ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ! ΠΑΡΤΥ ΜΕ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΤΗΣ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ! ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΟΜΩΣ… ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΥΠΟ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΗΣ ΑΝΙΚΑΝΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ!

Κοινοποίηση:
MAK

Τουρκικό «φάουλ» με την Φενέρμπαχτσε σε πάρτι στην Κομοτηνή

Ο αποκαλούμενος Σύλλογος «Φίλαθλοι Φενέρμπαχτσε» έκανε γκλάμουρους πρεμιέρα, υπό τις Ευλογίες του Τούρκου Πρόξενου Κομοτηνής – Εκκρεμεί Δικαστική Απόφαση για την χρήση του όρου «Δυτική Θράκη»  

Εγκαίνια και χοροεσπερίδα πριν καν… «μιλήσει» η Δικαιοσύνη διοργάνωσε ο αποκαλούμενος Σύλλογος «Φίλαθλοι Φενέρμπαχτσε», ο οποίος την τελευταία στιγμή πρόσθεσε στον τίτλο του και τη φράση «“Δυτικής” Θράκης»!

Πάντα με τις «ευλογίες» του τουρκικού προξενείου Κομοτηνής, ο Σύλλογος έκανε γκλάμορους πρεμιέρα, τη στιγμή που είναι ζήτημα ημερών η έκδοση της απόφασης του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Κομοτηνής σχετικά με τη νομιμότητα του αθλητικού φορέα!

Όπως είναι γνωστό, η Ελλάδα αποδέχεται τον όρο «Θράκη» και όχι τον γεωγραφικό προσδιορισμό «Δυτική».

 

Αντίθετα, η Άγκυρα επιμένει στον γεωγραφικό προσδιορισμό και για αυτό κάθε σωματείο που ελέγχεται από το προξενείο, εκτός από την παράνομη χρήση της λέξης «τουρκικό», προσθέτει από πίσω και το «“Δυτική” Θράκη».

Η Άγκυρα προσπαθεί να «παίξει μπάλα» ακόμη και με τη… Φενέρμπαχτσε, προκειμένου να αναμιχθεί στην ελληνική πολιτική σκηνή και να δημιουργήσει τετελεσμένα.

Τα προχθεσινά «εγκαίνια» και η χοροεσπερίδα πιθανόν να πραγματοποιήθηκαν σε μία προσπάθεια να πιεστούν η ελληνική κυβέρνηση και η τοπική κοινωνία.

Ίσως ήθελαν να προλάβουν μία δυσάρεστη –γι’ αυτούς- δικαστική απόφαση που βάζει λουκέτο στον Σύλλογο.

Να σημειωθεί ότι στη χοροεσπερίδα στο Posidonio Hall στην Κομοτηνή συμμετείχαν ο πρόξενος της Τουρκίας στην Κομοτηνή, Αϊκούτ Ουνάλ, ο οποίος μάλιστα, στο χαιρετισμό του και απευθυνόμενος στους φιλάθλους της Φενέρμπαχτσε που κουνούσαν σημαίες της ομάδας, αισθάνθηκε την ανάγκη να τους αποκαλύψει ότι είναι φίλαθλος της… Μπεσίκτας!

Φυσικά, φρόντισε να υποστηρίξει τον Σύλλογο, κάνοντας συνεχώς αναφορά σε… «“Δυτική” Θράκη», όπως άλλωστε είναι και ο βασικός τίτλος του!

«Είναι πολύ σημαντικό να βιώνει κανείς αυτό το πνεύμα φιλίας, αδελφοσύνης, ενότητας και αλληλεγγύης σε κάθε ευκαιρία, ειδικά στη “Δυτική” Θράκη.

Είναι επίσης πολύ σημαντικό για εμάς ότι ο Σύλλογος Φιλάθλων “Δυτικής” Θράκης κρατά ζωντανό το πνεύμα συναδέλφωσης.

Ο σύλλογος κάνει σπουδαία δουλειά σε επίπεδο κοινωνικής ευθύνης. Είμαστε πάντα μαζί τους», ισχυρίστηκε. Να σημειωθεί ότι καλεσμένα στην εκδήλωση ήταν και υψηλόβαθμα στελέχη της τουρκικής ποδοσφαιρικής ομάδας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Ουπς! Λαθος! Ανικανη κυβερνηση; Μαλλον Προδοτικη, θα ελεγα!

  2. Ποιοι ηταν ειναι οι εθνοπροδοτες;
    ΝΔ
    ΠΑΣΟΚ
    ΣΥΡΙΖΑ
    ΚΚΕ
    Πολιτική Άνοιξη
    ΔΗΜ.ΑΡ.
    ΜΕΡΑ23
    ΠΟΤΑΜΙ
    Ανεξάρτητοι Έλληνες
    (ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.) καλα αυτοι κ αν ειναι
    Ετσι για να δειτε το μεγεθος τους.

