ΚΑΡΔΙΤΣΑ: ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΛΑΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ – ΠΝΙΞΑΤΕ ΤΟΝ ΚΑΜΠΟ, ΘΑ ΣΑΣ ΠΝΙΞΕΙ Η ΟΡΓΗ ΜΑΣ (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
ΥΥΥΥ

Εξαγριωμένοι με την κυβέρνηση είναι οι πλημμυροπαθείς που συγκεντρώθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής στον Παλαμά Καρδίτσας προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την καταστροφή που υπέστησαν λόγω της κυβερνητικής ανικανότητας και να ζητήσουν έργα που θα αποτρέψουν παρόμοια τραγωδία στο μέλλον, λέγοντας χαρακτηριστικά «πνίξατε τον κάμπο, θα σας πνίξει η οργή μας».

Στο συλλαλητήριο ζήτησαν την πλήρη αποκατάσταση των ζημιών που υπέστησαν.

 Κατέθεσαν αιτήματα για αποζημίωση στο 100% των ζημιών, για δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, για αποκατάσταση των υποδομών που έχουν καταστραφεί όπως και για την επαναλειτουργία των δικτύων υδροδότησης και ηλεκτροδότησης.
 Ο Παλαμάς, η Μεταμόρφωση, ο Βλοχός και άλλα χωριά στην Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας και Τρικάλων, χτυπήθηκαν σφοδρότατα από τις πλημμύρες, δύο φορές μέσα σε τρεις εβδομάδες.

Χιλιάδες πλημμυρισμένα στρέμματα καλλιεργειών, κατεστραμμένες επιχειρήσεις και σπίτια κάνουν τους ανθρώπους να αισθάνονται αποκομμένοι από όλα και ζητούν την άμεση λήψη μέτρων.

123

ΥΥΥΥ ΥΥΥ

 

 Screenshot 2023-10-01 144200

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

26 Σχόλια

  1. Θα τιμωρήστε τον κούλη ξαναψηφίζοντάς τον 5,6 φορές ακόμα.Αν σας δώσει και κανα επιδοματάκι,θα του φιλάτε και τα χέρια,στα Τέμπη μετά την τραγωδία,ο Καρα-αμάν-αλή(Πασά),βγήκε πρώτος στις εκλογές,μόνο που δεν του γλύφαν και τα αρ#ίδια

  2. Ποια οργη ρε βλ@κες .Μολις εμφανιστει κατι καινουριο και εσεις οι ιδιοι θα το ξεχασετε οπως και οι υπολοιποι εκει στο Ελλαδισταν. Οι αλλοι πηγανε και ψηφισανε τον καραμανλη που παρετηθηκε λιγο ετσι για πλακα μετα την εγκληματικη ενεργεια στα Τεμπη. Βλ@κες ε βλ@κες.

  3. ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΧΟΝΤΡΟΖΩΑ ΟΜΩΣ. ΕΔΩ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕ ΤΟ ΓΙΔΙ Ο ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ

  4. Συμφωνώ με τον Ελ. Επειδή εσείς θα ψοφήσετε και θα χάσετε το δώρο της ζωής μισείτε τις επόμενες γενιές και ψηφίζετε τους εχθρούς τους. Αν είχαστε πίστη στο Θεό δεν θα φοβόσαστε τον θάνατο γιατί για τους ανθρώπους του Θεού είναι η μετάβαση από ένα είδος ζωής σε ένα άλλο.

    1. Όντως αυτά είναι ψιλά γράμματα αλλά που να τα καταλάβουν! Και μην ακούσω κανένα να λέει ότι είναι η οργή του Θεού η ότι η Μητέρα Φύση εκδικείται!!! Το κακό μας το κεφάλι φταίει ο ωχαδερφισμός το ξέρεις ποιος είμαι εγώ και η πάρτη μας και καλοπέραση!!! Οπότε ήλθε η ώρα του λογαριασμού και θα είναι στο άμεσο μέλλον ακόμα ποιο ακριβός και ο νοων νοειτω!!!!

