ΙΣΟΒΙΑ ΣΤΟΝ 23ΧΡΟΝΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΠΟΥ ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΣΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΤΗΝ 17ΧΡΟΝΗ ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΓΙΑΤΙ… ΚΟΡΟΙΔΕΨΕ ΤΟΝ ΜΩΑΜΕΘ!

Κοινοποίηση:
pakistanos

Ποινή ισόβιας κάθειρξης επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο στον 23χρονο, υπήκοο Πακιστάν, που κρίθηκε ομόφωνα ένοχος χωρίς ελαφρυντικά, για τη δολοφονία της 17χρονης φίλης του, τον Αύγουστο του 2022 στο Περιστέρι.

Ο κατηγορούμενος είχε ομολογήσει το έγκλημα του μετά τη σύλληψη του, όπως έκανε και σήμερα απολογούμενος στο δικαστήριο, υποστηρίζοντας πως πάνω σε καυγά που είχαν, με αφορμή την απόφαση του να φύγει στην Ιταλία, εξοργίστηκε όταν το θύμα έβρισε τη θρησκεία του με αποτέλεσμα αυτός, άθελα του, να την στραγγαλίσει.

Κατά την έναρξη της δίκης, στη διάρκεια της μεταγωγής του κατηγορούμενου αλλά και αργότερα σε μία διακοπή, ο πατέρας και η αδελφή τού θύματος επιχείρησαν να λιντσάρουν τον 23χρονο.

Στην απολογία του ο κατηγορούμενος είπε πως είχε σχέση με το θύμα επί 1,5 χρόνο και ζούσαν με την αδελφή και την μητέρα της στο Περιστέρι. Όπως ανέφερε καυγάδισαν έντονα όταν της είπε πως θέλει να φύγει στην Ιταλία ενώ εκείνη του ζητούσε να μείνει και να βαπτιστεί χριστιανός. Η ένταση κορυφώθηκε, σύμφωνα με τον κατηγορούμενο, όταν η 17χρονη άρχισε να πετά τα ρούχα του και να βρίζει τον Μωάμεθ

«Την έσπρωξα από το κρεβάτι κάτω, της λέω “κάτσε εκεί”. Συνέχιζε να βρίζει εμένα και τον Μωάμεθ και εκείνη την ώρα νευρίασα. Την έπιασα από τον λαιμό και άρχισα να της λέω “ποιος σου λέει τέτοιες μ..ες τόση ώρα που σε ακούω;”. Την έπιασα εκείνη την ώρα από το κεφάλι και της είπα να ζητήσει συγγνώμη. Εκείνη μου έπιασε το χέρι και μου είπε να την αφήσω. Δεν την άφησα και συνέχισα να της λέω να ζητήσει συγγνώμη. Μετά από κάποια δευτερόλεπτα την είδα που είχαν κλείσει τα μάτια της. Μετά της έδωσα νερό, της έκανα αέρα. Ήμουν πάνω στα νεύρα και έφυγα από το σπίτι».

Πρόεδρος: Εσείς εκείνη την ώρα γιατί δεν ενημερώσατε το ΕΚΑΒ να στείλει ασθενοφόρο;

Κατηγορούμενος: Αυτό ήταν το μεγαλύτερο λάθος.

Πρόεδρος: Σε τι ενέργειες προβήκατε μετά;

Κατηγορούμενος: Πήρα τα πράγματά μου και έφυγα από το σπίτι. Πήγα στον αδερφό μου να πάρω λίγα χρήματα και πήγα στον Σταθμό Λαρίσης να πάρω το τρένο για Θεσσαλονίκη.

Πρόεδρος: Πότε μάθετε ότι είναι νεκρή η κοπέλα;

Κατηγορούμενος: Την άλλη μέρα, από τον πατέρα μου. Έμαθα από το ίντερνετ ότι είναι νεκρή και πήρα τηλέφωνο. Του είπα ότι έγινε ένα λάθος από εμένα, με ρώτησα τι έγινε, του είπα για την κοπέλα. Νευρίασε, μου έκλεισε το τηλέφωνο. Μετά βρήκα έναν ομοεθνή μου που κάνει δουλειές για μετανάστες και του είπα ότι θέλω να φύγω και να με βοηθήσει.

Ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από εσάς και την οικογένεια της φίλης μου. Ξέρω ότι δεν μπορεί να κάνει κάτι η συγγνώμη, αλλά μόνο αυτό μπορώ να κάνω.

Στην κατάθεση της νωρίτερα, η αδελφή της 17χρονης είπε ότι θεωρεί ότι το έγκλημα έγινε από τη ζήλεια του κατηγορούμενου επειδή την επίμαχη ημέρα είχαν πάει στο σπίτι τους δύο φίλοι των κοριτσιών που ο 23χρονος δεν τους ήθελε. «Μια εβδομάδα πριν, η μητέρα μου είχε μιλήσει με την αδελφή μου και της είχε πει “μαμά, περίμενε μια εβδομάδα και θα τον χωρίσω”», κατέθεσε η μάρτυρας.

Ο πατέρας του κοριτσιού κατέθεσε πως το έγκλημα «ήθελε και το έκανε» ο κατηγορούμενος και δεν ήταν ατύχημα. «Θέλω να μην έχει στον ήλιο μοίρα, να μην δει τον ήλιο ποτέ. Τα ισόβια να είναι ισόβια» είπε φορτισμένος, αναφέροντας πως ο ίδιος είχε αντιρρήσεις για τη σχέση τής κόρης του.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

31 Σχόλια

  1. “Ισόβια”, δηλαδή σε 5 χρόνια έξω, και όχι, δεν θα απελαθεί! Θα βγει, θα λαμβάνει επιδόματα επανένταξης που δεν δίνουν σε Έλληνες πρώην φυλακισμένους, θα βρει καινούργια Ελληνίδα γκόμενα, από αυτές που ζητάνε ανοιχτά σύνορα, και θα την σκοτώσει κι αυτή, μόνο που την επόμενη φορά θα έχει πάρει διδακτορικό σε τέτοια θέματα από τις φυλακές που είναι γεμάτες με αλλοδαπούς “επιστήμονες” και “καθηγητές” στο βαρύ έγκλημα και θα ξέρει πως να ξεφορτωθεί το πτώμα και τα ίχνη…

  2. Ευρωπαίοι φορολογούμενοι πληρώστε επιδόματα και σκάστε.χαχαχαχαχα.

  3. ελληνες μαμηκουλες δεν υπηρχαν? Τον πακη βρηκε η ατυχη.πολλοι ελληνες νεοι κοιταζουν με τα κυαλια να βρουν ελληνα, αλλα απ οτι φαινεται ο δολοφονος ειχε προσοντα…….Ποιος τη χαρα του που ειχε ελληνιδα μομενα και ονειρευοταν αδεια παραμονης…..

  4. Καλα την εκαμνε. Αμ πως.. θελεις πηδημα με πακιστανι και φοβασαι μετα και μη σου φυγει και βρει καμια ιταλιδα… κι απ την αλλη δεν μαζευετε και την βρωμογλωσσα σας, νομιζετε οτι μιλατε σε ελληνες μαλακοπιτουρες που σε κοιτανε με ενα ηλιθιο υφος οταν τους λετε α μαμησου ρε μακακα και παε στη μανα σου.. Τα πακιστανια μανδαμιτσες δεν ειναι χαζοελληνακια

  5. Γιατι του μιλαει στον Πληθυντικο ο προεδρος ???

  6. Ρε σκουπίδι δίποδο το θέμα είναι ότι τώρα που θα μπεις μέσα και θα σε πλακώσουν στην πουτσα, αντί να στεναχωρηθείς θα περάσεις και καλά αφού εσείς οι Πακιστανοί είστε λάτρεις της πουτσας.

  7. ΘΑ ΦΑΣ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΒΡΩΜΙΑΡΗ. ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΥΑΛΟ.

