Ιωάννα Τούνη: «Είμαι παιδί εκτός γάμου, ο πατέρας μου ήταν μια ζωή…»

Κοινοποίηση:
1

Η διάσημη Θεσσαλονικιά influencer και επιχειρηματίας, επιστρέφοντας από τις διακοπές της στα ελληνικά νησιά όπως Μύκονο, Σαντορίνη και Κρήτη, μένει σε κατ’οίκον περιορισμό. Η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram ότι κάποιοι από τους φίλους που συνάντησε κατά την διάρκεια των διακοπών της, βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό κι έτσι η ίδια προκειμένου να προστατεύσει την οικογένεια και τους φίλους της, επέλεξε να μείνει σε καραντίνα.

 

Ιωάννα Τούνη

Έχοντας άπλετο χρόνο στο σπίτι της, η Ιωάννα απαντάει σε Q&A των ακόλουθων της και εξομολογείται λεπτομέρειες από την οικογενειακή της ζωή. Η δυναμική «Τουνάρα» όπως την αποκαλούν οι κολλητοί της, εξομολογήθηκε για πρώτη φορά ότι είναι παιδί εκτός γάμου και έχει δύο ετεροθαλή αδέρφια. Ο πατέρας της όπως αναφέρει ήταν πάντα απών και αυτός είναι ο λόγος που έχει ιδιαίτερη αδυναμία στην αγαπημένη της μητέρα.

Ιωάννα Τούνη

«Είμαι παιδί εκτός γάμου, ο πατέρας μου ήταν μια ζωή απών. Έχω δυο ετεροθαλή αδέλφια, από δυο διαφορετικές μαμάδες σε δυο διαφορετικές χώρες. Αλλά είμαι τυχερή γιατί έχω απίστευτα καλή μαμά! Και πάντα κάνει τα πάντα για εμένα… Ό,τι καλό υπάρχει σε εμένα σήμερα το οφείλω σε αυτήν» έγραψε η Ιωάννα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. Κορίτσι μου και άλλες κοπέλες προέρχονται από διαλυμένες οικογένειες και μεγάλωσαν με προβληματικούς γονείς αλλά δεν το έριξαν στο κλαρίνο και στο τρομπόνι. Εσύ είχες την κλίση από μικρή.

  2. Η μυτάρα της πριν την κόψει περισσότερο σε Πόντια παρέπεμπε….

  3. Ανάθεμα και αν κατάλαβα τι εννοείς έτσι όπως τα γράφεις!!! NAI, η Kεφαλογιάννη είναι κουκλάρα και εγώ το έχω γράψει. Και τι σχέση έχουν οι ασχημόφατσες των Τούνη, Φουρέιρα και Σπυροπούλου με το όμορφο πρόσωπο της Όλγας, μιάς και την έθεσες ως μέτρο σύγκρισης; Τώρα αν δεν σου αρέσει εσένα η μάπα της Όλγας, αυτό είναι άλλο θέμα. Αν όμως μου πεις ότι σου αρέσει η κακομοτσούνα της Τούνη, τότε θα πρότεινα να πας σε οφθαλμίατρο επειγόντως…

  4. Εχεις να κανει τους αντρες να τρομπαρουν με τον πατο σου για πολλα χρονια ακομη Αλλα θεσσαλονικια αλβανιδα πρεπει να εισαι υπερηφανη για την καταγωγη σου λεσι

  5. Αυτό το… Επιχειρηματίας πολύ με έκανε και γελασα. Ο, σο για το τελευταία ατάκα της, το αφήνω ασχολιαστο

  6. ΚΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΞΑΠΛΩΣΤΡΑ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΛΙΑ….ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΕΝΑ ΔΡΑΜΑ…

  7. ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΩ να απορώ, ΓΙΑΤΙ συνεχίζετε να προβάλετε αυτή την ασχημομούρα;;; Τι το ιδιαίτερο έχει; Μήπως τελικά, κάτι τέτοιες ψωνάρες με άσχημες φάτσες, σας πληρώνουν γιά να τις έχετε κάθε λίγο και λιγάκι σε δημόσια θέα;;; ΑΠΟΡΩ ειλικρινά!
    Aν σας πληρώνουν, Οκ, δεκτόν!!! Γιατί με τέτοιες μάπες, ε, με το συμπάθειο ΔΕΝ μπορει καν να σας πυρώνουν… με ΤΙΠΟΤΑ όμως!!!

    1. Εσύ είχες αποκαλέσει την Κεφαλογιάννη ΚΟΥΚΛΑΡΑ ή άλλως Πέτρος; Αν ήσουνα εσύ πιο κακάσχημη γυναίκα και πιο ασχημομούρα από την Κεφαλογιάννη δεν είχες ; Μάλλον θα σε πύρωσε η Κεφαλογιάννη γιατί δεν εξηγείται αυτό! Εκτός αν είσαι και εσύ τόσο ΚΟΥΚΛΑΡΟΣ όπως η Κεφαλογιάννη!

    2. Συμφωνώ. Γιατί της δίνουν δημοσιότητα; Προφανώς για τους λιγουρηδες. Τώρα που τελείωσε και η …περιοδεια της στα ακριβονησια.

  8. Η μια από τις διαφορετικές χώρες είναι η Αλβανία;

    1. Αλβανιδα είναι η ίδια. Και προφανώς ο πατέρας της είναι κι αυτός.. επενδυτης δε άλλες τυχερές ευρωπαϊκές χωρες.

    2. Μάλλον το Μεξικό, γιατί είναι πιο “πιασάρικο” (στην αρχή), μετά μετουσιώνεται σε αλβανιστάν.

  9. ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΜΥΘΟΜΑΝΗΣ ΑΚΡΙΒΗ ΠΙΑ ΒΙΖΙΤΑ ΤΩΝ 1000 ΕΥΡΩ

Comments are closed.