  5. Έμαθα πως ο Μητσοτάκης και η παρέα του, δεν έφαγαν μεσημεριανό από την στεναχώρια τους.

  6. να πατε να εκδηλωσετε την οργη σας στην καλπη την επομενη Κυριακη και αντι για 41 τακατο να του δωσετε 200% γιδια,ε γιδια.σας ειδαμε ποση οργη ειχατε και με τα τεμπη.ουυυυυυυυ να χαθειτε υποκριτες.εχετε δημαρχους,νομαρχες και πρωθυπουργο αυτον που σας αξιζει.ξαναψηφιστε τον για ” τιμωρια”.ζα, ε ζα!!!!

    1. Πολύ σωστά φίλε!!! Δίπλα τους είναι τα Τέμπη και τα ξέχασαν,!! Έχασαν τη ζωή τους τα νιάτα της Ελλάδας και τα ξέχασαν τα όρνια!!! Και καπάκι μετά από λίγο καιρό το 41 τακατο!!!! Οπότε κανένας οίκτος κανένα έλεος επειδή οι ίδιοι είναι άξιοι της μοίρας τους!! Δε φταίει η Μητέρα Φύση !!!

  7. Το ποιο δύσκολο κομμάτι της Ευρώπης είναι τα συνορα Ουγγαρίας και που μπενεις και που βγενεις αστακός με ηλεκτροφόρα καλώδια πολλή καλά εκπεδευμενη αστυνομικοί άντρες γυναίκες σαν ρομπότ δόντι εκ Κωσταντινουπολης δεν πάνε Έλληνες ξεπλενου εκεί άλλο οι Τούρκοι και άλλο το φανάρι θα ξεκουραστώ και θα σου γράψω τη σινεβει και τη να προσέχετε σαν δημοσιογράφοι κλπ τουλάχιστον 40 λυκόσκυλα έτοιμα να σε κατασπαραξουν και δομές ηλεκτροφόρα αργότερα θα σας γράψω τη θα προσέχετε έχω πέρασε σύνορα Ελλάδας μέσω Σερβίας όσες φορές και να τα έχω περάσει και από άλλα ταξίδια στο έλεγχο των Σερβίας για Σκόπια ο ίδιος Μπάτσος πολλή καλοσυνστο παιδί και άνθρωπος

  8. Διαδήλωση και “οργή” και μόλις έρθει εκεί κανένας πολιτικάντης τρέχουν όλοι για χαιρετούρες και χαμογελαστοί προσκυνάνε. Σκατά επαναστάτες της μίας ώρας. Μετά ραγιάδες που γλύφουν τις πληγές τους και τους πολιτικούς.

  9. Το ποιο δύσκολο κομμάτι της Ευρώπης είναι τα συνορα Ουγγαρίας και που μπενεις και που βγενεις αστακός με ηλεκτροφόρα καλώδια πολλή καλά εκπεδευμενη αστυνομικοί άντρες γυναίκες σαν ρομπότ δόντι εκ Κωσταντινουπολης δεν πάνε Έλληνες ξεπλενου εκεί άλλο οι Τούρκοι και άλλο το φανάρι θα ξεκουραστώ και θα σου γράψω τη σινεβει και τη να προσέχετε σαν δημοσιογράφοι κλπ τουλάχιστον 40 λυκόσκυλα έτοιμα να σε κατασπαραξουν και δομές ηλεκτροφόρα αργότερα θα σας γράψω τη θα προσεχετε

  10. 41 %. ΨΗΦΙΣΤΕ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΜΠΕΟ.

    1. ποιο 41, Τρίκαλα Καρδίτσα 45 και 46 % , εδώ δεν άνοιξε ρουθούνι στα Τέμπτη τώρα για ποια οργή μιλάνε; Με τις πλημμύρες 70% θα φτάσουν, από το σύνδρομο της Στοκχόλμης πάσχουν

  11. Πάρτε φορά όλοι μαζί και κλ@στε τα @ρχιδι@ του Κουλη..όλοι μαζί ούτε για τον πουτσ@@@ δεν είστε.. ζητώ η ελίτ…41% ΝΔ..Η ΝΕΑ τάξη έρχεται..Αποζημίωση θα πάρετε όταν πνίγει ο τόπος…ξεφτίλα μόνο.

