ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: Εγκληματικότητα στα Λιόσια

Κοινοποίηση:
makeleio2-2

Οι καταγγελίες των αναγνωστών έχουν πάρει φωτιά για τους άχρηστους πολιτκάντηδες.

Διαβάστε:

«Είμαι δημότης του δήμου Λιοσίων, μία πολύ προβληματική περιοχή για λόγους που καλύτερα από εμένα γνωρίζετε. Σας στέλνω το μήνυμα καθώς τα πράγματα, όσον αφορά την εγκληματικότητα, πλέον έχουν φτάσει στο απροχώρητο. Μάλιστα πρόσφατα και ο ίδιος έπεσα θύμα διάρρηξης. Οι κλοπές και ληστείες είναι πλέον καθημερινό φαινόμενο και η αστυνομία πουθενά.

Ο λόγος που σας γράφω το email είναι για να παραπονεθώ για την έλλειψη αστυνόμευσης, με αφορμή την εξαγγελία του πρωθυπουργού ότι θα αυξήσεο τους αστυνομικούς που περιπολούν. Να το δούμε και να μην το πιστεύουμε…

Έμαθα λοιπόν από φιλικό μου πρόσωπο, που δουλεύει στο αστυνομικό τμήμα των Λιοσίων για την τραγική κατάσταση από έλλειψη προσωπικού. Μου είπε για το πόσοι αστυνομικοί είναι αποσπασμένοι σε υπηρεσίες λουκούμι….και για πόσα χρόνια. Είναι αστείο αυτό που γίνεται… Μπορεί να λείπουν άτομα για μια δεκαετία σε υπουργούς και κανείς να μην τους ενοχλεί, να τους φέρει πίσω να κάνουν τη δουλειά τους???

Μου μίλησε χαρακτηριστικά και για έναν αστυνομικό (Αντρέα) ο οποίος λείπει εδώ και 10 χρόνια…. σε κάποιο επίσημα άτομο. Και κοκορεύεται μάλιστα στους άλλους αστυνομικούς, ότι εκεί που πήγε τώρα είναι πολλοί οδηγοί αυτοκινήτων και δουλεύει κάθε τρίτη μέρα…. κι αν… Ντροπή….

Ζητάω να δέιτε το θέμα τώρα που το είπε και ο πρωθυπουργός και να αυξήσετε το προσωπικό στην περιοχή. Δηλαδή, απ’ όλες τις περιοχές, απ τα Λιόσια βρήκατε να πάρετε τα  άτομα που χρειάζεστε? Στείλτε πίσω και τους αστυνομικού που έχετε βολέψει…
Δεν αντέχουμε άλλο, δεν μπορούμε να ζήσουμε εδώ πέρα, κινδυνεύουμε καθημερινά.»

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Αχ, καημένε κάτοικε των Λιοσίων που η μοίρα σου όρισε να είσαι φτωχός. Μιλάς, ζητάς βοήθεια αλλά καλύτερα είναι να μιλάς στον τοίχο παρά στην πολιτεία. Γιατί δεν ακούμε κανέναν από το Κολωνάκι να διαμαρτύρεται? Κανέναν από την Φιλοθέη, Ψυχικό, κλπ. Η ζωή του φτωχού είναι φτηνή. Τι τους νοιάζει? ¨Ενας φτωχός λιγότερο. Υπάρχουν εκατομύρια φτωχοί ανα την οικουμένη. Δεν χάθηκε ο κόσμος. Νομίζεις ότι έτσι έτυχε να βγάλουν όλους τους αστυνομικούς από τα Λιόσια και τους βάλανε να φυλάνε τον πισινό κάθε μαλ@κα πολιτικού? Εμ, ο κάθε μαλ@κας πολιτικός δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένα μαμόθρετος βουτηρομπεμπές από τα γενοβέφια του. Χρειάζεται “προστασία,” δηλαδή, κάποιον να του κρατάει το χέρι γιατί είναι άχρηστος. Μόνος του δεν μπορεί να επιβιώσει. Εσένα κι εμένα θα σκεφτούν ότι μας απειλεί η εγκληματικότητα?

  2. τωρα που ξεκιναει παλι η μπαλα ποσοι μπατσοι θα ειναι στα γιπεδα?
    ποιοσ τουσ πληρωνει?
    απο που λειπουν?
    5000 εχε τισ προαλεσ στα φιλαδελφια,,,

  3. περνω το Α.Τ. ιλιου και μου λενε δεν εχουμε περιπολικο,,,
    εχουν 1 και ειναι σε περιστατικο,,,
    μετα τισ 11 μπενουν μεσα και οι Διασ.τωρα το εχουν κανει 1?
    πριν καιρο εβλεπα και κανενα ΟΠΚΕ. τελοσ ρε και αυτοι!
    οταν ο δικασ του Α.Τ. ειναι κοτουλα και δεν απαιτει στελεχωση και εξοπλισμο,θελει φτυσιμο.
    και οχι μονο δεν μου λεει το γιατι, αλλα κρυβει και τισ ευθηνεσ του ανωτερου του.
    μου αρεσει που ειχε συναντιση με τον δημαρχο για να δουν τι θα κανουν με την ασφαλεια του δημου,,,
    ολα τα λαμογια μαζεμενα μαγειρευουν. και οταν ζηταω τον λογο ριχνουν μηνυσεισ!
    πειτε μασ γιατι εξακολουθουν να κλεινουν τουσ δρομουσ μπρoστα απο τα τμηματα? prive parking?
    οι πεζεσ περιπολιεσ που ειναι?
    οταν εχει ανεβει η εγκληματικοτητα δεν μπορεισ να κανεισ τα ιδια που κανεισ τοσα χρονια. κατι παει λαθοσ!
    και εχουν στο ακεραιο την ευθηνη! οσο και να την αποποιουνται!

  4. Τι αστυνόμευση? Τα γραφεία γεμάτα σε 5 τ.μ. 10 άτομα στο Μαρούσι στη διεύθυνση αστυνομίας και ασφάλειας είναι τόσοι οι τεμπέληδες που δε χωράνε στα γραφεία μέχρι και στη βεράντα κάθονται με καφέ και τσιγαρακι, ο θεοδωρικακος ακόμα την ίδια δύναμη απασχολεί όπως όταν ήταν υπουργός, όλα τα σπίτια έχουν φύλαξη 24 Ώρο με αστυνομικούς από τάξη και ασφάλεια, διευθυντής ασφαλείας έχει 1000 αστυνομικούς στην διεύθυνση του έφτιαξε ειδικές ομάδες περιπολιών από γνωστούς φίλους γλύφτες 30 ατόμων και νομίζει θα κάνει δουλειά όλοι οι άλλοι απασχολούνται μόνο σε στόχους και μεταγωγές άλλων διευθύνσεων, η εγκληματικότητα έχει χτυπήσει κόκκινο αλλά δεν ενδιαφέρει κανέναν.

Comments are closed.