  8. ok τα ισόβια ισόβια δηλ. καμιά 15αριά χρόνια…
    ΟΜΩΣ ΡΩΤΑΩ
    ισοβια με τσουτσούνι ή χωρίς;;;;
    του το κόψατε;; οχι, ΑΡΑ ΜΗΔΕΝ ΕΙΣ ΤΟ ΠΗΛΙΚΟΝ!!

  9. ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟΤΥΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ “ΑΠΙΣΤΩΝ” ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΒΛΑΣΦΗΜΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΙΣΛΑΜ Η ΤΟ ΜΩΑΜΕΘ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΙΣΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ!!!!
    ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΜΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΟΤΙ ΤΟ ΘΥΜΑ ΗΤΑΝ ΒΛΑΣΦΗΜΟ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΗ Η ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ!!!!!
    ΕΙΤΕ ΣΤΗ ΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΣΑΡΙΑ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΣΦΗΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥ ΚΟΡΑΝΙΟΥ Η ΤΟΥ ΜΩΑΜΕΘ Η ΑΛΛΩΝ ΙΕΡΩΝ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ!!!!!
    ΟΠΩΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΘΑΝΑΤΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΔΟΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΓΙΑ ΠΟΙΝΗ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ!!!!!!!!

  10. ελεύθερα γυφτάκια και δούλοι έλληνες

  11. Χαχαχα ραγιάδες! Και γ@μημένοι και δαρμένοι και στον τάφο!!!

  12. Ο κλανοπολυπολιτισμος της Κουλαρας! Ποτε θα αφομοιωθουν πορδιπουργε της Ελληνικης γκεσταπιτικης δικτατοριας εκατομμυρια σκατα που ζουν αναμεσα μας?!
    Εισαι τελειως ασυνειδητος για τα κεφαλιατικα?

  13. Αν ήταν τσιγγανάκι,οκ,σιγά,μια κατσαρίδα λιγότερη,θα μας γέμιζε δηλ. κατσαριδάκια να φωνάζουν αλλαχού σνακ μπαρ;Καλύτερα στο χώμα και το βρωμοπάκι το πιθίκι,στη μπουζού

  14. τρεχει ο πατερας να τον λιντσαρει….
    τωρα? 1χρονο τι τον κοιτουσε?τον ηθελε για γαμπρο?
    η αλλη δεν ηθελε ελληνα,,,
    ηθελε σκουρο?νομιζε πως βριζει οτι θελει οπως στους ελληνες?
    ο γαμπρος….
    ας κατσει φυλακη μπας και καταλαβει που βρισκεται
    ωραια δασκαλεμενος απο τον δικηγορο
    στο τσεφ δεν προλαβε να διαφυγει στο εξωτερικο
    ω καιροι ω ηθη

  15. Δε θέλατε Χ.Α. όταν υπήρξε η μοναδική ευκαιρία να ξεβρομίσει η χώρα. Τώρα να κάτσετε να σας πηδάνε τις 15 1/2 χρονες κόρες οι πακιστανοί ΚΑΙ ΣΚΑΣΜΟ ΛΕΜΕ!

    1. Πράγματι δε γουστάρουμε την ανομία, όπως επίσης δε γουστάρουμε και τα ναζιστικά σκουπίδια της χρυσής αυγής.

      1. ναζιστικο σκουπιδι εισαι συ και ολο το ισλαμοκουμουναζιστικο σοι σου πασοκονδουλε συριζοκκκεχαφιε!αν δν γουσταρες ανομια θαχες αυτοκτονησει γτ μονο που ζεις εισαι μια αηδια και ανομια στα ματια του Θεου…νεο ανεκδοτο αυτο, συριζορουφιανοι και κλεφτονδουλοι δν γουσταρουν ανομια και εχουν κατακλεψει και καταπατησει ολους τους νομους για 50 χρονια..γιαννουλα πρεπει να σε λενε νεοναζιστικη λοατκι κατσαριδα!

