ΚΑΛΑ ΞΥΠΝΗΤΟΥΡΙΑ ΚΥΡΙΕ ΖΟΥΓΚΛΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΧΑΡΤΖΗΛΙΚΩΜΕΝΟΙ!!! Από πέρυσι το ΜΑΚΕΛΕΙΟ και οι Ραδιομακελάρηδες είχαν ξεβρακώσει την καμόρα της Ρόδου που ορισμένοι τώρα “ανακάλυψαν”

Κοινοποίηση:
makeleio2

Φαίνεται τελικά πως στη Ρόδο οι νόμοι του κράτους δεν έχουν μάλλον καμία αξία ή… εκεί στο νησί έχουν τους δικούς τους νόμους.

Για του λόγου το αληθές, το τελευταίο 24ωρο όλη η Ελλάδα μιλούσε για ένα πολύ γνωστό beach bar της περιοχής, το «Santa Marina», ιδιοκτησία της εταιρείας «Μαργέλλος Εμμανουήλ και ΣΙΑ ΟΕ», το παραλιακό κομμάτι του οποίου σφραγίστηκε χθες το πρωί από την Κτηματική Υπηρεσία και την αστυνομία.

Όμως, δύο ώρες αργότερα, οι υπεύθυνοι του καταστήματος απλώς ξήλωσαν τις κορδέλες και λειτούργησαν κανονικά.  Πώς άραγε το έκαναν αυτό ; Με ποιο θράσος αυτοί οι κύριοι αγνόησαν τελείως την απόφαση των Αρχών ; Ποιος έδωσε την εντολή να ξηλώσουν τις κορδέλες και ποιος πήγε να καλύψει την παρανομία ;

Βέβαια η αστυνομία επενέβη εκ νέου, απομάκρυνε τους τουρίστες από τις ξαπλώστρες, συνέλαβε τον υπεύθυνο του καταστήματος και επανασφράγισε την ακτή.

Αυτά μεταδίδουν ιστοσελίδες τις τελευταίες ώρες για τη μαφία της Ρόδου αφού τώρα ξαφνικά “ανακάλυψαν” αυτές οι δημοσιογραφάρες αυτό που έχει αποκαλύψει από πέρυσι το makeleio.gr, η εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ και οι Ραδιομακελάρηδες.

Καλά ξυπνητούρια σε όλους…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Ενω στην υπολοιπη Ελλαδα δεν υπαρχει ιχνος διαφθορας ? Εδω γελαμε

  2. Τυχαίνει να έχω κάνει 3,5 χρόνια στη Ρόδο – 1998-2002 – σπουδές και δουλειά … Η πλειοψηφία του κόσμου εκεί ήταν φιλοχρήματοι και βαμμένοι νεοδημοκράτες … Και κάτι μου λέει ότι δεν έχουν αλλάξει καθόλου εκεί … Μην παραξενεύεστε λοιπόν για τέτοιες περιπτώσεις, όπως περιγράφει παραπάνω …

  3. Κάτι δικαστίνες που παραποιούν τα και τα πρακτικά για να αθωώσουν εγκληματίες και η “παράγκα” καταχωνιάζει και τις αιτήσεις για έφεση.

Comments are closed.