι κυβερνήτες των ισραηλινών μαχητικών ήταν στην μεγάλη τους πλειοψηφία έφεδροι πιλότοι.

Ως προς τον σχεδιασμό της επιχείρησης, το δημοσίευμα σημειώνει ότι «οι στόχοι που επλήγησαν χθες είχαν ήδη επιλεγεί από τους πρώτους μήνες του πολέμου, όταν πλέον οι αντάρτες Χούθι είχαν αρχίσει να ενεργοποιούν το οπλοστάσιό τους κατά του Ισραήλ». Το πράσινο φως για την εφαρμογή της επιχείρησης δόθηκε από τον Ισραηλινό Πρωθυπουργό Βενιαμίν Νετανιάχου το πρωί της Παρασκευής, λίγες ώρες προτού οι Χούθι εκτοξεύσουν το drone που εισέβαλε στον ισραηλινό εναέριο χώρο με αποτέλεσμα να πλήξει διαμέρισμα στο κέντρο του Τελ Αβίβ, σε κοντινή απόσταση από το Προξενείο των Ηνωμένων Πολιτειών, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας ισραηλινός πολίτης.

ΠΗΓΗ: dimpenews.com

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Πως εξασκήθηκαν εδώ βομβάρδισαν εικονικά Ελληνικό έδαφος και γιατί να γίνει αυτό ενώ έχουν αρκετά λιμάνια στο Ισραήλ? Όταν έχεις τον μεγαλύτερο στόλο στον κόσμο δεν γίνεται να στέλνουν φρεγάτες μόνο οι άλλοι… Στα πλοία βγάζουν μεροκάματο χιλιάδες Έλληνες αυτούς κοιτάνε πρώτα και μετά τους εφοπλιστές, που δεν θέλουν να αλλάξουν διαδρομή για να μην έχουμε αύξηση τιμών…

Comments are closed.