ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΓΛΥΤΩΝΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΜΑΣ – ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ: «ΣΥΨΑΣ; ΠΟΣΑ ΚΟΝΟΜΗΣΕΣ ΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ;» – ΟΤΑΝ Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΙΟΣ «ΣΤΡΙΜΩΞΕ» ΤΟΝ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗ ΛΟΙΜΩΞΙΟΛΟΓΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΕ ΜΑΝΑΒΙΚΟ – ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΠΛΟΥΣΙΟΣ! ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ VIRAL, Ο ΔΕΞΙΟΣ ΑΚΤΙΒΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΡΑΓΚΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ!

Κοινοποίηση:
im_teaser_06-12-2023

Διαβάστε σήμερα στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ για την Εθνική Απελευθέρωση:

«ΣΥΨΑΣ; ΠΟΣΑ ΚΟΝΟΜΗΣΕΣ ΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ;» Όταν ο Στέφανος Χίος «στρίμωξε» σε μανάβικο τον «νεκροθάφτη» λοιμωξιολόγο καθηγητή που κατέστρεψε την κοινωνία την εποχή του κορωνοϊού. Δημόσια έγγραφα αποδεικνύουν ότι τα’ παιρνε από τις φαρμακευτικές κι έγινε πλούσιος. Το VIDEO που έγινε VIRAL στο διαδίκτυο, το παρασκήνιο και ο δεξιός ακτιβισμός που θα βγάλει τον κόσμο στον δρόμο για να τους πάρουμε με τις ντομάτες. Γιώργος Τράγκας, πριν από δύο χρόνια: «Όπου τον βρείτε να τον φτύσετε…»

1.indd

Διαβάστε ακόμα:

Έστησε την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου ο Μαρινάκης για την μαφία του ποδοσφαίρου

Πότε πληρώνουν ΕΦΚΑ και ΟΠΕΚΑ

Φθηνότερα στη Γερμανία τα ίδια ελληνικά προϊόντα

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Για μένα φίλε Στέφανε φταίει και ο κόσμος γιατί έκανε ότι έκανε βασάνισε έναν ολόκληρο λαό τον κορόιδεψε με τον Ψευτο Κορονοιο και ο κόσμος εξακολουθεί να τον εξυπηρετή τα μαγαζιά τους Που αντί για να ρίχνουνε πέτρες και να τον κυνηγάνε να μην μπορεί να σταθεί πουθενά Κινείται ανενόχλητος παντού αίσχος στους Έλληνες τους προσκυνημένους.

  2. σιχαμα σιψα στα φαρμακα να τα φας κοπροσκυλο

Comments are closed.