ΚΑΙ ΝΕΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΜΕ ΟΠΛΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ: Επτά νεκροί – Ένα μικρό παιδί ανάμεσα στα θύματα

Κοινοποίηση:
alabamashootingbirthdayparty

Νεκροί έπεσαν τέσσερις άνθρωποι μετά από πυροβολισμούς σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στο Μπέρμιγχαμ αργά το Σάββατο (13.07.2024), ενώ νωρίτερα από πυροβολισμούς έξω από σπίτι στην πόλη σκοτώθηκαν τρεις άνθρωποι, μεταξύ των οποίων και ένα μικρό παιδί, ανακοίνωσαν οι αρχές της Αλαμπάμα.

Οι αστυνομικοί ανταποκρίθηκαν λίγο μετά τις 11 το βράδυ σε μια αναφορά για πολλούς ανθρώπους που πυροβολήθηκαν έξω από ένα νυχτερινό κέντρο, δήλωσε ο αξιωματικός του αστυνομικού τμήματος του Μπέρμιγχαμ Τρούμαν Φιτζέραλντ σε ένα βίντεο που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το προσωπικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του Μπέρμιγχαμ διαπίστωσε τον θάνατο ενός ανθρώπου σε πεζοδρόμιο κοντά στο νυχτερινό κέντρο. Δύο γυναίκες σκοτώθηκαν μέσα στο κλαμπ, δήλωσε ο Φιτζέραλντ.

Ένας δεύτερος άνδρας ανακηρύχθηκε νεκρός στο νοσοκομείο του Πανεπιστημίου της Αλαμπάμα στο Μπέρμιγχαμ, όπου τουλάχιστον εννέα ακόμη θύματα νοσηλεύονταν για τραύματα από πυροβολισμούς, είπε.

Τα θύματα μεταφέρθηκαν από το ιατρικό προσωπικό του ΕΚΑΒ ή ταξίδεψαν στο νοσοκομείο μόνα τους, δήλωσε ο Φιτζέραλντ.

Οι ερευνητές πιστεύουν ότι τουλάχιστον ένας ύποπτος πυροβόλησε μέσα στο νυχτερινό κέντρο από το δρόμο, είπε. Οι ομοσπονδιακές αρχές επιβολής του νόμου βοηθούσαν την αστυνομία του Μπέρμιγχαμ στην έρευνα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: