Ισχυρή έκρηξη σε κατάστημα στον Πειραιά – Προκλήθηκαν μεγάλες υλικές ζημιές

Κοινοποίηση:
poiiuy

Ισχυρή έκρηξη βόμβας σημειώθηκε τα ξημερώματα Τετάρτης, περίπου στις 01:30, σε κατάστημα εμπορίας υποδημάτων στο κέντρο του Πειραιά, στην οδό Φίλωνος. Στην αστυνομία σήμανε συναγερμός και όπως έγινε γνωστό οι άγνωστοι δράστες χωρίς να γίνουν αντιληπτοί τοποθέτησαν στην είσοδο του καταστήματος τον εκρηκτικό μηχανισμό και ακολούθως τραπήκαν σε φυγή.

Ένας άστεγος ο οποίος την ώρα της έκρηξης βρισκόταν πολύ κοντά στο σημείο ευτυχώς δεν τραυματίστηκε.

Πάνω από το κατάστημα στο οποίο τοποθετήθηκε ο εκρηκτικός μηχανισμός στεγάζονται γραφεία ναυτιλιακών εταιρειών και δικηγορικά γραφεία.

Από την ισχυρότατη έκρηξη προκλήθηκαν μεγάλες υλικές ζημιές τόσο σε παρακείμενα κτήρια αλλά και σεακτίνα περίπου 300 μέτρων.

Οι αστυνομικές αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, ενώ η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ. ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΕΦΤΑΙΓΕ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΗ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ

    1. Αφού ο Νεοέλληνας έχει μυαλό σαν του Αβερελ. Και ακόμα δεν είδαμε τίποτα. Είμαστε στην αρχή της αρχής. Όλα αυτά δεν είναι καθόλου άσχετα με το ποδόσφαιρο και με τα γεγονότα των τελευταίων κυρίως ετών. Ειδικά σε Πειραιά κυρίως και παραλιακή θα γίνει το έλα να δεις. Κολλητάρια από μικρά παιδιά θα σκοτώνονται πλέον γιατί χώρισαν τα συμφέροντα, οι δουλίτσες και τα μεροκάματα. Το κακό ξεκίνησε με την στημένη δολοφονία του Φυσσα και μετά. Δεν έγινε τυχαία στο Κερατσίνι αυτό. Ένα πιο πρόσφατο παράδειγμα η δολοφονία του Ρουμπετη από τους δικούς του. Ένα μεγάλο μπράβο στην κυρία Μπέτυ Γιαννα για την συνέντευξη που πήρε από τον Κο Κουρτζιδη. Ο άνθρωπος τα είπε όλα, μέσα σε λίγα λεπτά της ώρας. Αρκετοί τα λέγαμε πριν 10 ακριβώς χρόνια αυτά και μας έλεγαν τρελούς.Αχ,να ήθελαν μερικοί επαγγελματίες πολιτικαντηδες του εθνικισμού να υπήρχε τηλεοπτική κάλυψη στο Εφετείο της Χρυσής Αυγής. Θα ακουγοντουσαν επισήμως πολλά από αυτά που πλέον συζητιούνται και θα προβληματιζοτανε και αφυπνιζοτανε. Αλλά πολύ το στήσιμο, σαν τα Var στο ποδόσφαιρο.
      *** Ο Ολυμπιακός και ο Πειραιάς ανήκουν στον λαό του και όχι σε μπράβους και τον πουστη τον πρόεδρο του.

Comments are closed.