ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ! Εξοργιστική αργόμισθη υπάλληλος του δήμου Αθηναίων με “υψηλούς” προστάτες

Κοινοποίηση:
makelioonly

Διαβάστε τι μας καταγγέλλει αναγνώστης για συγκεκριμένη υπάλληλο με… ιστορία:

Στο Α΄ κοιμητήριο (νεκροταφείο) Αθηνών υποτίθεται ότι εργάζεται σαν συμβασιούχος από τις προσλήψεις του  Covid  εδώ και 3 χρόνια μία κυρία με όνομα Β. Χ. ως φύλακας… με μέσον πολιτικό απο κοντινό άτομο του τότε δημάρχου Μπακογιάννη. 

3 Χρόνια τώρα και ενώ το ωράριο της είναι 8ωρο ( 7πμ ως 15μμ)  η εν λόγω κυρία πηγαίνει στην εργασία της ( σε ένα μικρό και χωρίς κίνηση  φυλάκιο επι της οδού Μουρούζη ) γύρω στις 10 πμ , δύο με τρεις φορές την εβδομάδα φεύγει στις 11πμ , πάει σε ένα κοντινό στο φυλάκιο γυμναστήριο επι της Υμηττού , γυρίζει στην ( εργασία ) της στις 12:15 μμ και φεύγει οριστικά στις 13:15 κάθε μέρα εκτός Παρασκευής που φεύγει 12,30μμ … Φυσικά κάποιος χτυπά την κάρτα της πρωί , μεσημέρι και κάποιος για άγνωστους λόγους την προστατεύει… Ακόμα κάθε μήνα λείπει τελείως από την εργασία της το λιγότερο 4 με 5 ημέρες χωρίς κανένα δικαιολογητικό γιατρού κλπ και χωρίς να δηλώνεται η απουσία της. Όλα δείχνουν ότι εργάζεται κανονικά.. Παίρνει κανονικά μισθό και ανανεώνεται η σύμβασή της όλα αυτά τα χρόνια… 

Ποιος την προστατεύει ; Ποιος την καλύπτει ; Ο προϊστάμενος;  Μήπως έχει κάποια ( ειδική ) σχέση μαζί της ; Μπήκε στον Δήμο με μέσον επι Μπακογιάννη, μα τώρα που άλλαξε η δημοτική αρχή, γιατί δεν την διώχνουν . Ποιός πληρώνει την κυρια ;  Ως πότε θα πληρώνει ο κόσμος αργόμισθους που εκτός των άλλων στερούν θέση εργασίας σε άτομα που έχουν ανάγκη και που θα εργαστούν πραγματικά το ωράριο τους ;  Ο προϊστάμενος του νεκροταφείου ενώ με όλους είναι αυστηρός σε ότι αφορά τις κάρτες εναρξης και λήξης εργασίας στην συγκεκριμένη δεν βλέπει και δεν λέει τίποτα.. Έχει κάποια ειδική σχέση μαζί της καθώς είναι εμφανήσιμη… Η κάποιος άλλος ;

Η εν λόγω κυρία θα έπρεπε να συμορφωθεί άμεσα στο ωράριο καθώς οι υπόλοιποι δεν είναι κορόιδα και φυσικά πρέπει να απολυθεί στην λήξη τέλος Αυγούστου της σύμβασής της που ξανα και ξανά ανανεώνεται ..  Φυσικά σε περίπτωση που σκανδαλωδώς ανανεωθεί ξανά η σύμβασή της θα πρέπει να γίνει  καταγγελία στον δήμαρχο της Αθήνας  και σε κάθε άλλο αρμόδιο…  

Απάντηση από τον κ. Δούκα θα έχουμε;;;

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Βάζουν έναν δημόσιο τεμπέλη να χτυπάει όλες τις κάρτες των υπολοίπων στην ώρα που πρέπει και κανονίζουν μεταξύ τους ν’ αλλάζει ο τεμπέλης κάθε βδομάδα. Γίνεται σε όλους τους δήμους αυτό, ΣΕ ΟΛΟΥΣ. Και είναι ΟΛΟΙ τους κομματόσκυλα.

  2. Δεν ξερω για μικρους Δημους, αλλα για τον Δημο Αθηνας, ξερω οτι γινεται μακελειο με τις καρτες τους. Ελαχιστοι χτυπανε τις δικες τους. Ολοι χτυπανε ολων, μετα ολιγων εξαιρεσεων. Αυτο διαχρονικα, οχι τωρα μονο. Οι επιθεωρητες δημοσιας διοικησης ακουνε ? Καντε καποιον ξαφνικο ελεγχο και θα τριβετε τα ματια σας.

  3. Αυτό συμβαίνει ακόμα και στους κόλπους τού Υπ. Εργασίας ΔΥΠΑ – ΟΑΕΔ στα κεντρικά μάλιστα. Είναι γενικότερο το κακό. Να δει κάποιος πόσοι απουσιάζουν διακοπές χωρίς άδεια εκεί και πόσοι φεύγουν νωρίς χωρίς έλεγχο κι ας χτυπάνε κάρτα!!!

  4. Επίσης στην Αγία τριάδα Αμπελοκήπων γνωστός αναρχικός την έχει κάνει τεκέ και γκαράζ του. Ύποπτη ασυδοσία εκ μέρους του ιερέα εκεί. Ψάξτε το.

  5. ΣΤΗΝ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ ΕΧΕΙ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΗ ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΑΠΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΑΚΟΜΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΙΣ 11.30 Ή 12 ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙ 4.
    ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΛΈΦΤΑ ΣΕ ΤΑΞΙ .
    ΑΣΕ ΠΟΥ ΟΔΗΓΑΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΑΛΛΑ ΑΣΧΕΤΟ.

  6. Τωρα μιλας για το 30% των υπαλληλων σε υπουργεια και δημους. Ηξερα κτηνιατρο που ειχε αγχωθει επειδη ο πατερας του τον ειχε βαλει σε μια θεση στο κτηνιατριο του ιππικου στα αλογα της προεδριας της δημοκρατιας που δεν υπηρχαν αλλα υπηρχε η θεση και επαιρνε μισθο στο λογαριασμο του χωρις να ξερει που ανηκει η που ειναι το γραφειο του. Μαζι με δωρα και παχυλες αυξησεις τοτε.Κι αυτο καμια 15 χρονια τοτε.Δεν ηξερε που να απευθυνθει για να κοπει αυτο ενω φοβοτανε φυσικα κιολας μη του ζητησουν πισω 200 μισθους.Επισης ξαδελφος πηρε συνταξη απο νοσοκομειο των Αθηνων σαν τεχνικος μηχανηματων που εμφανιζοταν στο νοσοκομειο 1 μερα το μηνα.Στη μισθοδοσια που εδιναν τοτε τους φακελους με τα λεφτα στο χερι. Και παει λεγοντας με χιλιαδες αλλες περιπτωσεις που ο καθενας γνωριζει.

  7. Αυτα μονο αυτη τα κανει; Στο Υπουργειο Γεωργιας παλια πριν χρονια που γνωριζα τι εκαναν καποιοι εκει ;;; Ισως και χειροτερα

  8. Κοίτα κάτι θέσεις εργασίας που υπάρχουν…
    Φύλακας, λέει, σε φυλάκιο του νεκροταφείου.
    Παρ ταυγο και κουρευτο

Comments are closed.