ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΣΤΟΝ ΟΠΕΚΕΠΕ ΜΕ ΥΠΟΚΙΝΗΣΗ ΑΥΓΕΝΑΚΗ!!!!

Κοινοποίηση:
makeleio2-2

Σας στέλνω μια είδηση η οποία εκ πρώτης δεν φαίνεται έκνομη, όμως στην πραγματικότητα πρόκειται για ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΣΤΟΝ ΟΠΕΚΕΠΕ ΜΕ ΥΠΟΚΙΝΗΣΗ ΑΥΓΕΝΑΚΗ!!!!

Ο Αυγενάκης, ελέγχοντας τον αντιπρόεδρο του οπεκεπε, έφερε ξαφνικά τα πάνω κάτω στον οργανισμό, ώστε με πρόσχημα τον έλεγχο από ορκωτό λογιστή, να βγάλει λάδι όλη τη σαπίλα που αφορά και τον ίδιο τον Αυγενάκη και τους ανθρώπους του.

Οι ορκωτοί λογιστές δεν γνωρίζουν τα ενδότερα του ΟΠΕΚΕΠΕ ούτε τις μεθόδους διενέργειας ελέγχων όπως πολύ καλά γνωρίζουν κάποιοι αδιάφθοροι ελεγκτές του οργανισμού.
Τα στελέχη του ΟΠΕΚΕΠΕ Θεοδωρόπουλος Παναγιώτης και Τυχεροπούλου Παρασκευή ειναι καθαροί, και ακριβώς γι’αυτό το λόγο τους έβαλαν στον πάγο, αφαιρώντας τους τις αρμοδιότητες τους!!!!
ΟΙ ΑΓΡΟΤΙΚΈΣ ΕΠΙΔΟΤΉΣΕΙΣ ΤΟΥ ΟΠΕΚΕΠΕ ΕΊΝΑΙ Η ΒΑΣΙΚΉ ΜΈΘΟΔΟΣ ΕΞΑΓΟΡΑΣ ΨΉΦΩΝ ΤΗΣ ΚΥΒΈΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΝΔ, ΕΙΔΙΚΆ ΣΤΗΝ ΚΡΉΤΗ, ΟΠΟΥ ΈΧΟΥΝ ΓΊΝΕΙ ΤΑ ΑΠΊΣΤΕΥΤΑ!!!!
ΠΡΌΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΈΓΚΑ ΈΓΚΛΗΜΑ ΤΟ ΟΠΟΊΟ ΜΕ ΑΥΤΌ ΤΟΝ ΤΡΌΠΟ ΘΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΘΕΊ ΕΣΑΕΙ, ΕΚΤΌΣ ΚΙ ΑΝ ΚΆΠΟΙΟΙ ΑΔΙΆΦΘΟΡΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΆΦΟΙ ΤΟ ΒΓΆΛΟΥΝ ΆΜΕΣΑ ΩΣ ΕΊΔΗΣΗ, ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΆΘΛΙΟ ΜΑΦΙΌΖΟ ΑΥΓΕΝΑΚΗ!!!!
ΣΑΣ ΈΧΩ ΉΔΗ ΣΤΈΛΛΕΙ ΣΤΟΙΧΕΊΑ ΓΙΑ ΑΝΘΡΏΠΟΥΣ ΤΟΥ ΑΥΓΕΝΆΚΗ ΠΟΥ ΔΉΛΩΝΑΝ ΕΚΤΆΣΕΙΣ ΣΕ ΝΗΣΙΆ ΤΟΥ ΑΙΓΑΊΟΥ, ΤΣΕΠΩΝΟΝΤΑΣ ΧΙΛΙΆΔΕΣ ΕΥΡΏ ΕΠΙΔΟΤΉΣΕΩΝ ΜΑΪΜΟΎ ΜΕ ΠΛΉΡΗ ΣΥΓΚΆΛΥΨΗ ΚΑΙ ΧΩΡΊΣ ΚΑΜΜΙΆ ΣΥΝΈΠΕΙΑ ΑΠΌ ΤΟ ΝΟΜΟ ΜΈΧΡΙ ΣΤΙΓΜΉΣ…
ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΏ ΝΑ ΔΏΣΕΤΕ ΤΗ ΔΈΟΥΣΑ ΣΗΜΑΣΊΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΆΝΕΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΈΝΟΥ ΠΕΡΊΠΤΩΣΗ ΠΕΙΡΑΤΕΊΑΣ ΤΗΣ ΈΝΝΟΜΗΣ ΤΆΞΗΣ!!! ΠΡΌΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΕΘΌΔΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΓΚΛΊΝΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΛΑΒΡΕΖΙΚΗΣ ΝΤΡΑΓΚΕΤΑ!!!
ΑΝ ΠΕΡΆΣΕΙ ΚΆΤΙ ΤΈΤΟΙΟ, ΤΌΤΕ ΑΠΛΆ ΤΕΛΕΙΏΣΑΜΕ ΩΣ ΧΏΡΑ ΚΑΙ ΩΣ ΚΡΆΤΟΣ!!!!!!
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: