ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: “Δεν υπάρχουν λόγια για την κατάσταση που αντικρίσαμε! Καταστροφή του Βερμίου, από τους νταβατζήδες των ΑΠΕ!” (φωτο)

Κοινοποίηση:
βερμιο

Δεν υπάρχουν λόγια για την κατάσταση που αντικρίσαμε σήμερα στην περιοχή Χαμίτη – Τσανακτσή (κορυφή του Βερμίου). Το βουνό μας είναι έτοιμο να μετατραπεί σε ένα εργοστάσιο από άκρη σε άκρη. Φαγάνες και μηχανήματα ισοπεδώνουν χωρίς σταματημό τα δάση, τις κορυφές και τα αλπικά λιβάδια του Βερμίου. Το Βουνό της Μυθολογίας και Ιστορίας. Το Βουνό στο οποίο μεγάλωσαν γενιές ανθρώπων, είναι μόνο και αβοήθητο. Το ίδιο μας το σπίτι,το Βέρμιο μας, εκπέμπει SOS, πιο απεγνωσμένα και επιτακτικά από ποτέ!
Καλούμε Όλους τους φορείς, τον κάθε μεμονωμένο πολίτη που λέει “Εγώ αγαπώ το Βουνό!” να δράσουν άμεσα: Εμείς είμαστε έτοιμοι για κάθε συνεργασία! Γιατί αγαπούμε τη Φύση στα λόγια, στην πράξη, τη δράση. Εντός λίγου χρόνου, (οι ώρες πια μετρούν), πρέπει Να Σώσουμε το Βέρμιο, την ίδια την Αξιοπρέπεια και Περηφάνια μας!!
Υ.γ. : Επειδή ήδη άρχισαν να μιλούν και συμβουλεύουν οι ανύπαρκτοι του Αγώνα, παρακαλούμε -επιτέλους!- ξεπεράστε την φιλαυτία και φιγούρα σας και ελάτε να παλέψουμε μαζί!! Σεβαστείτε τις Στιγμές, Ήδη είναι αργά…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Ναι αλλά σε ένα μηνάκι θα γιορτάσουμε την αποκατάσταση της Ντιμοκρατσίας. Λίγο τό’ χεις;

  2. Το συναντάς σε πολλά δάση ακόμα και τις Αττικής που με βία τα αποψιλωνουν και τα αποχαρακτηριζουν ενώ αν απευθυνθεί κάποιος σε δασαρχεία αστυνομία δικαστικοί καί δήμοι όλοι σε αγνοούν ,,βλέπεις οι μεγάλες εταιρείες έχουν καταξιωμένους και πετυχημένους επιστήμονες που έχουν βγάλει τον σχεδιασμό τις κονόμας που βλέπετε όλοι …με ένα κράτος να τον εγκρίνει,,η παρακμή ενός κράτους στο μεγαλείο τις με τον ποιο επικίνδυνο τρόπο.,,,,τεραστιο εργοστασιο παραγωγής ενέργειας τις ευρωπης έγινε η Ελλάδα,σωστε ότι μπορείτε.

  3. Αναπτυξ πρασινη αναπτυξ! Τα ζα τωρα τι θα φανι δηλαδης ?! Θηραμα για…νουστιμια? Ατσα σ κουλα λιεβεντισσα!

  4. Συνταγματικά ΤΟΞΑ, και προοδευτικες ΔΥΝΆΜΕΙΣ είναι αυτές να μην ΦΑΝΕ?
    .
    .
    ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ

Leave a Response