  3. ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ!!!!!! ΠΟΥ ΠΑΓΙΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΑΣΥΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΜΙΤΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΓΗΓΕΝΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟ!!!!!
    ΚΡΕΜΑΛΑ!!!! ΓΟΥΔΙ!!!!!

  4. ΑΥΤΟ ΑΛΩΣΤΕ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ Η ΑΛΒΑΝΙΑ!!!!! Η ΠΙΣΩ ΠΟΡΤΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!!!!!!

  5. Η ΤΟΥΡΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ΟΜΩΣ!!!!!! ΔΙΟΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΜΕ ΤΡΙΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 1993 ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2010, ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΛΒΑΝΟΙ ΑΛΛΑ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΙΤΑΤΖΗΔΕΣ ΜΕ ΑΛΒΑΝΙΚΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΗΣΕ Η ΑΛΒΑΝΙΑ!!!!!
    ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΠΕΡΙ ΤΑ ΤΡΙΑ ΜΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΣΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΣΤΟΧΟΠΟΙΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!!!!!!
    Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΣΚΙΩΔΗ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΙΑ ΤΟ 1993 ΚΑΙ ΕΡΙΞΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΑ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΡΙΑΜΒΟ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΝΟΘΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΝ ΣΗΜΙΤΗ….
    Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΗΜΙΤΗ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕ ΚΑΙ ΕΔΩΣΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ ΣΕ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟ ΤΟ ΜΠΟΥΓΙΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΕΜΠΑΙΝΕ ΣΤΗ ΕΛΛΑΔΑ….. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΑΝΟΙΧΤΑ!!!!!!
    ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΜΠΗΚΕ ΜΑΖΙΚΑ Η ΜΙΤ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΩΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!!!!!!
    ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΠΛΑΣΙΑ ΣΚΛΗΡΟΤΗΤΑ!!!!!
    ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ???? ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΓΕΝΝΗΣΕΩΝ ΓΗΓΕΝΩΝ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ!!!!

  6. Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΣΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΑΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΟΚΤΟΝΗΣΕ 100 ΜΕ 300 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΜΑΧΟΥΣ ΑΦΡΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΙΓΥΠΤΙΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΑΦΡΙΚΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΣΕ ΑΡΑΒΕΣ ΕΚΕΙ….
    ΕΝΟΣ ΚΕΜΑΛ ΣΚΑΤΑΤΟΥΡΚ ΠΟΥ ΓΕΝΝΟΚΤΟΝΗΣΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΡΜΕΝΙΟΥΣ ΑΣΣΥΡΙΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ….
    ΕΝΟΣ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ ΠΟΥ ΗΓΕΙΤΕ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΖΙΧΑΝΤ ΕΚΤΟΣ ΝΟΤΙΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΣΙΑΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΣ ΤΖΙΧΑΝΤ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΕΝΝΟΚΤΟΝΙΩΝ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΑΦΡΙΚΗ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ…..
    ΚΤΗΝΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΤΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΤΖΙΧΑΝΤ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΩΝ ΣΑΟΥΔΩΝ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ…..
    ΜΙΤ Η ΟΠΟΙΑ ΗΓΕΙΤΑΙ ΤΗΣ ΙΣΛΑΜΙΚΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!!!!!
    ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΑΛΛΑ ΠΟΙΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ, ΜΕΧΡΙ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΜΑΣ ΜΕ ΝΕΑ ΓΕΝΝΟΚΤΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΜΕΝΙΑ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΡΑΚ…..
    ΕΝΟΣ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΣΕ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕ ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΚΑΙΝΤΑ…. ΕΝΟΣ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ ΕΞΕΧΩΝ ΜΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΑΔΕΛΦΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ….. ΕΝΟΣ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΚΑΝΕ ΜΠΟΜΠΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ….
    ΣΥΝΟΜΗΛΗΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ ΔΙΟΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ, ΚΑΙ ΤΩΝ “ΣΥΜΜΑΧΩΝ”, ΤΕΛΕΙ ΑΥΤΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ….. ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΑ ΑΛΛΑ ΕΙΣΤΕ ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΟΙ…. ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΑΠΟ ΣΑΟΥΔΕΣ ΣΚΑΤΑΡ ΜΕΣΩ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΑΤΕ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ!!!!
    ΚΑΙ ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΗ ΓΕΝΝΟΚΤΟΝΙΑ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ!!!!!!

Comments are closed.