ΚΑΛΟΠΕΡΝΑΝΕ ΚΑΙ ΤΡΩΝΕ ΤΟΝ ΑΓΛΕΟΡΑ ΤΑ ΚΟΠΡ@ΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ – ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΣΑΜΑΡΑ, ΠΤΩΧΟΥ ΚΑΙ ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ – ΤΟ ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ ΜΕΝΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΑΧΙΝΟΣΑΛΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΔΙΑ – ΜΠΕΚΡΟΠΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΚΟΡΟΪΔΩΝ

Κοινοποίηση:
TAVERNA2

Οσα έγιναν σε ταβέρνα της Καλαμάτας το βράδυ της Πέμπτης όταν συναντήθηκαν Σαμαράς, Πτωχός και Παπασταύρου.
Ένα ενδιαφέρον τραπέζι έγινε στην ψαροταβέρνα Λιμένι στην Μαρίνα Καλαμάτας, την Πέμπτη το βράδυ. Το διοργάνωσε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Πτωχός, αμέσως μετά την εκδήλωση για την στήριξή του από τον Πρωθυπουργό .
Όχι ο κ. Μητσοτάκης δεν παρέστη, άλλωστε ερχόταν από την Αίγυπτο είχε μια κουραστική μέρα. Ήρθε όμως στην ταβέρνα ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς μαζί με τον υπουργό Επικρατείας Σταύρο Παπασταύρου και κάθισαν μαζί. Ήταν επίσης οι βουλευτές Μίλτος Χρυσομάλλης, Θανάσης Δαβάκης, Περικλής Μαντάς, Νεοκλής Κρητικός και ένας βουλευτής της ΝΔ που βρέθηκε στην Καλαμάτα εκεί λόγω… παραθερισμού, ο βουλευτής Ζακύνθου Διονύσης Ακτύπης.
Είχε ζέστη, πολλή ζέστη και να σκεφτείτε ότι οι πολιτικοί έβλεπαν τα ιδρωμένα πουκάμισα των άλλων και έλεγαν μεταξύ τους χαριτολογώντας «για να είσαι τόσο πολύ ιδρωμένος θα έκανες πολλές χειραψίες».

Το μενού ήταν νόστιμο αλλά ελαφρύ. Ήτοι σαγανάκι, γυαλιστερές, κυδώνια, αχινοσαλάτα, μύδια ρύζι κτλ. Αλλά δεν είχε τόσο σημασία τι έφαγαν αλλά τι ειπώθηκε. Την συζήτηση ή μάλλον την εξιστόρηση γεγονότων ανέλαβαν εργολαβικά, θα έλεγα, οι Σαμαράς, Παπασταύρου και Πτωχός για τα όσα συνέβαιναν στα πέτρινα χρόνια των μνημονίων με την τρόικα. Ειπώθηκαν τα πάντα, ακόμα και τα φαιδρά γεγονότα με τον Τόμσεν (τον Mr blue eyes, όπως ορισμένοι τον έλεγαν) και την παρέα του, τις αστοχίες του στο ελληνικό πρόγραμμα, ή τα γεύματα που έκανε με πιτόγυρο και κάμποσο τζατζίκι ο τότε υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας στον 6ο όροφο του υπουργείου του και το σούσι που τους πρόσφερε καμιά φορά αντί πιτόγυρου, ίσως για να τους αλλάξει τη διάθεση.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Εδω πεταξανε τις προτομες των ηρωων σε αποθηκη απο τη πλατεια και τον ραγια θα λυπηθουν;

  2. Πατριώτες από το πανέρι. Αυτοί που έφεραν από την πίσω πόρτα τον αντιρατσιστικό (δήθεν) νόμο, που φιμωνει τους Έλληνες υγειως σκεπτόμενους που αντιδρούν στην καταστροφή της πατρίδας

  3. Η μόνη σχέση του Σαμαρά με την Μεσσηνία η καταγωγή του ιατρού πατέρα του από χωριό έξω από την Πύλο και στην πολιτική ο θείος του Γεώργιος, βουλευτής της ΕΡΕ. Αυτόν αντικατέστησε το 1977.
    Θα μπορούσε κάλλιστα να πολιτεύεται στην Θεσσαλονίκη στην οποία ο επιχειρηματίας παππούς του διετέλεσε υπουργός του Βενιζέλου, ενώ και η γιαγιά του Βιργινία, κόρη της Πηνελόπης Δέλτα, κατήλθε υποψηφία με το κόμμα των φιλελευθέρων το 1953 αλλά απέτυχε να εκλεγεί.

  4. Μην ανησυχείτε καθόλου. Ξεκίνησε η αντίσταση με το κίνημα της χαρτοπετσέτας. Προσοχή κορίτσια να μη λερώσετε. Αει στο διάολο μοσχάρια. Όλο θεωρία και αρχιδολογια.

  5. Τον λογαριασμό θα τον πληρώσετε ακριβά στην άλλη ζωή…

  6. Τρώνε τρώνε και στο τέλος …τους τρώνε τα σκουλήκια 2 μέτρα κάτω απτη Γη ! λολ

  7. Ο Σαμαράς έβαλε την μισή Αλβανία στην χώρα μας (αν και την αρχή είχε κάνει ήδη ο Παπούλιας του ΠΑΣΟΚ με την μονομερή άρση του εμπολέμου, έστω και λεκτική και την πρώτη είσοδο αλβανών λάθρο) και ξεκίνησε έτσι η πτώση της χώρας εκ των έσω. Είναι αυτός που επί της πρωθυπουργίας του κι επί μνημονίων έγιναν εκατοντάδες χιλιάδες ελληνοποιήσεις αλβανών που μας έφεραν τον ΣΥΡΙΖΑ και που τον κρατάνε ακόμα σε υψηλά επίπεδα! Ήταν αυτός που ελληνοποίησε τον Ατεντοκούμπο με fast-track ώστε να τον στείλει στο NBA για να γίνει εκατομμυριούχος ενώ δεν χρειαζόταν (είναι καλός παίχτης και θα μπορούσε να λάβει υπηκοότητα των ΗΠΑ και για όλη την οικογένεια του), με αντάλλαγμα να προωθεί τον αφανισμό του ελληνισμού (με το να λέει πως είναι Έλληνας και πως το χρώμα και η καταγωγή δεν παίζει ρόλο) με την δήθεν αφομοίωση εκατομμυρίων μη αφομοιώσημων αλλοδαπών που θα τους δούμε σε 10 με 15 έτη να ζητάνε αποσχίσεις ή την απαγόρευση της ελληνικής γλώσσας και γενικότερα τον διωγμό των Ελλήνων ως “απίστων που δεν ακολουθούν το ισλάμ”…

Comments are closed.