ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: “Θα σκάσουμε σαν τα ποντίκια γιατί περιμένουμε να την κάνει ο Κούλης από την πολιτική προστασία για να μας αφήσουν να φύγουμε! Τι ψηφίσατε ρε; ΕΛΕΟΣ!”

Κοινοποίηση:
κεντρο

Διαβάστε την καταγγελία όπως έφτασε στα ηλεκτρονικά συρτάρια του Μakeleio.gr:

“Είμαστε 1 ώρα στο πάρκινγκ 2 όροφο υπόγειο στο avenew στο Μαρούσι και περιμένουμε α φύγει ο Μητσοτάκης από την πολιτική προστασία.
Δεν αφήνουν τα αυτοκίνητα,στην κηφισιας και κολλήσαμε εδώ.
Θα σκάσουμε από τους καταλύτες.
Εξαερισμός δεν δουλευει στο αβενιου!”

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Μία είναι η κουλαρα αξίζει να παιθανεις 41% πηρε

  2. Και ποιός σας είπε να τον ψηφίσετε τον ακατονόμαστο;
    Και απ’ την άλλη, ποιός σας είπε να πηγαίνετε για ψώνια σε υπεραγορές τύπου MALL, AVENUE κλπ ? Δεν αντιλαμβάνεσθε ότι αν συμβεί κάτι, την έχετε κυριολεκτικά γ@μήσει;
    Τώρα ήταν η ασφάλεια του Κούλη που υπερέβαλε εαυτόν, γράφοντάς σας (ναι, εσάς τους εργοδότες τους) στα παλαιότερα των υποδημάτων τους.
    Αν τυχόν όμως πρόκειται για, χτύπα ξύλο και ποτέ να μην συμβεί, μιά πτώση μετεωρίτη, μιά τρομοκρατική ενέργεια, μιά φωτιά, έναν σεισμό, κάτι σημαντικό τέλος πάντων, καταλαβαίνετε τι θα έχετε να αντιμετωπίσετε παστωμένοι εκεί μέσα σαν σαρδέλες; Η τηλεόραση έχει ένα σκασμό ταινίες που πραγματεύονται ακριβώς αυτό. Γιατί ρισκάρετε;
    Σας χαλάνε τα μαγαζάκια της γειτονιάς σας;;;;;
    Να σας δω τι θα κάνετε όταν όλα τα μικρομάγαζα κλείσουν, με ότι αυτό συνεπάγεται και εν συνεχεία θα έχετε για ψώνια μόνο τα τεράστια μαγαζιά που θα παίζουν μπάλα μόνα τους, με ότι τιμές θέλουν.
    Εγώ πάντως ψωνίζω μόνο από καταστήματα της γειτονιάς και την Λαϊκή.
    Εσείς που τα έχετε πολλά, καλή σας διασκέδαση.

  3. γιατι κραταει παντα τα χερια του το ζαβο,τι λενε οι τρελλο γιατροι για αυτο

Comments are closed.