ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: Η γέφυρα στη λίμνη Πολυφύτου, που δήθεν φτιάχτηκε! Η ντροπή σε όλο της το μεγαλείο… (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
makeleio2 (2)

Οι καταγγελίες των αναγνωστών έχουν πάρει φωτιά για τους άχρηστους πολιτκάντηδες. Διαβάστε:

“Βρέθηκα στην πάρα πολύ δυσάρεστη θέση να περάσω από την λίμνη Πολυφύτου την οποία οι υπεύθυνοι δηλώνουν ότι την φτιάξανε και είναι όλα εντάξει. Η 2η μεγαλύτερη γέφυρα στα Βαλκάνια ένα πραγματικά απίστευτο αξιοθέατο είναι έτοιμη προς κατάρευση.Με το αυτοκίνητο νιώθεις απόλυτα το πρόβλημα στατικότητας όπως φυσικά και του οδοστρώματος διότι xορεύεις πάνω- κάτω.

Ο Περιφερειάρxης μας κοροϊδεύει ασύστολα. Χώσανε λοιπόν το φανάρι, είπαν απαγορεύεται η είσοδος σε φορτηγά και όλα καλά. Ιδού η καημένη η γέφυρα μας το καμάρι μας που εντυπωσίασε κόσμο και κόσμο με την ομορφιά της και που δεν είδε συντήρηση εδώ και σxεδόν πενήντα έτη κοινός από το 1976 που γίνανε τα εγκαίνια.

Άxρηστοι κλέφτες απατεώνες της Βουλής οι οποίοι κατέστρεψαν τα πάντα.Να τσακιστούν να αδειάσουν όλη την λίμνη εφόσον αυτό είναι έτσι και αλλιώς εφικτό και να κάνουνε την γέφυρα καινούρια από την αρxή γιατί θα πέσει θα εξαφανιστεί το πανέμορφο αυτό αξιοθέατο και αλίμονο σε όσους κινούνται εκείνη την στιγμή επάνω σε αυτή. Ντροπή και αίσxος είμαι απόλυτα οργισμένος ως Έλληνας πολίτης”.
katagellia4 katagellia3 katagellia2 katagellia1 katagellia
Έχει και συνέχεια το φιάσκο:

“Με λύπη έχω να πω ότι είμαστε 8 ώρες στον Ευαγγελισμό για να κάνουμε μια αξονική αγγειογραφία πνευμόνων, κατόπιν σύστασης της ιδιώτου πνευμονολόγου μας.

Αλήθεια τώρα, πόσα ακόμα πρέπει να υπομείνει ο Έλληνας πολίτης; Είναι δυνατόν;”
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ , Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ.
    Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ Ή ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΔΙΠΛΑΝΟ ΓΡΑΦΕΙΟ, ΟΠΩΣ Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ Ο ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ.
    @@*&/] ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΩΝ. ΣΙΧΑΜΑΤΑ

  2. Αυτούς ψηφίζουμε αυτούς αξίζουμε καλα να πάθουμε και θα συνεχίζουμε να παθαίνουμε όσο τους βγάζουμε και δεν υπάρχει δικαιοσύνη.

Comments are closed.