ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ “ΒΟΜΒΑ” ΠΟΥ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ την κυβέρνηση: “Κατήργησε τα λεωφορεία φυσικού αερίου και εισήγαγε νέου τύπου κτελ που ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ!!!”(ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
λεωφορεια

Ολόκληρη η συγκλονιστική καταγγελία από την αναγνώστη μας: 

Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι ο αξιοθρήνητος δήμος μας εν μέσω πανδημίας και αυξημένων κρουσμάτων
κατήργησε τα λεωφορεία φυσικού αέριου και εισήγαγε νέα τύπου κτελ που ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ!!!!!

λεωφορεια

Ως γνωστον ο δημος εχει πολλους αλλοδαπους πακιστανικης καταγωγης και γενικοτερα στα λεωφορεια υπαρχει τεραστιος συνωστισμος γιατι ειναι τεραστιος δημος και εχει αραια δρομολογια λογω ανοργανωσιας.
Η γραμμή λοιπον 740 που ειναι η μονη που κατευθυνεται στο ΙΚΑ Μενιδιου και εχει απιστευτο κοσμο καθημερινα …εγκυους …ηλικιωμενους..αρρωστους και παιδακια με τις μαναδες τους(καθως πανε στο ΙΚΑ για ραντεβου με γιατρους ) εχει νεα λεωφορεία ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΘΥΡΑ(ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑΣΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΟΑΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ )…..

Μηπως τελικα οι κατοικοι του Δημου μας ειναι κατοικοι κατωτερου Θεου και στοιβαζονται ολοι μαζι με μοιραια καταληξη την απολυτη μεταδοση και διασπορά του ιου ; Για ποιο λογο εγινε αυτη η αλλαγη εν μεσω πανδημιας oταν τα μεγαλυτερα ποσοστα μεταδοσης γινονται στα ΜΜΜ; Ας απαντησει ο κυριος Τσιοδρας και ο κυριος Καραμανλης που αποσκοπουν τα λεωφορεια με κλειστα παραθυρα ….η συνεργασια με τα ΚΤΕΛ εντελως ξαφνικα ….

Για την αθλια αυτη κατάσταση εχουν διαμαρτυρηθει και οι οδηγοι των λεωφορειων αλλα μαλλον ειναι μεγαλα τα συμφεροντα και δεν αλλαζει τιποτα …παρακαλω να αναδειξετε το θεμα
Σας στελνω και ενδεικτικα μια φωτογραφια απο το εσωτερικο του λεωφορειου …
Υ.Γ Η δικη της Χρυσης Αυγης ειναι το προβλημα της κυβερνησης …για ολα η Χ.Α φταιει …ποση αθλιοτητα πια αυτο το κρατος που ολα τα κατευθυνομενα και χειραγωγημενα καναλακια ασχολουνται με τονπανηγυρισμο
της αποφασης

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Ελεος , στη θεσσαλονικη εφεραν λεωφορεια χωρις παράθυρα και αναρρωτιούνται γιατί καλπάζει η πανδημία . Αντί να δουν το θέμα αυτό ψάχνουν να βρουν κρεβατια για την εντατική . Εξαφάνισαν τα διπλά λεωφορεία .

  2. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΩΝ ΜΠΟΥΖΟΥΚΟΚΕΦΑΛΩΝ ΜΠΟΥΛΗΔΩΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ.

  3. κανουν τα παντα για να διαλυσουν τα παντα αυτη ειναι η δουλεια τους αυτες τις εντολες εχουν και συνεχιζουν με αμειωτο ρυθμο να εξαθλιωσουν τον λαο ειναι βρωμικοι πρεπει να α φυγουν και να τιμωρηθουν οσους νομους ψηφιζουν η ζωη μας γινετε και πιο δυσκολη ειμαστε αξιοι της μοιρας μας τελικα

Comments are closed.