ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΝ! Ο Μπακογιάννης με τον δήμαρχο «Βόρειας Λευκωσίας»

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

Ο δήμαρχος Αθηναίων Μπακογιάννης, μαζί με τον αποκαλούμενο δήμαρχο «Βόρειας Λευκωσίας» συνυπέγραψε διακήρυξη υπέρ της ειρήνης και της δημοκρατίας.

ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ; ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΣΥΝΕΝΟΧΗ

unnamed

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Μην απορούμε με τις επιλογές των επιλεγμένων από το εκλογικό σώμα των παρηκμασμένων Ελλήνων. Πάντοτε υπήρχαν Εφιάλτες, Νενέκοι, Καραμάν-Αλήδες και προσκυνημένοι. Αισθανόμαστε την πικρία των Στρατηγών Κολοκοτρώνη, Καραϊσκάκη, Ντερτιλή, οι οποίοι πολέμησαν τους σκατότουρκους, να εκβάλλονται από την ψευδοσυνείδηση των ψευδοελλήνων.

  2. Όταν μιλαμε για ζ@βό !! Χορεύουν οι οβρ@ίοι και αυτός δίνει μώλο @βέρτα !!!

  3. ΜΑΚΕΛΕΙΕ ΣΤΙΝ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙΣ ΔΙΑΚΡΗΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΤΗΣ PHIZER ΑΓΚΑΖΕ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΣ???

  4. ΤΟ ΖΑΒΟ ΔΙΝΕΙ ΡΕΣΙΤΑΛ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ………ΕΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΒΟΛΟΦΑΜΗΛΙΑ ΤΥΡΡΑΝΑ ΕΝΑΝ ΑΙΩΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΗΔΑ ΜΑΣ……………………………………..

  5. ΚΟΥΛΑ Νο2 ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕΣ, Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΡΧΙΣΕ

  6. Υπέρ της ειρήνης υπέγραψε; Υπέρ της μασάς και της χαψας υπέγραψε…Ειρήνη να έχουμε να τρώμε και να πείνουμε υπέρ των κοροϊδων υπέγραψε.

  7. ΜΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΓΙΟ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΚΛΑΣ ???? ΑΝ ΖΟΥΣΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΘΑ ΝΤΡΕΠΟΤΑΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΡΟΚΑΛΟ ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΠΙΤΗΔΙΟΙ ΤΟΝ ΕΒΓΑΛΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΙΣΩΣ ΝΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ !!!! ΑΥΤΗ Η ΒΡΩΜΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΠΑΡΤΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΡΙΚΕΡΑΤΟΥΣ ΔΙΑΒΟΛΟΥΣ ΘΗΛΥΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΙΚΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΑΡΣΕΝΙΚΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΒΓΑΛΕΤΕ ΠΑΛΙΟΚΑΘΙΚΙΑ !!!!

  8. προδοτης της οικογενειας-καρκινωμα της χωρας

  9. Πώς μπορεί να γίνεται δεκτός σε επίσημη διακρατική διοργάνωση εκπρόσωπος μη αναγνωρισμένης κρατικής οντότητας;;; Ως τί λαμβάνει μέρος;;; Η σιχαμερή, μίζερη μουτσούνα ως τί τον προσεγγίζει;;;

  10. Η Λευκωσια ειναι μια και Κυπριακη κυριε Μπακογιαννη!
    Αντε γιατι τοχετε παραξηλωσει οικογενειακα νεοταξιτες γλυφτες!

Comments are closed.