ΚΑΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙ’ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ! Λίγο πριν την εκλογή από τον Α’ γύρο ο Αγοραστός στη Θεσσαλία

Κοινοποίηση:
19defcf0d3793afd7f32ccfb69aad5f1_XL

Λίγο πριν από τις 8 το απόγευμα βγήκαν τα πρώτα αποτελέσματα για τις περιφερειακές εκλογές 2023 στη Θεσσαλία.

Όπως φαίνεται από τα στοιχεία που δίνει το υπουργείο Εσωτερικών, στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, η οποία επλήγη προσφάτως από τις δύο καταστροφικές κακοκαιρίες, τον «Daniel» και τον «Elias», προηγείται ο Κώστας Αγοραστός με 45,89%, ενώ δεύτερος έρχεται μέχρι στιγμής ο Δημήτρης Κουρέτας με 33,05% και τρίτος ο Τάσος Τσιαπλές με 10,77%.

Σαν να μην πνίγηκαν ανθρώποι στη Θεσσαλία. Σαν να μην χάθηκαν περιουσίες και καλλιεργήσιμες εκτάσεις. Σαν να μην έγινε τίποτα. Καμία ελπίδα γι’ αυτόν τον τόπο .

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. μιση δουλεια εγινε με την πλημμυρα Ελπιζουμε την επομενη φορα να τα τελειωσει ολα διοτι οι δεξιοι ειναι σαν τις κατσαριδες

  2. Εδώ βγάζουν Χαρδαλιά και Ντόρογιο ξανά τι ψάχνετε…

  3. Καμμιά ελπίδα… αν είναι αληθινά. Δε μπορώ να πιστέψω ότι ψήφισαν αγοραστό μετά από όσα έγιναν στα Τέμπη και στις πλημμύρες… Το Μπακογιάννη που κατέστρεψε την Αθήνα, το Χαρδαλιά, τον πλούσιο Πτωχό που λες και εσύ, και τους λοιπούς ομοίους….. Έλεος….

  4. Δεν στέλνω τίποτα για τους Θεσσαλους όταν αυτοί δεν σκέφτονται τα παιδιά τους τις οικογένειες τους. Ψηφίζουν αυτούς που τους κλέβουν και του πνίγουν. Εγώ γιατί να τους λυπηθώ;

  5. Τα ιδια που εγιναν και στις βουλευτικες. Ολα ειναι προσυμφωνημενα,μοιρασαν το λουφε μεταξυ τους. Ειδα λιγο την κωλορουφιανοΕΡΤ, οσο αντεξα απο το ΕΜΕΤΙΚΟ θεατρο που παιζουν, νδ,συριζαιοι,πασοκ, μιλανε μεταξυ τους οπως μιλανε στις συνεδριασεις τους οι μαφιοζοι του “Νονου”, ολοι αγαπημενοι “ναι,κοιταξτε,εδω ανεβηκε η νδ,εδω κατεβηκαμε εμεις ” …Νονοι που μοιραζονται την περιοχη ελεγχου του καθενος, “εσυ το Μπρονξ,αυτος το λιμανι,εγω το Μανχατταν” Εκει που φαινεται η συνεννοηση,ειναι οτι ξεχαστηκαν και δεν αναφερονται σε κανενα προγραμμα,σε κανενα διαφορετικο σχεδιο, δειχνουν καθαρα οτι ολοι ειναι τα ιδια σκατα. Εννοειται οτι και τα δηθεν αποτελεσματα ειναι προσυμφωνημενα απο ολους,οπως στις βουλευτικες. Ο,τι θελουν βγαζουν ,στελνουν τα αποτελεσματα και μετα κανεις δεν μπορει να τα ελεγξει.

  6. να πνιγουν ολα τα αλεποτομαρα αυτος τους αξιζει

  7. Προσωπικα, δεν ειχα καμμια αμφιβολια, οτι θα βγουν οι καταστροφεις! Να σας θυμησω, οτι το ιδιο εγινε και με τον Σερραιο- Εγκληματια Κ.Καραμανλη! Κατι που ειχα προβλεψει, πριν καν συμβει! Συνυπολογιστε και την Νοθεια και ιδου τα αποτελεσματα! Επισης συνυπολογιστε, την αγνοια σας ως προς την νοθεια, που αρνειστε να δημοσιοποιησετε! Νταξ’! Μωρε! Το ξερω! Δεν ειμαστε, ολοι εξυπνοι! Ουτε “Πατριωτες”! Κι’ ας σκουζουμε, περι του αντιθετου!

Comments are closed.