  16. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΗΤΑΝ ΓΥΦΤΙΣΣΑ ΑΛΛΟ ΤΣΙΓΓΑΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΓΥΦΤΙΣΣΑ ΑΛΛΑ ΣΠΙΤΩΣΑΝ ΕΝΑ ΚΑΘΗΚΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΠΟΥ ΗΛΘΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΟΛΟΠΑΚΙΣΤΑΝ. ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΩΜΑΤΙΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΛΕΥΚΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ. ΝΑ ΧΕΣΩ ΤΟ ΜΩΑΜΕΘ ΠΟΥ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΗΞΕΡΕ ΓΙΑΤΙ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΘΗΚΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΝΑ ΕΧΟΥΝ.

    1. πριν χρονια μια 30χρονη αγαμητη αλβανη λυπηθηκε και εφερε σπιτη της εναν τετοιο πακιστανο…και εννοειται ξεκινησαν τα οργανα οταν τουπε να φυγει απτο σπιτι…κατσικωθηκε και την απειλουσε κιολας…νομιζω στο τελος την εκλεψε κιολας πριν φυγει αφου εβαλε τον πατερα+τον αδελφο της να τον διωξουν…θαρθει η ωρα που θα παιξουμε μπαλα με τα κεφαλια τους η αυτοι με τα δικα μας!

  17. Οι λαθροπίθηκοι δεν έχουν θέση στην Ελλάδα. Ευθύνη έχουν όμως και αυτοί που τους δέχονται.

  18. Επειδή του πρόσβαλε τον Μωάμεθ ?? Η υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο, όταν η νεκρή δεν ΄μπορεί να μιλήσει πιά…
    Με τέτοια δικαιολογία τους απαλλάσσει το κοράνι από κάθε έγκλημα …λόγω θρησκευτικής προσβολής….

    Και μετά σου λέει να ενσωματωθούν όλοι αυτοί σε χριστιανική χώρα….

    Να καταπιεί το σπέρμα του ο κάθε Χασάν και να μας κάνουν τη χάρη να πάνε να @π@υτώσουν στις δικές τους χώρες…..

  19. Φαε επιμιξη μ@λ@κα τωρα ,τα ισοβια στο ελλαντα ειναι 17 χρονια αρα στα 40 το πακι θα ειναι εξω ελευθερος και ωραιος.

  20. 1,5 χρόνο σχέση με Πακιστανό.
    Και σπιτωμενος.
    Μάλιστα …

    1. Κι εγώ αυτό λέω. Γιατί δεν τον στέλνουν πίσω Πακιστάν τον μαύρο ?

  21. Από τη μία έχεις τα λαθροπιθήκια και από την άλλη τις βρομοελλεϊνίδες που πηδιούνται μ’ αυτά τα μιάσματα και μετά τις σκοτώνουν και από πάνω. Πως κατάντησε έτσι αυτή η χώρα ρε. Παλιά οι Ελληνίδες ήταν μπροστά στα δύσκολα, βοηθούσαν στον πόλεμο, μεγαλώνανε παιδιά σωστά ήταν οι καλύτερες σύζυγοι, δίναν την ζωή τους για την οικογένεια και τη πατρίδα και τώρα καταντήσανε τελείως Ελλεϊνίδες, τους νοιάζει μόνο το χρήμα, η καριέρα και το πήδημα.

    1. ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΛΗΝΙΔΑ ΕΛΕΟΣ….. ΤΣΙΓΓΑΝΑ ΗΤΑΝ ΣΑΦΩΣ.

  22. Έτσι φανατίζουν του μουσουλμάνους. Τους λένε να σκοτώνουν στο όνομα του θεού τους. Οι παλιοί Έλληνες δεν ήθελαν καμία σχέση μαζί τους.

  23. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΔΩ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΜΩΑΜΕΘΑΝΟΣ ΤΟ ΚΑΤΑΚΑΘΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΛΛΟΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

Comments are closed.