Ισχυρές καταιγίδες αναμένονται στα δυτικά από αύριο

Κοινοποίηση:
KAKOKAIRIA-ATTIKI-3

Την Παρασκευή, οι βροχοπτώσεις θα είναι τοπικά έντονες σε περιοχές όπως το Ιόνιο, η Ήπειρος, η δυτική Στερεά και η δυτική Πελοπόννησος. Το Σάββατο, οι βροχές θα επεκταθούν και στην κεντρική Ελλάδα, καθώς και σε Μακεδονία και Θράκη, με πιθανή επίδραση στο ΒΑ Αιγαίο.

Την Παρασκευή αναμένονται λίγες νεφώσεις που θα πυκνώσουν κατά τη διάρκεια της ημέρας, συνοδευόμενες από ισχυρές βροχές και καταιγίδες από το μεσημέρι στο Ιόνιο και τις άλλες προαναφερθείσες περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι με ένταση έως 7 μποφόρ στο Ιόνιο. Η θερμοκρασία αναμένεται να κυμανθεί μεταξύ 29 και 32 βαθμών Κελσίου το μεσημέρι.

Στην Αττική περιμένουμε ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι νότιοι έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 22 έως 30 βαθμούς. Στην Θεσσαλονίκη θα έχουμε παροδική συννεφιά. Οι άνεμοι νότιοι έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 16 έως 28 βαθμούς.

Το Σάββατο παροδικές βροχές και καταιγίδες ισχυρές περιμένουμε στα δυτικά και από το μεσημέρι και στην κεντρική και τη βόρεια Ελλάδα. Πιο έντονα θα είναι τα φαινόμενα στην Πελοπόννησο και την Μακεδονία. Οι άνεμοι νότιοι έως 6 μποφόρ και σταδιακά στο Ιόνιο δυτικοί, η θερμοκρασία θα σημειώσει πιο αισθητή πτώση στα δυτικά.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response