  12. Το νόμισμα έχει δύο όψεις. Η μία είναι ότι έπαθαν ζημιά οι άνθρωποι στη Θεσσαλία επειδή δεν ανοίχτηκαν τα ρέματα & οι ποταμοί. Η άλλη όψη είναι ότι ο κάμπος ήταν η πρώτη περιφέρεια σε επιδοτήσεις (με τα περισσότερα porse kayen σε κυκλοφορεία) μήπως είναι θέλημα Θεού αυτό που συνέβει???

    1. .ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΕΊΝΑΙ ΘΕΛΗΜΑ ΘΕΟΥ Ή ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΟΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΏΠΟΥ;

  13. Ουδεν λαθος αναγνωριζεται.
    ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΤΕ ΤΙ ΨΗΦΙΖΑΤΕ

  14. Μας έχουν γραμμένους όλοι οι πολιτικοί όλους εμάς, στα παλαιά τους υποδήματα πεταμένα στα σκουπίδια. Και μόνο πριν τις εκλογές μας δουλεύουν για λίγο χρόνο μέχρι την ψήφο. Μόνο όταν τους πάρουμε με τις πέτρες (που λέει και ένας άγιος) θα ξεβρωμήσουμε από αυτούς τους αλητάμπουρες. Μόνο αυτό φοβούνται. Πότε όμως, δεν ξέρω.

  15. Διαδήλωση γέρων που έχασαν τα δύο φράγκα και βγήκαν με τα μπαστούνια να πιουν τον τελευταίο καφέ.Δε σας λυπάται κανείς γτ είστε εκδικητικοί τόσα χρόνια απέναντι στα παιδιά τα εγγόνια κ την πατρίδα να ψοφισετε και να ψηφίζετε ακόμα να ΠΑΣΟΚ ΣΥΡΙΖΑ

    1. Οι γηραιότεροι έχουν και 2γρ μυαλό παραπάνω. Όλες τα προβλήματα οφείλονται στα ζυγούρια. Το λέει και ο αηδός: “όχι, όχι, όχι, όχι δεν είμαι καλά. πασταρδάκια πολλά. πασταρδάκια πολλά.”

  16. Τη σημασία έχει αν πείτε 50% η ΝΔ με της πλημιρες τα είδα κ στην Νέα Υόρκη πποσο νερό έριξε δεν μπορεί να αποροφηθη το νερό όσο για το συλλαλιτιριο δεν θα κάνουν κάτι

  17. 50 % πήρε η Νέα Δημοκρατία και ο Αγοραστός στην Καρδίτσα και τα Τρίκαλα .
    Τώρα απολαύστε το αγγούρι και βουλωστε το .
    Για τα γίδια του ΣΥΡΙΖΑ δε θα πω κάτι γιατί αυτοί είναι νεκροί και δεν ασχολούμαι .

  18. πω πω πω οργήηηη !!!
    αυτή τη φορά σας τα φάγαμε όλα και θα πάρετε τα αρχίδια μας!
    Οσο εμείς “τακτοποιούμε” τη ..μοιρασιά του κάμπου μεταξύ μας, ναι,! εσείς να έχετε οργή και να διαδηλώετε πω πω πω πωπω πω πωώω!.
    Μαλακία και δειλός λαός -> για πάντα τελευταίος στον κόσμο και ξεφτιλισμένος
    Ρε μηπως να καλέσετ τον Μπέου να σας ρίξει και καμμιά σφαλιάρα;; που σας αρέσει, κιόλας.!…
    Το ’40 και το ’21 πάντως, δεν κάνανε δηλώσεις για…οργή, ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ και ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΑΝ και τα αποτελέσματα τα γνωρίζετε!
    Αλλά εσείς έιστε μόνο για τις σφαλιάρες του μπέοουου
    -ΝΑ ΠΑΤΕ ΡΕ ΚΩΛΟΓΛΥΦΤΕΣ, ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΑΠΕΞΩ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ-

Comments are closed.